Connect with us

Lipește-ți vârful LIMBII de cerul gurii și respiră timp de 60 de SECUNDE! Rezultatul te va UIMI!

LIFESTYLE

Lipește-ți vârful LIMBII de cerul gurii și respiră timp de 60 de SECUNDE! Rezultatul te va UIMI!

Lipește-ți vârful LIMBII de cerul gurii și respiră timp de 60 de SECUNDE! Rezultatul te va UIMI!

Acest truc îți va aduce un beneficiu incredibil! Pune-l în aplicare și vei rămâne uimit!

Există numeroase tehnici de respiraţie şi fiecare dintre ele îţi poate aduce un anumit beneficiu. Unele dintre acestea te pot ajuta să faci față multor situaţii incomode.

Astăzi vom vorbi despre tehnica de respirat care implică să îți sprijini vârful limbii de cerul gurii şi apoi să inspiri şi să expiri. Această tehnică te poate ajuta să scazi nivelul de stres şi să adormi mai uşor. Persoanele care suferă de insomnie pot găsi această tehnică extrem de utilă.

# 1 Beneficii

Acest mic truc este foarte benefic pentru persoanele care au dificultăţi în a adormi, în special datorită faptului că poate fi aplicat în mai puţin de 60 de secunde.

# 2 Cum să pui în aplicare acest truc

1. Plasează vârful limbii pe cerul gurii. Este important ca vârful limbii să fie poziţionat chiar în zona ţesutului din spatele dinţilor din faţă. Această poziţie trebuie menţinută pe tot parcursul exerciţiului.
2. Expiră tot aerul din plămâni pe gură.
3. Închide gura şi inspiră pe nas încet, numărând până la 4.
4. Ţine-ţi respirația timp de șapte secunde
5. Deschide gură și expiră din nou pe gură, timp de 8 secunde.

# 3

Paşii de mai sus ar trebui să reprezinte un ciclu complet de respiraţie, iar expiraţia trebuie să dureze de fiecare dată de două ori mai mult decât inspiraţia. Repetă procesul de 3 ori. Acest exerciţiu ar trebui să fie repetat în mod ideal de 2 ori pe zi şi poate fi extrem de eficient în ceea ce priveşte eliberarea tensiunii şi a stresului şi facilitarea somnului.

Această tehnică de respiraţie acţionează ca un sedativ natural. Pe parcursul exerciţiului, atât corpul cât şi mintea se relaxează complet, astfel că organismului tău îi va fi mult mai uşor să adoarmă.

Este foarte important să nu faci pauze atunci când execuţi acest exerciţiu şi să te concentrezi pe relaxare, calmare şi pe numărat. Dacă nu vei acorda atenţie acestor lucruri, este foarte posibil să nu respecţi timpii indicaţi pentru această tehnică.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus