Connect with us

10 BEBELUȘI care seamănă leit cu CELEBRITĂȚILE! Numărul 3 este extrem de ADORABIL!

LIFESTYLE

10 BEBELUȘI care seamănă leit cu CELEBRITĂȚILE! Numărul 3 este extrem de ADORABIL!

10 BEBELUȘI care seamănă leit cu CELEBRITĂȚILE! Numărul 3 este extrem de ADORABIL!

Nici nu o să îți imaginezi că nu sunt cu adevărat copiii VEDETELOR! Asemănările sunt incredibile!

În general, oamenii sunt obişnuiţi să se uite la copii şi să se gândească cât de mult aceștia seamănă cu părinţii lor. Cu toate acestea, există şi anumite cazuri extrem de amuzante în care ne uităm la copilul unor persoane și nu putem să nu ne abţinem să recunoaştem că seamănă izbitor de tare cu o celebritate. De multe ori, micuţii ajung să arate ca nişte copii în miniatură ale vedetelor. Iată care sunt cele mai amuzante 14 fotografii care ilustrează asemănarea izbitoare dintre persoane celebre şi copii mici.

# 1 Având în vedere cât de bine seamănă acest copil cu Gordon Ramsay, nu putem decât să ne întrebăm dacă nu cumva şi el refuză să mănânce mâncarea pentru copii din cauza faptului că provine dintr-un borcan sau nu este perfect asezonată.

# 2 Cred că până şi soţia lui John Legend şi-ar pune câteva întrebări atunci când ar vedea cât de bine seamănă acest copil cu soţul său.

# 3 Dacă vă întrebaţi care este diferența dintre celebrul actor Danny DeVito şi acest copil, aceasta nu este reprezentată de mai mult decât de câţiva centimetri în înălţime.

# 4 Cu toţii ştim că Jay-Z are proprii săi copii, însă acest băieţel pare să fie copia fidelă în miniatură a celebrului artist.

# 5 Acest copil seamănă atât de mult cu micul prinţ regal încât nu putem să nu ne imaginăm un scenariu de film în care cei doi ar putea să fie confundaţi.

# 6 Mama acestui copil nu este extrem de încântată de faptul că fiul sau pare să fie o reproducere miniaturală a liderului rus Vladimir Putin.

# 7 Nu d0ar că acest băieţel seamănă leit cu Cam din Modern Family, însă mama sa se asigură că îl şi îmbracă la fel ca celebrul personaj.

# 8 Ei bine, cu siguranţă acest micuţ ne va face să râdeam cel puţin la fel de mult pe cât ne-a făcut Robin Williams să râdem.

# 9 Aţi văzut vreodată un păr atât de fabulos pe capul unui copil mic? Isabelle arată ca un mic Jamie Oliver.

# 10 Acest puşti este cu siguranţă fie fratele mai mic al lui Usher, fie cu siguranţă un copil nerecunoscut al artistului.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus