Connect with us

7 TRUCURI pentru un FUND BOMBAT în două săptămâni. Nu ai fi crezut că numărul 5 te AJUTĂ!

LIFESTYLE

7 TRUCURI pentru un FUND BOMBAT în două săptămâni. Nu ai fi crezut că numărul 5 te AJUTĂ!

7 TRUCURI pentru un FUND BOMBAT în două săptămâni. Nu ai fi crezut că numărul 5 te AJUTĂ!

Toate femeile își doresc să aibă un posterior bombat și rotund! Dacă vei face aceste lucruri vei arăta absolut DEMENȚIAL la vară!

 

Odată cu apropierea verii, fiecare femeie își dorește să arate cât mai bine în pantaloni scurți sau în costum de baie. Zona fesierilor și picioarele sunt două regiuni ale corpului cărora trebuie să le acordăm foarte mare importanță. Multe femei consideră că este nevoie să petreacă mult prea mult timp la sală pentru a reuși să arate în modul în care își doresc, însă acest lucru este greșit. Nu ai nevoie decât să execuți corect câteva dintre aceste exerciții timp de 30 de zile și vei arăta genial! 

Atunci când încerci șă obții un fund bombat, este important să lucrezi și abdomenul, talia și picioarele. întrucât acestea nu vor face decât să adauge la senzația de rotunjire în zona șoldurilor.

SCÂNDURA

Acest exerciţiu este static, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te mişti în timp ce îl faci, ci doar să menții corect poziția indicată. Sprijină-ți corpul pe coate și pe vârful picioarelor. Este important ca spatele să rămână perfect drept. 

FLOTĂRI

Flotările sunt un exercițiu deja clasic, care este eficient doar dacă îți menții spatele și picioarele drepte. Cu cât vei face flotările mai lent, cu atât exercițiul va fi mai eficent în lucrarea picioarelor și a abdomenului. 

SUBȚIEREA COAPSELOR

În poziția sprijinită pe palme si pe genunchi, întinde unul dintre picioare spre înapoi cât mai drept și întinde brațul opus în același timp. Menține această poziție timp de câteva secunde, apoi schimbă mâna și piciorul. 

GENUFLEXIUNI

Este foarte important ca genuflexiunile să fie executate corect. Sprijină-ți greutatea pe călcâie și ghemuiește-te gândindu-te că te așezi pe un scaun. Folosește doar picioarele pentru a reuși să te ridici în poziție dreaptă și execută mișcările lent. 

TONIFIAZĂ ABDOMENUL

Stând întinsă pe spate, ridică brațele și ține-le sus în timp ce ridici alternativ fiecare picior. Execută încet acest exercițiu și păstrează abdomenul mereu încordat. 

TONIFIAZĂ FESELE

Încearcă să formezi un triunghi cu ajutorul brațelor și picioarelor sprijinindu-le pe podea. Apoi ridică alternativ picioarele cât poți de sus, menține poziția timp de 4 secunde apoi coboară piciorul și ridică-l pe celălalt. 

SUBȚIAZĂ TALIA

Adoptă o poziție asemănătoare celei în care stai pe scaun, cu spatele drept sprijinit de perete. Ține îm brațe o minge sau o sticlă și mișc-o alternativ din stânga spre dreaptă, ținând abdomenul mereu încordat. 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din LIFESTYLE

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus