Connect with us

Freacă-ți tenul cu o felie de ROȘIE în fiecare seară și vezi diferența după un singur MINUT! Scapă de COȘURI, ACNEE și CICATRICI!

LIFESTYLE

Freacă-ți tenul cu o felie de ROȘIE în fiecare seară și vezi diferența după un singur MINUT! Scapă de COȘURI, ACNEE și CICATRICI!

Freacă-ți tenul cu o felie de ROȘIE în fiecare seară și vezi diferența după un singur MINUT! Scapă de COȘURI, ACNEE și CICATRICI!

Nu te-ai fi gândit niciodată co roșiile te vor ajuta să obții o piele superbă! Nu ai nevoie de multe creme și produse cosmetice pentru a arăta minunat!

Roșiile sunt alimente care au o varietate de proprietăți foarte benefice și interesante pentru organismul nostru, atât pentru interiorul acestuia cât și pentru exterior.

Acestea sunt foarte bogate în vitaminele A, C, E, K si B6. Printre efectele lor benefice pentru organism se numără echilibrarea tensiunii arteriale și menținerea constantă a nivelului zahărului din sânge, fluidizarea traficului intestinal și chiar îmbunătățirea vederii.

Cu toate acestea, puțină lume cunoaște proprietățile cosmetice ale roșiilor. Substanțele și antioxidanții prezenți în roșii ajută la echilibrarea PH-ului pielii, la vindecarea coșurilor, diminuarea acneii și uniformizarea semnelor și cicatricilor rămase pe piele.

Pentru a reuși să ai un ten curat și luminos, taie în fiecare seară câte o roșie și freacă-ți ușor tenul cu o felie. Este foarte important să nu fii prea brutală. Lasă sucul de roșie să acționeze 2 minute, apoi clătește fața cu apă călduță.

Un alt tip de tratament care implică utilizarea sucului de roșie este masca de față cu suc de roșii si suc de lămâie. Asemenea roșiilor, și lămâia are numeroase proprietăți benefice pentru pielea ta.

Aceasta este foarte bogată în vitamina C. Substanțele prezente în lămâie precum vitaminele și mineralele ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii și la menținerea țesuturilor elastice și sănătoase.
Acidul citrci regăsit în lămâie facilitează etapele regenerării pielii și ajută la combaterea și prevenirea acneii și a coșurilor.

Amestecă sucul de roșii cu cel de lămâie în cantități egale și aplică amestecul pe zonele roșiatice sua cu probleme ale pielii. Lasă-l să acționeze timp de 5 minute și clătește cu apă din abundență.

În cazul în care nu ai probleme mari cu tenul în sensul în care nu te confrunți cu coșurile sau cu acneea, asta nu înseamnă că nu poți beneficia și tu de pe urma sucului de roșii. Acesta îți va micșora porii și va curăța toate impuritățile de pe față.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus