Connect with us

SECRETELE din spatele celor mai cunoscute 5 numere de MAGIE

LIFESTYLE

SECRETELE din spatele celor mai cunoscute 5 numere de MAGIE

SECRETELE din spatele celor mai cunoscute 5 numere de MAGIE

Nu te mai lăsa păcălit de toate aceste trucuri! Învață cum reușesc magicienii să te ducă de nas!

Un spectacol de magie este o metodă foarte bună pentru a-i face pe copii fericiți și curioși. Uneori, uitându-ne la ceea ce se întâmplă în cadrul unui astfel de show, nu putem să nu ne întrebăm: ”Cum e posibil?”. Pentru cei care vor să afle adevărul din spatele acestor genuri de trucuri, azi îți dezvăluim cum se pun în aplicare cele mai celebre momente de magie!

Cum scoți un iepure dintr-un joben

Pentru acest truc, ai nevoie de un iepure, de un joben, de o masă acoperită cu o față de masă și o bucată separată de față de masă. Improvizează un săculeț din bucata de față de masă legând cele patru colțuri și pune un iepure înăuntru. Agață apoi sacul de un cârlig așezat pe marginea mesei, într-o zonă unde publicul nu-l poate vedea. La începutul actului artistic, arată publicului jobenul pentru a demonstra că nu e nimic înăuntru. Apoi, pune jobenul pe masă. Cu mișcări sigure și rapide pune iepurele în pălărie astfel încât nimeni să nu se prindă.

Cum faci să iasă fum din degete

Ia o cutie de chibrituri și separă partea inflamabilă de restul cutiei. Îndoaie apoi suprafața de frecare a chibritului și aprinde-o. Las-o să ardă, apoi freacă degetele cu fosforul ars între degetul mare și cel arătător. Freacă degetele până iese fum din ele. După fiecare reprezentație a acestui act, spală bine mâinile!

Cum să îndoi o lingură

Pentru a executa impecabil acest truc, trebuie să ascunzi o monedă mică în palmă. Când ești gata să ”îndoi” lingura, ține moneda în palmă în așa fel încât să se vadă foarte puțin din monedă și să pară că ții doar mânerul lingurii. Apasă pe partea rotundă a lingurii și prefă-te că depui mult efort pentru a o îndoi. În timp ce faci asta, lasă să alunece coada lingurii în palmă, lăsând la vedere o mica parte din monedă. Cu mult exercițiu, vei demonstra că poți îndoi o lingură într-adevăr!

Cum să faci o persoană să leviteze

La începutul acestui truc spectaculos, asistenta magicianului (de obicei o femeie îmbrăcată într-o rochie lungă) stă întinsă pe masă, astfel încât faldurile rochiei să atârne pe podea. Iluzionistul o face să ”leviteze” deasupra mesei, iar pentru ca trucul să fie extrem de credibil, publicul trebuie să fie convins că femeia e suspendată cu adevărat în aer. De fapt, efectul acestui act de iluzionism se realizează cu ajutorul unui mic mecanism. Iluzionistul ia un cerc și îl trece peste corpul asistentei. Cercul nu are nimic special, dar trebuie să fie suficient de larg pentru a putea trece un corp uman prin el. Cu cealaltă mână, iluzionistul trebuie să ridice corpul asistentei astfel încât să distragă atenția publicului de la mișcările mâinii.

Femeia tăiată în bucăți

Acest truc incredibil are nevoie de cutii înalte având dimensiuni de 35 de cm și platforme mobile de 20 cm. Când intră asistenta în cutia de jos, ea de fapt se ascunde într-o trapă situată în partea de sus a cutiei. Trapa se deschide în jos, iar atunci când iluzionistul închide cutiile, asistenta se așează cu picioarele încrucișate pe podeaua platformei mobile, astfel încât să i se vadă doar capul. Fiecare dintre cele trei cutii de sus au două deschideri – una adevărată și una falsă. Cutiile conțin părți din manechine care se potrivesc foarte bine cu corpul asistentei, având chiar și haine identice cu ale acesteia, astfel încât numărul să pară extrem de veridic! Când actul de magie începe, iluzionistul coboară cele trei cutii de sus și le întoarce. Asta va face ca publicul să fie confuz, iar când va deschide cutiile, acesta din urmă va vedea bucăți din corpul asistentei, care sunt, de fapt, părți din manechin.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus