Connect with us

10 SEMNE greșit interpretate care arată că ești un GENIU! 90% dintre oameni NU REUȘESC să le înțeleagă!

LIFESTYLE

10 SEMNE greșit interpretate care arată că ești un GENIU! 90% dintre oameni NU REUȘESC să le înțeleagă!

10 SEMNE greșit interpretate care arată că ești un GENIU! 90% dintre oameni NU REUȘESC să le înțeleagă!

Fiecare dintre noi și-a dorit să vadă dacă ar putea fi un GENIU sau nu! Nu trebuie decât să verifici dacă ai aceste semne!

Tuturor ne place să credem că suntem genii. Fie că e vorba despre genii academice sau genii ”de stradă”, cu toții avem senzația că avem puțină genialitate în noi. Testele IQ dezvăluie cel mai bine inteligența unui om. Uneori, oamenii foarte tăcuți și retrași, care nu sunt foarte vocali în ceea ce privește propriile lor argumente, sunt considerați a fi extrem de inteligenți.

Poate habar nu ai de matematică dar ești excepțional la biologie, totul depinde de domeniul care te interesează. Poți avea anumite caracteristici pe care tu le consideri banale, dar ele de fapt pot indica prezența genialității. Caracteristicile de mai jos s-au regăsit ca fiind comun persoanelor cu inteligență foarte ridicată în cazul studiilor de specialitate efectuate.

1.Ai talent la desen

Desenul poate fi considerat o pierdere de vreme, dar de fapt e un mod creativ de a ține mintea ocupată. Mâinile lucrează constant, se pierd printre linii și contururi, iar mintea se rupe complet de realitate. Desenul e o metodă de a scăpa de plictiseală și de a descoperi ceva nou.

2. Ai puțini prieteni

S-a descoperit că, cu cât o persoană este mai inteligentă, cu atât are mai puțini prieteni, pentru că se simte mai bine așa. Oamenii inteligenți tind să fie selectivi în legătură cu cei care își petrec timpul liber. Au foarte puțini prieteni, dar buni.

3. Ești mai încet

Oamenii mai înceți sunt considerați leneși, dar acest lucru nu este adevărat. Faptul că ai propriul ritm de muncă sau de concentrare nu te face leneș, ci reprezintă unul dintre indiciile care-ți demonstrează că ești inteligent.

4. Nu progresezi în niciun fel

Poate părea surprinzător, dar motivul pentru care nu progresezi în vreun domeniu, poate fi faptul că mintea ta e prea ocupată de fapt. Tot ce trebuie să faci e să separi activitatea mentală și să poți comuta cumva concentrarea pe două planuri simultan.

5. Vorbești singur

Vorbitul de unul singur poate fi un semn de inteligență maximă. Deși pare ciudat din exterior, a vorbi de unul singur prin casă te ajută să-ți pui ordine în gânduri, astfel că poți comunica mai bine cu tine. Sigur, de preferat ar fi să faci asta cât ești în casă și nu în metrou.

6. Ești dezordonat

Creativitatea poate fi distrusă atunci când mediul în care trăiești e dezordonat, sau cel puțin așa se spune. Poate fi vorba despre casa ta, despre biroul la care lucrezi sau despre mașină. Cu toate acestea, nu s-a descoperi nicio legătură reală, acest lucru însemnând doar că lucrezi și gândești în propriul haos care îți e benefic.

7. Ești eficient

Dacă desfășori activități constate, nu înseamnă că ești leneș. Dacă poți lucra găsind soluții rapide și optime, nu înseamnă că ești leneș, ci eficient.

8. Ești indiferent

Dacă ești selectiv cu oamenii din jurul tău și nu petreci mult timp cu ei, nu-i suni constant și nici nu simți nevoia să le ceri sfaturile, înseamnă că ești inteligent. Alți oameni te pot considera indiferent, însă înseamnă doar că ești foarte selectiv.

9. Apelezi la cineva să te ajute

Dacă rogi un coleg să te ajute cu o sarcină dai dovadă de inteligență și nu de lene. Oamenii foarte inteligenți vor să se concentreze pe un singur lucru, fără să facă mai multe lucruri simultan.

10. Dormi foarte puțin spre deloc

Creierul tău funcționează în avans și trebuie să dormi. Lipsa somnului încetinește funcțiile creierului. O persoană inteligentă doarme puțin pentru a avea timp să se dedice activităților din timpul zilei.

Continuați lectura
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus