Connect with us

10 TRENDURI care îi ÎNNEBUNESC pe bărbați! Poartă aceste piese și îl vei DA PE SPATE!

FASHION & BEAUTY

10 TRENDURI care îi ÎNNEBUNESC pe bărbați! Poartă aceste piese și îl vei DA PE SPATE!

10 TRENDURI care îi ÎNNEBUNESC pe bărbați! Poartă aceste piese și îl vei DA PE SPATE!

Nu trebuie să depui prea mult efort pentru a da pe spate orice bărbat! Trebuie doar să înveți care sunt piesele vestimentare preferate ale acestora!

Se vorbeşte foarte des despre cum bărbaţii nu urmăresc tendinţele din modă şi nu acordă foarte multă importantă hainelor. Există chiar unele femei care spun că prietenii lor nu le complimentează niciodată, indiferent de cât de frumos sau interesant s-ar îmbracă. Ei bine, acest lucru nu este total adevărat. Chiar dacă bărbaţi nu sunt foarte bine informaţi în ceea ce priveşte hainele, există câteva obieecte vestimentare pe care le adoră.

Iată care sunt cele mai interesante 12 obiecte vestimentare pe care bărbaţii iubesc să le vadă la prietenele lor.

1. Rochiile în culori neon

Culorile neon atrag foarte uşor atenţia și te flatează foarte tare, mai ales atunci când eşti uşor bronzată. De asemenea, vei părea încrezătoare şi veselă prin comparaţie cu celelalte fete îmbrăcate în culori terne.

2. Piesele vestimentare cu spatele gol

Piesele vestimentare care lasă spatele la vedere te fac să pari extrem de încrezătoare şi de mândră de aspectul tău fizic, în timp ce transmiţi şi o uşoară senzaţie de vulnerabilitate, îmbinată cu senzualitatea transmisă la vedere pielii.

3. Cămăşile masculine

Ştim deja cu toţii că femeile arată mult mai bine în cămăşile masculine decât bărbaţii. Acestea îi fac pe masculi să se întrebe cum ai arăta îmbrăcată doar în hainele lor.

4. Topurile fără bretele

Umerii şi claviculele sunt două zone extrem de senzuale ale corpului, astfel că atrag foarte uşor atenţia. Alege un top care să lase această zonă descoperită şi vei arăta minunat.

5. Echipamentele sportive

Atunci când bărbaţii văd o femeie îmbrăcată în echipament sportiv apreciază faptul că aceasta face sport şi îşi doreşte să fie în formă, gândindu-se la cum aţi putea să vă antrenaţi împreună.

6. Hanoracele sau bluzele tip rochie

Această piesă vestimentară arată faptul că eşti feminină şi încrezătoare în tine chiar şi atunci când porţi haine comode. Astfel, oamenii vor avea senzaţia că este foarte uşor să vorbească cu tine şi că eşti o persoană deschisă.

7. Dantela

Dantela este unul dintre cele mai feminine elemente din garderoba unei femei, lăsând privitorul să încerce să intuiască formele corpului îmbrăcat în dantelă. Optează pentru o rochie dantelată sau chiar un top feminin şi vei arăta superb.

8. Rochiile cu despicătură pe picior

Acest gen de rochii sunt feminine şi elegante, lăsând la vedere cantitatea necesară de piele pentru a arăta superb. De asemenea, sunt mult mai uşor de purtat şi mai comode decât rochiile scurte.

BONUS – 2 coafuri preferate ale bărbaților

9. Coada de cal

Aparent, principalul lucru care îi fascinează pe bărbaţi la această coafură este modul în care se leagănă coada atunci când mergi. De asemenea, o coadă de cal îţi va pune în evidenţă zona umerilor şi gâtul.

10. Buclele lejere

Chiar dacă aici nu avem de a face cu un obiect vestimentare, buclele sunt printre coafurile preferate ale bărbaților, mai ales atunci când acestea sunt lejere și ușor dezordonate.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus