Connect with us

De ce ești SINGURĂ? 6 motive pentru care nu ai o RELAȚIE

LIFESTYLE

De ce ești SINGURĂ? 6 motive pentru care nu ai o RELAȚIE

De ce ești SINGURĂ? 6 motive pentru care nu ai o RELAȚIE

Sigur te-ai întrebat și tu de ce ești singură! Citește acest articol și vei învăța de ce ești singură și cum să rezolvi această problemă!

Există foarte multe persoane care nu sunt într-o relaţie iar acest lucru nu ar trebui să însemne nimic rău. Timpul petrecut cu tine însuţi nu face decât să te ajute să te cunoşti şi să te înţelegi mai bine şi să îţi dai seama care sunt lucrurile de care ai nevoie. Cu toate acestea, atunci când această perioadă de singurătate devine prea lungă, ar trebui să îţi pui anumite întrebări.

Dacă te regăseşti în această situaţie şi încerci să îţi dai seama care sunt motivele pentru care încă nu ţi-ai găsit un partener potrivit şi nu ai o relaţie fericită, aruncă o privire asupra următoarelor 6 exemple.

1. Nu mai ai grijă de aspectul tău fizic

Trebuie să recunoaştem că atracţia fizică este foarte importantă şi reprezintă principala modalitate prin care îi faci pe ceilalţi să te abordeze. Este nevoie să petreci puţin timp cu partenerul tău pentru ca acesta să se îndrăgostească de sufletul şi mintea ta. Nu trebuie să mergi la salon în fiecare dimineaţă, însă este important să te îngrijeşti şi să acorzi atenţie modului în care arăţi şi te îmbraci.

2. Eşti o persoană egoistă

Dacă cei din jurul tău te percep ca fiind o persoană rece şi egoistă, cel mai probabil nu te privesc ca fiind un om alături de care îşi doresc să construiască o relaţie. Dacă vei da impresia că eşti deschisă şi comunicativă, oamenii îşi vor dori să petreacă timp alături de tine şi să te cunoască. Fii mereu politicoasă şi drăguţă cu oamenii din jurul tău pentru că nu îţi poţi da seama unde îţi poţi găsi următorul partener.

3. Faci alegerile nepotrivite

Lucrurile pe care le trăim sunt o consecinţă a alegerilor pe care le facem. De multe ori, atunci când încercăm să ne dăm seama de ce lucrurile nu sunt aşa cum ne-am dori, ar trebui să ne gândim înapoi la lucrurile pe care le-am făcut greşit, să le analizăm, să învăţăm din ele şi să avem grijă să nu le mai repetăm. Învaţă din greşelile precedente şi vei face alegeri mai bune data viitoare.

4. Eşti nehotărât

De multe ori ajungi să fii singur sau să sari dintr-o relaţie în cealaltă din cauza faptului că nu ştii ce îţi doreşti. Dacă tu încă nu ai înţeles exact care sunt lucrurile pe care le vrei, nu te poţi aştepta ca cel de lângă tine să reuşească să le înţeleagă. Învaţă să te cunoşti pe tine însuţi şi apoi vei reuşi să le explici şi arăţi şi celorlalţi care sunt lucrurile pe care ţi le doreşti şi de care ai nevoie.

5. Ai fost rănită

Majoritatea oamenilor au trecut de-a lungul timpului printr-o despărţire sau o dezamăgire care i-a făcut să creadă că nu vor putea niciodată să se mai ridice şi să o ia de la capăt. Ei bine, partea bună este că durerea este întotdeauna temporară şi că, doar pentru că ai fost dezamăgită de o anumită persoană, nu înseamnă că nu se va găsi nimeni care să te ajute să fii implinită.

6. Eşti prea insistentă

Dacă îţi petreci zilele şi nopţile dând mesaje bărbaţilor în încercarea disperată de a intra într-o relaţie, cel mai probabil nu vei avea succes. Lucrurile trebuie să vină natural. Astfel, dacă o relaţie este forţată şi interacţiunea partenerilor nu vine de la sine, lucrurile nu vor fi niciodată cum trebuie să fie.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus