Connect with us

5 lucruri INCREDIBILE pe care femeile le făceau în trecut pentru a-și face BĂRBAȚII FERICIȚI

LIFESTYLE

5 lucruri INCREDIBILE pe care femeile le făceau în trecut pentru a-și face BĂRBAȚII FERICIȚI

5 lucruri INCREDIBILE pe care femeile le făceau în trecut pentru a-și face BĂRBAȚII FERICIȚI

Dacă ai senzația că acum este greu să fii femeie, nici nu îți imaginezi ce aveau de făcut femeile pentru bărbații lor în trecut!

De-a lungul timpului, modul în care femeia este privită în societate şi este tratată de bărbat s-a schimbat foarte dramatic. Astfel, femeile au evoluat de la a fi un simplu accesoriu, la un bibelou, până la o persoană care susţine o familie şi reprezintă o jumătate veritabilă a unui cuplu. Bineînţeles, mare parte din statutul femeii depinde de bărbatul de lângă ea, de principiile sale de viaţă şi de modul în care acesta îşi doreşte să trateze fiinţa de lângă el.

Cu toate acestea, în trecut, femeile erau sfătuite să facă anumite lucruri cel puţin ciudate pentru a-şi păstra bărbaţii fericiţi. Iată care erau cele mai neobişnuite astfel de lucruri.

1. Femeile nu vorbeau cu personalul din restaurante

Bărbatul era mereu cel care comandă, femeile nu aveau voie să discute cu chelnerii. Acest lucru era doar o fracţiune din faptul că, de-a lungul vieţii, femeile nu aveau voie să ceară lucruri sau să aibă pretenţii.

2. Femeile nu aveau voie nici să fie geloase, nici să manifeste gelozie

O singură femeie era privită ca ţinându-l în loc pe bărbat şi scăzându-i virilitatea şi masculinitatea astfel că femeile ar trebui să privească escapadele sau experienţele extraconjugale ale bărbatului doar ca pe un simplu mod prin care să îşi întărească statutul de bărbat.

3 .Femeile nu aveau voie să îi spună bărbatului că nu au chef să facă un anumit lucru

Conform spuselui Dr. William Josephus Robinson, bărbaţii nu ţineau cont de faptul că femeile sunt sau nu frigide sau se simt îndeajuns de bine pentru a întreţine o relaţie intimă cu aceştia. Astfel, intimitatea era privita ca pe un lucru care i se cuvine bărbatului, care nu trebuie neapărat să fie plăcut sau dorit şi de către femeie!

4. Femeile nu aveau voie să pregătească cina prea târziu

Nicio femeie nu avea vreo scuză pentru a pregăti cina, ceaiul sau gustările mai târziu decât ar fi trebuit, mai ales atunci când bărbatul vine acasă după o zi istovitoare de muncă. Toată treaba trebuia făcută până la venirea acasă a soţului.

5. Femeile nu aveau voie să se plângă sau să aibă nemulţumiri

Bărbaţilor le place să aibă o casă curată şi organizată, însă dacă începi să te plângi şi să-i spui care sunt toate lucrurile care te nemulţumesc, bărbatul tău se va simţi obosit şi enervat. El vrea doar să se bucure de lucrurile pe care le are, nu să ştie care este muncă din spatele acestora.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus