Connect with us

O mamă naște fetițe GEMENE. 12 ani mai târziu o găsește pe una ZBĂTÂNDU-SE pe podeaua din baie

LIFESTYLE

O mamă naște fetițe GEMENE. 12 ani mai târziu o găsește pe una ZBĂTÂNDU-SE pe podeaua din baie

O mamă naște fetițe GEMENE. 12 ani mai târziu o găsește pe una ZBĂTÂNDU-SE pe podeaua din baie

Această poveste este incredibilă! Legătura dintre două surori este mai puternică decât orice altceva din lume!

Peggy și Jeff Kehoe au fost extrem de încântați să întâmpine perechea lor de fete gemene, Hailey și Jenna. Surorile identice, cu părul lor blond și ochii albaștri, au împărtășit o legătură foarte strânsă încă din anii copilăriei.

Fetele au crescut normale și sănătoase.  Cu toate acestea însă, 12 ani mai târziu, pe 9 februarie 2013, viața lor s-a schimbat instant. Peggy și Jeff au găsit-o pe Hailey, una dintre fetițele lor întinsă pe podeaua din baie. Nu își putea deschide ochii și se bâlbâia. Cel mai rău dintre toate era însă faptul ca avea o durere groaznică de cap pe care părnții nu reușeau să o amelioreze în niciun fel. Peggy și Jeff știau că ceva nu este în regulă, însă la acea vreme nu aveau nicio idee despre gravitatea problemei.

Doctorii de la spitalul local au descoperit că Hailey suferea de o hemoragie cerebrală și au chemat un preot pentru a consola familia, spunându-le părinților că nu mai există niciun lucru de făcut, însă cei doi părinți au refuzat să creadă acest lucru.

O echipă de transport pentru pacienți în stare critică a dus-o pe Hailey la spitalul pentru copii din Statul Pennsylvenia, unde părinții au dat voie doctorilor sa execute orice fel de procedură, indiferent de cât de riscante și de invazive ar fi acestea, pe fiica lor. La acest moment, ea era în comă și nu putea să respire singură.
În tot acest timp, lângă Hailey s-a aflat sora ei identică, Jenna, care a ținut-o de mână și i-a spus că trebuie să treacă prin asta, pentru că ea nu poate rămâne singură.

S-a aflat ulterior că Hailey s-a născut cu o malformație artero-venoasă, o încrengătură de vase de sânge în creier și, chiar dacă printr-o minune se va trezi, va avea nevoie de o nouă operație.

În câteva zile Hailey s-a trezit însă perfect sănătoasă, doctorii neștiind cum să se pronunțe în această direcție, iar toți cei care o întâlnesc acum, o descriu ca fiind un adevărat miracol.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus