Connect with us

Un BĂIAT de 10 ani se MACHIAZĂ mai bine decât o vei putea face tu VREODATĂ!

FASHION & BEAUTY

Un BĂIAT de 10 ani se MACHIAZĂ mai bine decât o vei putea face tu VREODATĂ!

Un BĂIAT de 10 ani se MACHIAZĂ mai bine decât o vei putea face tu VREODATĂ!

Oricât de bine ai ști să te fardezi, cu siguranță acest puști de 10 ani știe să facă acest lucru de 20 de ori mai bine decât tine!

Machiajul a fost întotdeauna popular printre femei, dar puterea fardurilor este una enormă în ziua de azi! Dacă vrei să știi, nu doar fetele se machiază! Ca orice altă artă, machiajul e o altă formă de auto-exprimare care poate fi pusă în practică de oricine, mai ales de băieți!

Da, ai citit bine! O revistă din America, CoverGirl, a uimit pe toată lumea de curând atunci când a ales să aibă pe pe copertă un băiat, James Charles. Acest lucru nu este complet neobișnuit, mulți băieți se pricep să machieze și își câștigă existența din asta, unii dintre cei mai celebri make-up artiști fiind bărbați, dar niciunul dintre ei nu are 10 ani, așa cum are James!

La o vârstă la care puștii de seama lui bat mingea în parcuri sau se joacă pe Play Station, James e înnebunit să traseze contururi, să amestece nuanțe de fard și să-și pună gene false. Probabil că va deveni una dintre cele mai importante figuri în lumea frumuseții pentru următoarea generație!

Azi e foarte simplu să ajungi celebru pe internet. Cu ajutorul social-media, oricine poate avea comunități întregi de fani.

Makeup-artiștii sunt foarte solicitați și aleg să își creeze propriile brand-uri și propriul stil unic pentru a-și păstra și fideliza clienții.

Manny Gutierrez, James Charles și Lewys Ball sunt micii make-up artiști care au cucerit Instagram-ul și YouTube-ul. Ei au contracte cu branduri foarte mari din industrie precum Maybelline, CoverGirl și Rimmel London.

Dar în peisaj a apărut și Jack care, la vârsta de 10 ani, e un expert în arta machiajului și va fi unul dintre cei mai bine plătiți make-up artiști ai industriei! Jack postează pe Instagram sub nickname-ul @MakeuupbyJack și face lucruri pe care orice domnișoară și le dorește, dar multora nu prea le ies: aplicarea genelor false, datul cu rimel, folosirea creionului de ochi, a tușului, combinarea diferitelor nuanțe de fard și alegerea corectă a fondului de ten. Puștiul poate machia mai bine decât orice tipă pasionată de machiaj, iar asta nu e ceva deloc obișnuit!

Acest puști din Marea Britanie a ajuns faimos peste noapte. El se joacă cu nuanțe și rimeluri, farduri și fonduri de ten. Își filmează singur tutorialele și tot el se ocupă de editarea lor. Să recunoaștem, nu orice copil de 10 ani face așa ceva!

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus