Connect with us

15 lucruri de care NIMENI NU VORBEȘTE despre cum este cu ADEVĂRAT să rămâi ÎNSĂRCINATĂ

LIFESTYLE

15 lucruri de care NIMENI NU VORBEȘTE despre cum este cu ADEVĂRAT să rămâi ÎNSĂRCINATĂ

15 lucruri de care NIMENI NU VORBEȘTE despre cum este cu ADEVĂRAT să rămâi ÎNSĂRCINATĂ

Nimeni nu te pregătește pentru ce înseamnă să fii mamă! Probabil ai crezut că tu vei scăpa de aceste lucruri, însă nu ai nicio șansă!

Așa cum probabil ne-au avertizat și pe noi mamele noastre atunci când eram mici, nimic nu te pregătește pentru ce înseamnă să fii mamă. Există câteva lucruri pe care, indiferent de cât de mult te-ai informa și te-ai documenta, nu le vei înțelege cu adevărat decât atunci când le trăiești pe propria ta piele. Iată care sunt câteva dintre cele mai amuzante și ciudate lucruri care se schimbă și se petrec în corpul tău atunci când ești însărcinată.

1. Începi să te simți ca un cameleon pentru că ți se schimbă pigmentul pielii.

2. Nu numai că părul îți crește mai repede și mai gros, dar vei observa că îți crește păr  în locuri în care nu te-ai fi așteptat să fie posibil!

3. Acneea, coșurile și dimensiunea sânilor îți transmit în repetate rânduri că hormonii tăi au luat-o razna!

4. Pe sâni îți apar vene închise la culoare!

5. Sânii tăi își vor schimba foarte mult atât dimensiunea, cât și forma, fără să fie neapărat nevoie ca acest lucru să se petreacă uniform. Astfel, un sân poate fi mult mai mare și unul mult mai mic.

6. Volumul sângelui din organism crește, lucru care explică de ce venele devin mai proeminente.

7. Gleznele tale se umflă atât de tare, încât ai senzația că picioarele tale au aceeași dimensiune de sus până jos.

8. Mănânci orice și oricât, indiferent că ți-ai propus să nu te regăsești printre femeile însărcinate care își fac toate poftele.

9. Burtica ta nu va crește doar în zona buricului, te vei dezvolta foarte mult și sub sâni.

10. Gravidă fiind, e normal ca burtica să se vadă, însă fiecare femeie însărcinată are senzația că este ca un balon gata să pocnească.

11. În primele luni vei petrece mai mult timp în baie decât în dormitor din cauza grețurilor.

12. Devii grija principală a oamenilor de lângă tine, uneori te simți super-menajată și toată lumea îți face toate poftele.

13. Trebuie să cari tot timpul o geantă echipată cu tot ce îi trebuie unei viitoare mămici și să știi ce să faci în cazul în care cel mic pare că vrea să vină pe lume într-un loc și moment nepotrivit.

14. Stomacul tău va avea diferite forme întrucât cel mic se răsucește mult în interior.

15. Burtica ta se mărește așa de mult, încât nu te mai poți apleca să te epilezi sau să îți legi șireturile.

Citește și SCRISOAREA unei MAME îngrijorate pentru fetele tinere: Dragi fiice, o să vă spun ceva ce vă INTERESEAZĂ…

Una dintre cele mai mari probleme ale societății actuale legate de evoluția, creșterea și educarea copiilor este cea a expunerii majore și exagerate a acestora pe rețelele de socializare. Faptul că din ce în ce mai multe fete aleg să se compromită sau să se expună într-o manieră indecentă pentru a atrage atenția reprezintă un aspect de care ar trebui să fim conștienți și în legătură cu care trebuie să luăm măsuri.

După ce a văzut cât de provocatoare erau prietenele fiilor săi pe rețele de socializare, o mamă a scris o scrisoare pentru adolescentele din mediul online.

„Dragă fiică,

O să îți spun ceva ce s-ar putea să te intereseze. Ieri după-amiază, așa cum facem de obicei, familia noastră era online pe rețelele de socializare după ce luasem cina. Avem fii adolescenți și existau online multe imagini cu fete superbe, la fel ca tine. Vă faceți multe selfie-uri în pijamale ultra-minuscule! Dormitoarele voastre sunt drăguțe, noi, părinții, le obsevăm din imagini. Chiar fetița noastră de 8 ani ne-a arătat un astfel de dormitor, îi plăcea foarte tare modul în care acesta era decorat.

Băieții cred însă că au observat alte lucruri. Unul dintre ei a constatat că nu aveai sutien. Poziția în care erai fotografiată era una extrem de provocatoare.

Felul în care pozezi nu te reprezintă! Credem că ești o tipă interesantă și inteligentă, dar încercăm să ne dăm seama ce vrei să faci, cui vrei să atragi atenția cu felul în care pozezi? Ce mesaj vrei să transmiți altor adolescenți care te privesc?

Trebuie să te blocăm, deoarece conversațiile noastre de după cină se învârt în jurul ideii că nouă, părinților, ne pasă de tine și de impresiile pe care și le formează băieții noștri despre tine și alte fete asemenea ție.

Familiei tale nu i-ar plăcea să știe că băieții mei adolescenți se holbează la tine, tu purtând doar un prosop de baie. Știi că și bărbații în toată firea se uită la tine; nu vrei ca băieții noștri să te privească ca pe un obiect sexual, nu?

Nici noi nu vrem asta. Îmbracă-te atunci când faci poze!

 

La noi acasă nu facem asemenea fotografii. Nici la tine nu ar trebui să se întâmple acest lucru. Alege să îți ții hainele pe tine atunci când faci poze. Ne dorim să ieși la întâlniri cu băieți care au principii etice și morale, iar cei care se respectă nu vor căuta să agate puștoaice de liceu care se prezintă în acest fel pe internet.

În fiecare zi îmi doresc ca băieții mei să aibă iubite pe care să le adore. Mă aștept ca ei să își aleagă iubite care să nu pozeze așa și care să-i ajute să fie oameni mai buni. Aș vrea ca ei să își merite iubitele, să aibă răbdare cu ele.

Fetelor, nu este prea târziu! În cazul în care ați făcut o greșeală în online, ștergeți pozele acelea provocatoare, deoarece prietenii voștri băieți nu se vor uita la voi decât într-un mod în care voi cu siguranță nu vreți să fiți privite.

Există bărbați sau băieți care vor fete cuminți și cu un caracter frumos, nu persoane care să emane sexualitate prin toți porii! Frumusețea exterioară este direct proporțională cu cea interioară.”

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus