Connect with us

10 SECRETE pentru a deveni o zeiță a FLIRTULUI! Folosește numărul 4 și CUCEREȘTE-L!

LIFESTYLE

10 SECRETE pentru a deveni o zeiță a FLIRTULUI! Folosește numărul 4 și CUCEREȘTE-L!

10 SECRETE pentru a deveni o zeiță a FLIRTULUI! Folosește numărul 4 și CUCEREȘTE-L!

Flirtul este un factor determinant în fiecare relație, acesta nu doar ajutând la începerea conversațiilor cu persoana de care îți place, ci reușind și să susțină flacăra relației aprinsă. În afară de metodele tradiționale de flirt, există nenumărate și variate opțiuni prin care-i poți atrage atenția tipului pe care îl placi. Cu toții ne-am aflat în situația ciudată în care am vrut să începem o conversație, dar n-am avut nicio idee cum să flirtăm ca să nu părem disperate. Deși flirtatul poate părea puțin mai dificil când ești la început (mai ales dacă prezența lui te agită), având atitudinea potrivită vei reuși să îi atragi atenția.

1) Distrează-te

Să începem cu începutul: dacă știi ce vrei, flirtul va părea natural și deloc disperat. Distrează-te în timp ce o faci și nu lua lucrurile prea în serios.

2) Fă lucrurile să pară cât mai naturale

Unii oameni cred că flirtul poate fi o încercare disperată de a încerca să agăți, dar nu ai cum să atragi atenția celui de tine dacă nu depui deloc efort. Fii vorbăreață, drăguță și amuzantă și nu va fi nevoie să apelezi la tacticile clasice de flirt. Uită-te în ochii lui în permanență și nu uita să zâmbești

3) Arată-i care sunt lucruri pe care tu le ai și el nu le are încă

Bărbații vor tânji mereu după ceea ce nu au încă, să vadă lucrurile care îi lipsesc îl va face să vrea să fie cu tine. Atitudinea pozitivă și încrederea în sine nu numai că te vor face să te simți mai bine, însă el va fi curios să te descopere. Nu-ți face griji, nu e nevoie să fii vreo divă, doar încearcă să fii tu însăți!

4) Nu te teme să te apropii prea tare de el

”Atingerea din greșeală” este o metodă perfectă pentru a sparge gheața și a te apropia de el. În funcție de cum reacționează atunci când îl atingi poți să vezi dacă ai putea duce lucrurile la un alt nivel.

5) Arată-i că ești interesată și continuă conversația

Felul în care îi vorbești reprezintă un aspect important atunci când flirtezi. Fii amuzantă, fă-l să râdă și întreabă-l chestii despre el. Încurajează-l în moduri subtile să facă pași către tine. Este posibil să fie nevoie să întreții tu conversația în anumite momente.

6) Nu face lucruri ciudate

Dacă nu ești foarte deschisă sau sociabilă, nu trebuie să exagerezi și nici să te dai peste cap pentru a-i atrage atenția. Felul tău de a fi ar trebui să îl atragă în mod natural.

7) Păstrează-ți misterul

Nu dezvălui prea multe lucruri despre tine; dacă e interesat, va continua să tatoneze terenul și să își dorească din ce în ce mai mult.

8) Oferă-i mici indicii care să îl facă să înțeleagă că poate înainte spre tine

Nu te rușina să-i arăți că ești interesată de el – micile complimente fac ca flirtul să fie și mai interesant, iar cel de lângă tine va înțelege că se poate simți în largul lui lângă tine.

9) Învață să te simți frumoasă

Înainte să porți o conversație cu un bărbat pe care vrei să îl atragi, arată-i că ai încredere în tine și că ești o femeie puternică. Adu-ți aminte că tu ești cea mai frumoasă femeie din lume iar el trebuie să merite să te aibă.

10) Concentrează-te pe limbajul corpului

Prin limbajul corpului poți transmite chiar mai multe lucruri decât în mod verbal, așa că încearcă să rămâi mereu feminină și delicată. Nu-ți încrucișa niciodată brațele, căci vei părea nesigură pe tine.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus