Connect with us

7 SEMNE clare că partenerul te ÎNȘALĂ! Numărul 5 îl dă mereu DE GOL!

LIFESTYLE

7 SEMNE clare că partenerul te ÎNȘALĂ! Numărul 5 îl dă mereu DE GOL!

7 SEMNE clare că partenerul te ÎNȘALĂ! Numărul 5 îl dă mereu DE GOL!

Ai simțit vreodată că ești înelată și ai vrut să verifici clar toate semnele? Acordă atenție acestor semne și află dacă partenerul îți mai este fidel sau nu

Oricărei persoane i se poate întâmpla să fie înșelată. Oricât de mult ne displace ideea și ne ferim de ea, sunt foarte mulți oameni care înșală sau care sunt înșelați, chiar dacă este vorba doar despre un simplu act fizic și nu o implicare emoțională. Unele persoane aleg această cale de a evada din rutina zilnică, din relație sau căsnicie. Multe femei susțin că nu își pot da seama că sunt înșelată, însă nu trebuie decât să fii atentă la câteva semne!

1.Îi scade libidoul

Fie că ești măritată sau nu cu el, sigur știi ce îi place în dormitor. Orice lucru care se schimbă poate demonstra faptul că nu îți mai este fidel, iar dacă nu mai are chef să faceți dragoste atât de des nu este un semn bun.

2. Se îmbracă diferit

Deși s-a îmbrăcat în același stil de ani de zile, acum pare că își schimbă ținutele, miroase mult mai bine, se îngrijește mai des. Acest lucru înseamnă că vrea să cucerească și să arate bine, iar tu trebuie să-ți dai seama de aceste lucruri dinainte ca el să calce strâmb.

3.Se îngrijește mai mult

Dacă înainte abia se bărbierea sau se ducea la frizer, iar de curând a început să schimbe lame de ras, să cumpere geluri de ras și aftershave-uri, să se bărbierească sau să prefere un anume tip de barbă, lucrurile devin periculoase. Pe scurt, dacă miroase ca o drogherie ambulantă, atunci este ceva putred la mijloc, chiar dacă inițial ți se pare extrem de sexy. Asta li se întâmplă bărbaților când brusc își dau seama că îmbătrânesc și o iau razna, de parcă ar trăi cu iluzia că pot fi din nou tineri.

4. Evită să mai iasă cu prietenii lui sau cu prietenii comuni

Chiar dacă nu iubitul tău nu era un tip foarte pasionat de ieșirile în socieate, cu siguranță din când în când mai reușeai să îl scoți în oraș sau să îl duci într-o vizită. Dacă în ultima vreme iese fără să-ți spună concret unde se duce și pare mai pasionat de acest gen de activități decât era în trecut, mai ales când tu nu ești prin preajmă, înseamnă că nu îți este la fel de devotat.

5. Este mai irascibil decât de obicei

E agitat și se enervează la orice mărunțiș despre care îi vorbești? Pare că-l scoți din sărite și că nu găsești nicio cale de comunicare cu el? Înseamnă că tu nu mai ești de mult în gândurile lui și că prezența ta fie îl intimidează, îl sperie sau îl enervează.

6. Evită să mai fie apropiat de tine atunci când sunteți în public

Dacă observi că evită să mai interacționeze cu tine sau să facă gesturi de apropiere atunci când sunteți în public în compania altor persoane, înseamnă că modul în care relația voastră este văzută de către ceilalți nu mai este importantă pentru el.

7. Rămâne mai des peste program la birou

Dacă în ultima vreme rămâne exagerat de mult peste program, desi nu ți-a spus nimic despre vreo sarcină în plus sau cel puțin niciuna care să pară cu adevărat veridică, înseamnă că ascunde ceva. Poate nu se ai simte bine să vină acasă la tine sau profită de timpul petrecut separat pentru a putea vorbi cu altcineva.

Semnele că te înșală sunt subtile, el crede că nu îți vei dai seama de ele însă, să fim sincere, orice femeie știe atunci când este înșelată!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus