Connect with us

10 ILUSTRAȚII care arată cum este cu ADEVĂRAT să fii femeie! Toți BĂRBAȚII le urăsc din cauza numărului 3!

LIFESTYLE

10 ILUSTRAȚII care arată cum este cu ADEVĂRAT să fii femeie! Toți BĂRBAȚII le urăsc din cauza numărului 3!

10 ILUSTRAȚII care arată cum este cu ADEVĂRAT să fii femeie! Toți BĂRBAȚII le urăsc din cauza numărului 3!

Dacă ești femeie, cu siguranță te-ai confruntat și tu la un moment dat cu aceste probleme! Iată care sunt cele mai amuzante ilustrații care arată principalele probleme ale femeilor! s

De multe ori am dat peste articole care vorbeau despre lucruri pe care le înţeleg doar fetele şi motivul pentru care acestea sunt atât de răspândite este faptul că există o multitudine de astfel de situaţii.

Dacă ai simţit vreodată că eşti singură şi nimeni nu îşi dă seama care sunt lucrurile prin care tu treci, vrem să îţi spunem că noi, celalte fete, ştim cu ce te confrunţi şi te înţelegem!

Dacă vrei să te convingi, îţi spunem că suntem convinse că te vei regăsi şi tu în aceste imagini, aşa cum şi noi am făcut-o!

1. Orice femeie știe că există numeroase situații în care este foarte greu să rămâi matură și concentrată atunci când sunt atât de multe lucruri care îți pot distrage atenția!

2. Oare cum de bărbații nu reușesc niciodată să își dea seama că fiecare produs de îngrijire are un scop special și separat și că niciodată o femeie nu va avea destule?!

3. Nu există plăcere mai mare decât a-i fura iubitului tău hanoracul atunci când el are mai mare nevoie de el!

4. Fiecare femeie a regretat la un moment dat că s-a aruncat cu capul înainte și a crezut că vara a venit mai repede.

5. Nu știu cum de se întâmplă acest lucru, însă de foarte multe, copiii mici par mult mai răutăcioși cu fetele decât cu băieții!

6. Fiecare femeie și-ar dori să aibă un păr lung, bogat și puternic astfel ca atunci când și-l împletește, să arate ca o adevărată Ileana Cosânzeana. Din păcate, nu toate avem o asemenea podoabă capilară.

7. Toate am trecut prin chinul de a încerca să ne găsim măsura potrivită în țări sau magazine care folosesc măsuri diferite față de cele cu care ne-am obișnuit…

8. Practic, analizând următoarea imagine, ajungem la concluzia că fiecare femeie trece prin 3 etape pe parcursul zilei – fără machiaj, cu machiaj, în timpul demachierii. Bineînțeles, să nu uităm de etapa șocului iubitului…

9. Uneori fetele fac lucruri extrem de ciudate care, să recunoaștem, sunt destul de greu de înțeles…

10. Odată cu vârsta, ar trebui ca fiecare femeie să se maturizeze și să se comporte ca o persoană adultă însă, nu întotdeauna ne iese acest lucru…

Dacă vrei să vezi alte 10 ilustrații amuzante care arată care este diferența dintre așteptările privitoare la viața de femeie și transpunerea lor în realitate, citește în continuare.

Viața femeilor este extrem de grea! Fiecare dintre noi se confruntă zilnic cu numeroase probleme pe care bărbații nu le vor înțelege niciodată și încearcă să expună în fața acestora cea mai bună variantă a lor. Însă una dintre principalele probleme ale femeilor, este cea a așteptărilor.

Fiecare om îşi imaginează că, dacă eşti femeie, te vei îmbrăca mereu frumos, vei purta machiaj, vei arăta ca în reclame şi te vei comporta ca o adevărată prinţesă. Ei bine, lucrurile nu sunt întotdeauna aşa cum ne-am aștepta să fie, iar viața femeilor este de foarte multe ori mult mai puțin luxoasă și fabuloasă decât ne-am imagina.

Dacă vrei sa arunci o privire în mintea femeilor și să îți dai seama ce se întamplă și ce fac ele de fapt, aruncă o privire asupra acestor ilustrații!

Oamenii se aşteaptă ca fetele să se îmbrace mereu elegant şi să poarte tocuri, chiar şi atunci când merg la cursuri. Adevărul este însă că nimic nu este mai comod decât un hanorac şi o pereche de pantaloni largi.

Oricărei femei îi este teribil de frică de mers la tuns.

Indiferent de cât de puţin te-ai tunde, oricum vei simți dezbrăcată după.

Probabil nu există niciun moment în care o femeie se simte mai atrăgătoare decât atunci când poartă ruj roşu!

Atunci când sunt la duş, fetele uită de orice grijă şi se relaxează complet.

Vezi continuarea imaginilor aici. 

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus