Connect with us

8 TRUCURI pentru sutiene pe care 90% dintre FEMEI nu le știu

FASHION & BEAUTY

8 TRUCURI pentru sutiene pe care 90% dintre FEMEI nu le știu

8 TRUCURI pentru sutiene pe care 90% dintre FEMEI nu le știu

Sutienul este unul dintre cele mai importante articole vestimentare din garderoba fiecărei femei. Alegerea sutienului poate face diferența dintre o ținută de succes și una dezastruoasă. Prea multe femei fac greșeli fa greșeli atunci când aleg sutienul și chiar mai multe dintre ele nu știu care sunt toate lucrurile pe care le pot face cu un sutien potrivit. Iată care sunt cele mai interesante lucruri la care îți poți folosi sutienul la care este foarte probabil să nu te fi gândit până acum.

1. Cum să fixezi un sutien fără bretele

De foarte multe ori, atunci când porți un sutien fără bretele, acesta îți aluneca spre abdomen astfel că nu simți că acesta îți oferă stabilitatea necesară. Pentru a scăpa de această problemă, atașază bretele sutienului și trece-le peste partea inferioară a acestuia, apoi prinde-le una de cealaltă în față, sub bust. În acest fel, vei putea purta bluze sau rochii cu umerii goi simțindu-te în același timp confortabil și în siguranță.

2. Cum să obții suportul necesar fără un sutien convențional

De multe ori ai nevoie de un obiect vestimentar care îți oferă susținere, însă un sutien nu s-ar potrivi ținutei tale sau ar fi vizibil. În astfel de situații, poți opta pentru un set de cupe adezive care se fixează sub sâni, ușor poziționate spre exteriorul acestora. Nu trebuie să îți faci griji, acestea se lipesc foarte bine și nu există riscul de a se desprinde.

3. Scapă de frecarea bretelelor

În cazul în care bretelele tale sunt foarte incomode însă nu vrei să îți schimbi sutienul, poți utiliza tampoane de silicon pe care le poziționezi sub bretele. Astfel, vei scăpa de orice disconfort și vei putea în continuare să îți porți sutienul preferat!

4. Cum porți o rochie fără bretele și cu spatele gol

Multe fete își doresc să poarte rochii fără bretele și cu spatele gol, însă nu știu ce să facă pentru a putea avea parte de susținerea pe care o oferă un sutien atunci când poartă o astfel de ținută. Ei bine, nimic mai simplu! Taie cupele unui sutien și coasele de partea din față a rochiei. În acest fel, vei purta sutien fără ca bretelele sau spatele acestuia să fie vizibile.

5. Scapă de disconfortul bretelelor

De foarte multe ori femeile nu știu cum să își regleze bretelele sutienului astfel acestea să nu fie nici prea strâmte, nici prea largi. La tensiunea ideală, sub bretele ar trebui sa îți încapă două degete.

6. Cum să îți ridici sânii

Dacă vrei să ridici sutienul mai mult decât îți permit bretelele, desprinde-le din poziția normală și încrucișează-le pe spate. În acest fel, vei observa că sutienul tău va putea fi strâns mai mult.

7. Cum să îmbunătățești un sutien din material textil

Sutienele de bumbac, dantelă sau mătase pot arăta foarte elegant și frumos, însă de multe ori nu reușesc să îți ofere suportul necesar pentru bust. Nu trebuie decât să folosești niște inserții de sutien sau bureți confecționați special pentru costumele de baie. Pentru a-i fixa bine pe sutien, poți folosi o bandă dublu-adezivă specială pentru țesături!

8. Cum să îți organizezi toate sutienele

O modalitate foarte bună de a organiza și stoca sutienele este atârnarea acestora pe umerașe obișnuite pentru haine. Nu doar că în acest fel sutienele nu se vor deforma, însă sunt și așezate la îndemână și sunt ușor de observat.

Dacă vrei să vezi care este lenjeria potrivită pentru tine, aruncă o privire mai jos!

 

Indiferent dacă eşti sau nu conştientă de puterea lenjeriei şi de magnetismul pe care ea îl poate declanşa sau dacă o foloseşti pentru a fi mai atrăgătoare, pentru a-ţi evidenţia frumuseţea naturală sau pentru a seduce, alegerea lenjeriei tale va spune multe despre tine. Analizează aceste 6 tipuri diferite de lenjerie şi încearcă să vezi care dintre ele ţi se potriveşte.

Fata cuminte

Lenjeria de fată cuminte este simbolul simplităţii şi scoate în evidenţă fumuseţea naturală a fiecărei fete. Acest tip de lenjerie este în general nestructurat, piesele fiind moi şi delicate. Fetei care poartă acest tip de lenjerie îi place să fie sofisticată, însă nu exagerează în efortul pe care îl depune atunci când îşi alege lenjeria în fiecare dimineaţă. Important pentru ea este să arate bine şi să se simtă bine.

Fetele cuminţi sunt foare practice şi se orientează spre eficiență şi utilitate. Ele pun mult accent pe frumuseţea interioară, iar corsetele şi portjartierele nu sunt genul lor.

Fata romantică

Dacă eşti romantică, atunci lenjeria ta intimă va exprima în mod nemijlocit acest lucru. Eşti o persoană care este elegantă şi senzuală, lenjeria ta va fi în culori pastelate şi accesorizată cu dantelă. De asemenea, culorile închise precum vişiniul sau albastru marin te vor putea pune foarte bine în valoare în anumite momente. Lenjeria ta preferată este delicată şi specială. Eşti înclinată spre modelele clasice.

Fata curajoasă

Această fată iubeşte să îi facă pe ceilalţi să fie interesaţi de ea. Emani încredere, lux şi pasiune. Îţi place să te îmbraci elegant şi să te inspiri din stilul vedetelor sofisticate de la Hollywood. Nu te deranjează să pierzi mai mult timp pentru a te asigura că arăţi perfect. Lenjeria ta preferată este din mătase sau dantelă, fiind de foarte bună calitate. Pentru tine este foarte important să fii mereu pregătită pentru o noapte romantică cu un actor celebru.

Fata provocatoare

Fata cu personalitate provocatoare emană sexualitate. Ea este încrezătoare în corpul ei şi este extrem de senzuală în mod natural. Ea va plasa atenţia asupra ei indiferent de circumstanţe. Fata provocatoare poate fi întruchiparea oricărei femei normale, voluptoase, irezistibile, senzuale. Ea adoră dansurile porvocatoare, sexualitatea perioadei burlesque şi alege lenjerie care să o pună în valoare. Din garderoba ei nu vor lipsi corstele, jartierele, mănuşile şi tocurile înalte.

Fata băieţoasă

Prioritatea acestei fete este libertatea de mişcare. Ea vrea să rămână la lucruri simple, nu acordă multă atenţie culorilor sau modelelor pieselor, însă va aprecia calitatea şi versatilitatea pieselor. Confortul va fi principala trăsătură a pieselor sale de lenjerie. De multe ori ea poate fi prea conservatoare, punând mai mult preţ pe caracterul pieselor decât pe estetica lor.

Fata fetișistă

Dacă eşti fata fetișită, atunci emani încredere, sexualitate şi erotism. Estetica ta este construită în jurul îndrăznelii, a excesului şi a dominării. Alegerea ta de lenjerie intimă este una extrem de extrovertită, nu te temi să încerci lucruri noi. Orice fel de accesoriu va putea fi încorporat cu succes în ţinutele tale. Eşti o persoană care adoră să provoace şi să încânte.

Dacă te recunoşti într-una dintre aceste personalităţi de lenjerie, nu ezita să te îmbraci într-un mod care să ţi se potrivească şi prin care să reuşeşti să îţi pui în valoare sexualitatea ta înnăscută. Ţine minte că cel mai important aspect al lenjeriei este că te va face să te simţi încrezătoare şi sexy, aşa că alege piesele care să te avantajeze şi să te complimenteze.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus