Connect with us

10 oameni cu SUPER-PUTERI despre care n-ai fi crezut NICIODATĂ că există

LIFESTYLE

10 oameni cu SUPER-PUTERI despre care n-ai fi crezut NICIODATĂ că există

10 oameni cu SUPER-PUTERI despre care n-ai fi crezut NICIODATĂ că există

Începând cu super-eroii de la Marvel până la DC Comics, lumea fanteziei e în continuă evoluție. În timp ce personajele principale din celebrele benzi desenate au fost create cu ajutorul imaginației, se pare că avem în lumea reală super-eroii noștri. Există oameni înzestrați cu talente incredibile sau cu capacități specială. Crezi sau nu, următorii 10 oameni există și trăiesc pe aceeași planetă cu noi:

1) Tony Cicoria

Nu știi să cânți la pian? Lasă-te trăznit de fulger și vei fi cel mai bun pianist! Asta i s-a întâmplat lui Tony, care ieșise din casă să vorbească la telefon cu mama sa, când un fulger l-a trăznit, iar el s-a întors din morți în mod miraculos. Povestea a devSUPER-PUTERenit interesantă când și-a dat seama că îi place să cânte la pian, deși nu mai atinsese un pian vreodată și nici nu avea ureche muzicală. A făcut rost de un pian și, fără niciun fel de curs, a început să compună melodii pentru pian, iar prima piesă compusă de el a fost numită ”Sonata fulgerului”. Acum susține recitaluri la pian și medicii sunt complet șocați de noile sale abilități!

2) Femeia-Fierbinte

Această doamnă preferă să nu-și dezvăluie numele, dar are abilitatea de a topi gheața cu mâinile goale oricând simte dorința de a face acest lucru. Totul i se trage de la un șoc de înaltă tensiune prin care corpul ei a trecut, din cauza cablului unei veioze la care s-a curentat. De atunci, de fiecare dată când o parte a corpului ei atinge gheața, aceasta se topește.

3) Magneto – Nikolai Kryaglyachenko

Lui Nikolai putem să-i spunem Magneto. Într-o zi, el a decis să facă o pauză de la muncă și să se sprijine de un stâlp de iluminat, iar în acel moment, curentul activ a făcut contact cu el și l-a transformat într-un personaj din X-Men. Nu a pățit nimic în urma micului șoc și, a doua zi când se plimba prin casă, a observat cum fiecare obiect din metal se lipea de corpul lui. Magneto este singurul om care poate fi considerat un magnet uman începând cu secolul 10.

4) Franco Magnani

Franco n-a fost lovit de altceva decât magie și din câte spune, a emigrat din Italia în San Francisco în 1960. S-a îmbolnăvit, a avut febră și a început să delireze. În timpul vindecării, avea halucinații cu imagini din orașul natal, pe care nu-l mai vizitase de ani buni. S-a gândit apoi să picteze pe pânză tot ceea ce vedea.
Magnani lucrase ca bucătar și ca tâmplar, așadar nu avea cum să fi descoperit că are o pasiune pentru pictură, mai ales având în vedere faptul că nu luase contact cu această artă niciodată. Ceea ce pictează acum e complet incredibil! Medicii spun că talentul neașteptat a ieșit la iveală din cauza unei epilepsii a lobului temporal care cauzase febra.

5) Jason Padgett

În 2002, Jason a fost luat pe sus de doi tipi când ieșea dintr-un bar. A fost lovit în cap și a suferit o contuzie a craniului. A început să vadă forme geometrice peste tot și nu a mai ieșit din casă timp de 3 ani. S-a gândit apoi să deseneze tot ceea ce vedea. Padgett era foarte slab la matematică, dar acum poate rezolva ecuații complicate și calcule elaborate, desenează genial, iar medicii spun că o zonă a creierului a fost afectată de bătaia pe care a încasată și, în același timp, activată.

6) Ben Underwood

La vârsta de 2 ani, Ben a fost diagnosticat cu cancer la retină și ochii i-au fost îndepărtați chirurgical. Neputând să vadă, Ben a învățat să se descurce singur detectând localizarea obiectelor folosindu-se de ajutorul ecourilor. A început să își folosească limba pentru a produce zgomote și, în funcție de ecoul acestora, reușea să își dea seama de poziția obiectelor din jurul lui, putând să trăiască ca orice om fără dizabilități. A fost diagnosticat din nou cu cancer în 2009 și tot în același an a murit, la vârsta de 16 ani.

7) Domnișoara Știe-Tot

Exact ca și nr. 2, această persoană nu vrea să-și spună numele. Ea era la schi cu familia când a avut un accident. În urma acestuia, a fost amețită și îi era greață. După ce a fost la medic a aflat că avea o contuzie la cap, un umăr dislocat și o ruptură a coloanei vertebrale. Nu putea să vadă clar, iar la scurt timp după a fost diagnosticată cu sindromul Savantului. Doar 50 de oameni din lume au această boală care presupune ca pacientul să posede o mulțime de informații pe care nu le cunoștea și nu avea cum să le cunoască înainte.

8) Ken Walters

Ken este o persoană care a supraviețuit multiplelor atacuri de inimă după ce a avut un accident în 1986, rupându-și spatele, când a fost nevoit să stea la pat timp de un an. A fost dat afară din casă și, în 2005, Ken Walters supraviețuia din ajutorul social primit. După al treilea infarct s-a gândit să-i scrie un bilet asistentei dar, în loc să-i scrie, a descoperit că de fapt îi desena. Cunoscând compania EA Games, s-a gândit să le propună să colaboreze. Atunci când aceștia au văzut lucrurile pe care Ken le desenează, l-au angajat pe loc. Acum, din șomer neajutorat, Walters câștigă mai bine decât ar fi crezut vreodată că o poate face.

9) Tommy McHugh

Acest britanic era cunoscut pentru faptul că pocnea oameni întâmplător pe stradă. A avut probleme cu drogurile, iar într-o zi a avut o migrenă oribilă și s-a dus la spital. I s-a spus că are un anevrism și că are hemoragie cerebrală și trebuie operat imediat. Pe drum spre casă, s-a surprins singur vorbind în rime și, după trei a început să vadă imagini stranii. A început să sculpteze, să deseneze și chiar să scrie, lucruri pe care nu le mai făcuse până atunci. Medicii spun că, din cauza anevrismului localizat în lob frontal, a început să vadă diverse lucruri. Acum, nu doar că este o persoană mai bună, însă este și un artist desăvârșit!

10) Jon Sarkin

Jon Sarkin suferea de zgomote permanente în urechi și de hiperacuzitate. Acesta a trecut printr-o operație chirurgicală, în timpul căreia a avut hemoragie cerebrală și a suferit un infarct. După operație, a surzit la o ureche și vederea i-a fost afectată. Schimbările din creierul său au fost majore și pozitive, și-a descoperit talente artistice pe care nu credea că le are. Lucrările lui actuale valorează mai mult de 10.000 de dolari.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din LIFESTYLE

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x