Connect with us

Acest nou SECRET pentru Whatsapp va salva sute de RELAȚII

Uncategorized

Acest nou SECRET pentru Whatsapp va salva sute de RELAȚII

Acest nou SECRET pentru Whatsapp va salva sute de RELAȚII

Având în vedere că WhatsApp implementează noi caracteristici în update-urile lor beta, lucrurile se vor schimba în ceea ce privește utilizarea acestei aplicații.

Iată care sunt câteva dintre cele mai interesante noi funcții ale aplicației de care poți profita.

Poți, de exemplu, să așezi în fruntea listei de mesaje persoanele cu care vorbești cel mai des sau care îți sunt dragi.

Noile update-uri pot fi ”periculoase”, astfel că utilizatorii trebuie să aibă grijă ce discuții le aleg ca favorite, mai ales dacă sunt discuții ce nu trebuie citite de terțe persoane.
Noua dezvoltare este valabilă la versiunile de Android 2.17.1562 și mai recente decât aceasta. Utilizatorul aplicației poate adăuga la favorite mai mult de trei discuții.

Deselectarea unor conversații din categoria celor favorite poate fi foarte ușor de făcut și apăsând această comandă, poți bloca complet discuție.

Utilizatorul poate selecta și deselecta orice discuție. Discuția selectată va apărea cu un simbol diferit pe partea dreaptă a ecranului, pentru a-i fi mai ușor utilizatorului să identifice ce discuție este selectată în categoria de favorite și care nu.

Update-ul e construit în beta și utilizatorul poate să vadă update-ul final imediat.

Un alt update recent a fost adăugat și presupune ca Siri să îți citească mesajele primite pe Whatsapp, dar această funcție este valabilă pentru iOS.

 

Citește și 10 INVENȚII geniale care te vor IMPRESIONA

Tehnologia a avansat extrem de mult în utlima perioadă și, odată cu ea s-au dezvoltat și invențiile. Oamenii sunt din ce în ce mai creativi și au idei absolut geniale, reușind să aducă la viață lucruri la care, până acum câțiva ani nici nu ne-am fi gândit! Iată care sunt câteva dintre aceste invenții pe care le-am găsit și noi și care ne-au impresionat.

1. Dispozitivul care arată cum va fi vremea mâine

 

Ken Kawamoto este un inginer care vrea să aducă tehnologia mai aproape de vieţile oamenilor, aşa că a inventat un dispozitiv care îţi arată care va fi starea de mâine a vremii. Acest aparat se numeşte Temperaturoscop şi este capabil să genereze fenomene meteorologice precum ploaia sau fulgerele. Inventatorul său spune că momentan lucrează la posibilitatea ca dispozitivul să simuleze şi zăpada artificială.

 

2. O șa pentru tătici

 

Cu toţii ştim acea senzaţie minunată pe care o ai atunci când eşti plimbat pe spatele tăticului tău. Din fericire, această activitate poate deveni de acum înainte mai confortabilă cu această nouă șa pentru tătici. Aceasta va funcţiona pe post de scăunel pentru copil şi va veni şi cu un sistem de centuri de siguranţă pentru a te asigura că micuţul tău va rămâne la locul lui pe tot parcursul plimbării.

 

3. Pantofii cu tocuri detaşabile

 

De multe ori ne-am aflat în situaţia în care am văzut o pereche de balerini şi ne-am imaginat că ar putea fi transformaţi într-o pereche foarte frumoasă de pantofi cu toc sau viceversa. Acum acest lucru este posibil întrucât au fost inventaţi pantofii cu tocuri detaşabile. Astfel îţi poţi schimba încălţămintea în doar câteva secunde, fără a fi nevoie să aduci o altă pereche de pantofi cu tine. Vei fi de asemenea pregătită şi pentru activităţile neprevăzute de zi cu zi, o ţinută normală va deveni rapid una mai elegantă atunci când adaugi tocurile detaşabile balerinilor tăi.

 

4. Robinetul care te ajută să economiseşti apă

 

Tânărul designer Simin Qiu a creat un robinet de baie unic care, pe lângă că arată absolut superb, te ajută să economiseşti apă mult mai uşor! Acesta nu foloseşte un jet clasic, ci evacuează apa printr-o spirală, economisind astfel cu 15% mai multă apă decât o făceai cu un robinet normal.

 

5. O grădină miniaturală purtată în jurul gâtului

 

Designerul Colin Jordan a inventat un model absolut superb de bijuterie pentru cei pasionaţi de natură şi de lucrurile verzi care ne înconjoară. Cu ajutorul unei imprimante 3D, el creează recipiente micuţe pe care le umple cu plante miniaturale. Le poţi creşte ca pe nişte plante normale până în momentul în care devin mult prea mari pentru recipient, apoi le poţi muta într-un ghiveci normal.

 

6. Cada de baie sferică

 

Designerul rus Aleksandr Zhukovskii a revoluţionat tehnologia căzilor de baie, construind una în formă de sferă. Acesta spune că senzaţia pe care o ai atunci când faci baie într-o astfel de casă este una minunată, întrucât te simţi ca şi când ai înota în aer liber.

 

7. Scară portabilă

 

Cred că fiecare dintre noi şi-a dorit la un moment dat să trăiască într-o căsuţă dintr-un copac, însă nu cu toții am avut ocazia. Acum însă a apărut scara portabilă ce poate fi folosită pentur a te urca în orice copac. Desigur că aceasta nu este extraordinar de funcţională în toate cazurile, nu găseşti căsuţe în copac la tot pasul, însă poate reprezenta o distracţie de familie foarte interesantă! Aceasta este concepută astfel încât să nu slăbească deloc structura copacului şi să nu îi afecteze coaja sau crengile.

 

8. Tastatura invizibilă

 

Acest instrument pare cu siguranţă rupt din filmele science fiction. Tastatura invizibilă Noki funcţionează cu ajutorul unui set de două brăţări care monitorizează toate mişcările degetelor. Acestea urmează să genereze literele în funcţie de mişcările pe care le fac degetele tale. Deşi momentan această invenţie nu pare să prezinte prea multă utilitate, aceasta va fi cu siguranţă perfecţionată şi ne va ajuta să ne tehnologizăm şi mai mult activităţile de zi cu zi.

 

9. Semnalizatoare pentru biciclişti

 

Designerul Elnur Babayev a avut această idee absolut genială prin care proiectează pe spatele bicicliştilor următoarea lor acţiune, făcându-i astfel mai vizibili şi mai protejaţi în trafic. Acest dispozitiv funcţionează extrem de bine şi în întuneric. Proiectorul de semnale este ataşat scaunului, aşa că nu îl va incomoda pe biciclist şi dispune de extrem de multe opţiun de semnalizare, aşa că orice acţiune a ta nu va fi observată în timp util.

 

10. Lampa făcută dintr-un butuc de copac

 

Un inventator a reuşit să descopere o modalitate prin care să introducă o sursă de lumină în interiorul unor butuci de copac, astfel încât fiecare dintre aceste lămpi este unică. Acestea funcţionează pe bază de energie portabilă, aşa că pot fi folosite şi în aer liber, neavând nevoie de priză.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Uncategorized

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x