Connect with us

10 SECRETE de stil pentru a părea BOGATĂ, chiar dacă nu ești

FASHION & BEAUTY

10 SECRETE de stil pentru a părea BOGATĂ, chiar dacă nu ești

10 SECRETE de stil pentru a părea BOGATĂ, chiar dacă nu ești

Fiecare dintre noi își dorește să arate întotdeauna cât mai bine și să întoarcă privirile tuturor însă, din păcate, multe fete se lasă descurajate de costurile aferente. Ei bine, aceasta este o interpretare foarte greșită a conceptuluio de stil și a ideii de a fi bine îmbrăcat. Nu este nevoie să cheltuiești sume fantastice de bani pentru a reuși să arăți impecabil. Tot ce trebuie să faci este să fii atentă la detalii și să dpeui puțin mai mult efort în momentul în care îți alegi piesele vestimentare. Iată care sunt cele mai importante reguli de care trebuie să ții cont atunci când vrei să arăți de milioane în ținutele tale.

1. Fii atentă la cusături

Obiectele vestimentare de calitate au cusăturile fie aproape invizibile, fie realizate într-o culoare și manieră care să se potrivească cu piesa în sine – acestea sunt lucrate cu grijă și abia dacă se zăresc. Așadar, de fiecare dată când îți cumperi haine, fii atentă la cusăturile acestora.

2. Ai grijă la îmbinări

Nu cumpăra niciun articol vestimentar dacă nu are îmbinări frumoase sau dacă acestea nu arată bine. Dacă îmbinările sunt neglijent făcute înseamnă că producătorul a vrut să economisească niște bani și că nu îi pasă dacă hainele sale arată ieftin. Hainele de bună calitate sunt realizate cu atenție la detalii.

3. Ai grijă la alegerea materialelor

Bineînțeles că materialul este un alt indiciu că o piesă vestimentară este sau nu de bună calitate. Chiar dacă faci cumpărături în magazine mai ieftine, ai grijă să alegi piesele ale cărăr materiale au ținută și nu se distrug ușor prin purtare.

4. Alege pielea artificială de căprioară

Dacă vrei neapărat să porți piese din piele sau care să dea impresia de piele însă nu îți permiți să investești în așa ceva, nu alege piele artificială simplă, ci piele de căprioară.

5. Nu purta haine cu fermoare la vedere

În general, fermoarele sunt elemente care fac o piesă vestimentară să arate ieftin. În cazul în care totuși acestea sunt lăsate la vedere, alege fermoare bine realizate, a căror formă și culoare să se potrivească cu restul ținutei tale.

6. Orientează-te spre pantofii cu vârf ascuțit

Pantofii în culori strălucitoare care pot fi găsiți pe piață sunt la fel de frumoși ca pantofii firmelor celebre. Îți poți crea o imagine office cu niște balerini cu vârf ascuțit sau niște pantofi negri simpli, fără să fie nevoie să cheltuiești o avere pentru ei.

7. Lasă impresia că hainele tale au fost făcute pe comandă

Modul în care hainele îți vin este cel mai important aspect al stilului. Alege niște haine care să se potrivească cel mai bine cu silueta ta, nu purta haine mototolite sau închise într-un mod neglijent – ca să pară că ele au fost create special pentru tine, asemenea posesoarelor hainelor de mărci scumpe.

8. Fii atentă la culori

Există anumite piese în cazul cărora culoarea în care sunt realizate este foarte importantă. Astfel, alege genți în culori neutre – negru, alb, bej sau nuanțe de pietre prețioase. Acestea arată foarte bine combinate cu piesele simple și se vor potrivi cu ușurință la majoritatea ținutelor pe care ți le alegi.

9. Nu folosi prea multe elemente decorative pe haine

Exceptând situația în care vorbim despre piese de designer gândite special pentru a fi accesorizate cu perle, volane sau dantelă de sus până jos, încearcă să te ții departe de astfel de adăugiri inutile.

10. Alege accesoriile cu atenție

Nu este nevoie să investești o avere în accesoriile tale. Trebuie doar să alegi piese simple și interesante care să poată fi purtate cu ușurință în mai multe combinații și să te orientezi spre cele care te vor ține cât mai mult și nu se vor strica imediat prin purtare.

Citește și Cum să DESCOPERI ce stil VESTIMENTAR ți se potrivește

Stilul vestimentar reprezintă o parte foarte importantă din viața fiecăreia dintre noi. Așa cum știm deja, o imagine face cât o sută de cuvinte așa că, de foarte multe ori, primele lucruri pe care le transmitem oamenilor despre noi sunt derivate din modul în care arătăm! Acest lucru face ca aspectul nostru fizic și ținutele noastre să fie extrem de importante. Personalitatea ta trebuie să se regăsească în piesele pe care le porți, stilul tău trebuie să fie unic și interesant, la fel ca tine! Este posibil să te simți rătăcită în această aglomerare de trenduri, stiluri, piese vestimentare și surse de inspirație, însă aceste sfaturi te vor ajuta să reușești să te organizezi și să abordezi problematica stilului vestimentar într-o manieră mai coerentă!

1. INSPIRĂ-TE

Acest lucru poate părea foarte simplu, însă rezultatul său va fi unul foarte important. Încearcă să petreci câteva minute pe zi căutând surse de inspirație pentru stilul tău vestimentar, fie că răsfoiești o revistă sau salvezi câteva poze de pe Tumblr sau Pinterest. Încearcă să găsești lucruri care să te inspire iar apoi strânge-le pe toate într-un singur loc. Printează imaginile și pune-le într-un dosar sau creează-ți o galerie foto în telefon. După vreo două săptămâni de activitate, încearcă se revezi materialele pe care le-ai strâns și vei observa că majoritatea lor ar trebui să graviteze într-o singură direcție. Poate ai salvat mai multe poze cu haine negre sau ai strâns o colecție impresionantă de imagini cu accesorii… Elementul spre care te-ai îndreptat cel mai des trebuie să devină o piesă esențială a garderobei tale.

2. NU FOLOSI ETICHETE

Deși poate părea foarte confortabil să îți denumești stilul și apoi să te folosești de acea etichetă pentru a rămâne consecventă alegerilor tale, va exista posibilitatea să refuzi să cumperi sau să porți o piesă pentru a nu te abate de la stilul pe care l-ai nominalizat. Stilul personal nu trebuie să fie definit printr-o singură sintagmă precum boho chic sau glam rock, întrucât toate persoanele sunt diferite și a încerca să reduci o persoană la doar două-trei cuvinte nu îți va aduce nimic de câștigat! Alege să folosești repere în loc de etichete, astfel îți va fi mult mai ușor să beneficiezi de mai multe opțiuni și să găsești lucruri noi care să îți placă și să ți se potrivească.

 

3. ÎNTREABĂ-TE CE ȚI SE POTRIVEȘTE

Stilul personal trebuie să depășească preferințele tale vestimentare. Acesta trebuie să se potrivească cu stilul tău de viață, locul de muncă, activitățile pe care le desfășori, etc.

Piesele pe care le porți trebuie să fie potrivite pentru tine pentru a te putea simți confortabil, însă îndeajuns de versatile pentru a se potrivi tuturor acestor ocazii! Atunci când vezi o pereche de pantaloni verzi din piele, pe lângă întrebarea Îmi plac?, încearcă să te întrebi și dacă îi vei purta sau dacă se potrivesc lucrurilor pe care tu trebuie să le faci. Nu trebuie să te temi să aduci critici elementelor pe care vrei să le achiziționezi! Nu merită cumpărate decât cele care primesc răspunsuri afirmative în toate cazurile!

4. FĂ O CURĂȚENIE GENERALĂ ÎN DULAP

Dacă simți nevoia să te organizezi din punct de vedere vestimentar și să mergi într-o singură direcție, încearcă să elimini orice lucruri simți că nu te mai reprezintă sau că nu mai au utilitate. Fă o curățenie generală în garderoba ta și scapă de toate lucrurile pe care fie nu le-ai purtat deloc în ultimul an, fie nu simți să le porți în mai mult de 2 combinații. Piesele pe care le ai trebuie să fie versatile, ușor de asortat și combinat. În momentul în care vrei să îți compui o ținută, hainele tale trebuie să te inspire! Elimină orice piesă vestimentară care nu te face să te simți inspirată!

5. ÎNCEARCĂ LUCRURI NOI

De fiecare dată când mergi la cumpărături, încearcă să ieși din zona ta de confort. Alege 3-4 piese pe care le vezi în magazin și despre care te gândești că nu ai putea să le porți vreodată. Probează-le și încearcă să le analizezi obiectiv. Ai putea să fii surprinsă și să găsești piese care să ți se potrivească și să te pună în valoare!

6. FOTOGRAFIAZĂ-TE

Atunci când te simți îmbrăcată frumos și ai încredere în tine și în ținuta ta, fă o poză outfit-ului pe care îl porți. După ce ai strâns 10 astfel de poze, uită-te prin ele și încearcă să îți dai seama care este elementul comun. Indiferent că este vorba despre o eșarfă mare care se regăsește în mai multe fotografii sau că în mai toate imaginile porți o rochie strâmtă, încearcă să identifici punctul comun și să te folosești de el. Atunci când un anumit gen de piesă vestimentară se regăsește des în alegerile tale, înseamnă că te face să te simți bine în pielea ta. Alege să cumperi mai multe piese de acel tip sau mai multe elemente care să se potrivească cu acea piesă!

7. ACCESORIZEAZĂ

Așa cum știm deja, detaliile fac diferența! De multe ori nu avem nevoie de mai mult decât de câteva mici centre de interes care să ne facă să simțim că avem o ținută interesantă și cool. Încearcă să adaugi mereu accesorii ținutelor tale. Ai putea opta pentru lanțuri sau brățări, eșarfe sau pălării, cercei mari sau inele colorate. Identifică tipul de accesoriu pe care vrei să îl porți cel mai des și încearcă să faci din el semnătura ta personală!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus