Connect with us

7 MOTIVE pentru care femeile PERFECTE sunt încă SINGURE

Uncategorized

7 MOTIVE pentru care femeile PERFECTE sunt încă SINGURE

7 MOTIVE pentru care femeile PERFECTE sunt încă SINGURE

De multe ori ajungi în situația în care te întrebi de ce ești singură. Există un milion de motive pentru care o persoană poate fi singură. Ai observat vreodată că fetele frumoase și inteligente par să fie mereu într-o continuă așteptare? Unele dintre ele își petrec ani întregi încercând să-și găsească dragostea adevărată, dar totul pare să fie în zadar. Mulți dintre noi cred că asemenea femei nu ar trebui să aibă astfel de probleme dar, cu toate acestea, ele există. Iată câteva motive pentru care unele dintre cele mai bune fete sunt singure:

1. Nu au nevoie de niciun lucru de care nu pot face rost singure

Uită-te la femeile moderne. Sunt puternice și încrezătoare și nu au nevoie de protecție din partea bărbaților. Iată ce spune una dintre specialistele în acest domeniu: „Prietena mea are 25 de ani. E o fată foarte drăguță, inteligentă și educată și are o slujbă bună. Îi place să-și petreacă timpul liber cu prietenii și la concerte. Băieții chiar o plac, și totuși e singură. De ce? Pentru că e cu picioarele pe pământ și știe exact cine ar trebui să fie cu ea. Nu ar începe niciodată o relație doar ca să nu mai fie singură sau ca să vadă dacă iese ceva.” De aceea, majoritatea băieților sunt considerați nepotriviți la prima vedere sau după prima întâlnire.

2. Nu-și pot permite să piardă timpul

Femeile deștepte și foarte sofisticate iau decizii foarte rapid – dacă un bărbat pare că nu e bun pentru căsătorie, îl trimit rapid la plimbare. Întâlnirile ar trebui să aibă o destinație finală, iar dacă nu duc nicăieri, sunt o pierdere de timp. De aceea unele femei de 30 de ani sunt căsătorite, divorțate, au copii și plănuiesc o altă nuntă, iar altele nici măcar nu se pot hotărî să iasă la prima întâlnire.

3. Suferă de propriile lor complexe închipuite

Din păcate, complexele închipuite sunt destul de comune. O fată plinuță poate purta lejer o pereche de colanți cu animal print, iar una înaltă cu picioare lungi nici nu se poate gândi la o fustă scurtă. De ce? Poate din cauza stimei de sine – care ar trebui să fie la un nivel rezonabil.

4. Poate că sunt prea concentrate la a fi singure

E posibil ca ele însele să-i sperie pe bărbați, vorbindu-le, chiar la prima întâlnire, despre planurile lor pentru luna de miere sau despre vreo operație pe care vor să o facă. Scopul lor e să se căsătorească, dar, de fapt, sunt concentrate pe singurătatea lor.

5. Frumusețea lor atrage bărbații nepotriviți

Femeile frumoase sunt adesea singure. Frumusețea lor îi atrage numai pe nenorociții enervanți, pe când bărbații drăguți și modești sunt intimidați de ele.

6. Sunt foarte temătoare

Ignorând șansă după șansă, femeile pot rata persoana „potrivită” din greșeală. Nu întotdeauna știi cine este bărbatul potrivit imediat de cum îl vezi. Relațiile funcționează pe metoda „încearcă și greșește”.

7. Poate că nu sunt făcute pentru a fi cu cineva

Femeile puternice se descurcă singure și nu au nevoie de nimeni, iar uneori poate că vor avea o viață mai plină de realizări și mai liniștită fără cineva care să le tragă în jos sau care să le țină pe loc – dacă se întâmplă să rămână blocate în astfel de relații.

 

Citește și Dacă FEMEIA de lângă tine are aceste calități, NU o lăsa să plece NICIODATĂ

„Frumusețea unei femei nu stă în trăsăturile chipului său, adevărata sa frumusețe vine din suflet. E vorba de dragostea pe care o împărtășește cu ceilalți, pasiunea de care dă dovadă. O femeie devine din ce în ce mai frumoasă pe măsură ce trec anii.” Audrey Hepburn

A te întâlni cu cât mai multe femei te poate face să crezi că femeile de calitate sunt puține și rare – acest lucru este valabil și pentru bărbați.

Iată câteva dintre trăsăturile femeilor de calitate:

1. Au grijă de ele

O femeie care are grijă de ea atrage imediat atenția și primește respectul pe care îl merită. Este responsabilă și nu caută să dea vina pe toată lumea pentru orice. Este de nădejde, muncitoare și încrezătoare.

2. Se simte bine în pielea ei

Femeia puternică știe cât valorează și își susține încrezătoare punctele de vedere. Deși poate fi nesigură uneori (doar e și ea om), poate să se uite în oglindă cu mândrie. Este suficient de inteligentă astfel încât să înțeleagă că numai ce crede ea despre sine contează.

3. Are un simț puternic al independenței

Cu alte cuvinte, nu are nevoie de bărbați – iar acesta e un lucru bun. O femeie independentă nu se bazează pe nimeni pentru nevoile sale personale, nu se îndrăgostește de cineva doar pentru că îi poate oferi ajutor financiar, mental sau fizic. Ea vrea și are nevoie să fie tratată ca un egal.

4. Nu este egoistă

O femeie puternică nu e egoistă. Din contră, ea oferă adesea mult mai mult decât primește și îi pune pe ceilalți pe primul loc. Într-o relație, acest lucru e evident. Își dorește dragoste, sinceritate și respect pentru partener.

5. Nu o interesează drama

Acest lucru reflectă nivelul său de maturitate. Femeia de calitate nu se va deda jocurilor copilărești, nu va exagera și nu va căuta să te facă gelos.

6. Își inspiră partenerii să fie cele mai bune versiuni ale lor

O femeie de calitate știe de ce e în stare partenerul său și îl va încuraja fără să se dea în spectacol. Își dorește ca acesta să-și atingă potențialul maxim fiindcă îl iubește și îl respectă.

7. Tratează conflictele într-un mod echilibrat

Femeile de calitate sunt rafinate, mature și inteligente și înțeleg inevitabilitatea conflictelor ocazionale. Spre deosebire de altele, ea își păstrează logica și încurajează soluțiile amicale.

8. Gândește și are mintea deschisă

Femeilor de calitate nu le e frică să spună ce cred. Ele știu și cum să facă asta. Mai mult decât atât, e tolerantă față de ideile altora și ascultă deschis ce au ceilalți de spus.

9. Este sinceră atunci când vine vorba de intimitate

Vei ști atunci când e pregătită să treacă la pasul următor, pentru că femeia de calitate abordează intimitatea așa cum face și cu alte lucruri – cu chibzuință și maturitate.

10. Face mereu o impresie bună

Femeile de calitate sunt încrezătoare, inteligente, deschise, sincere și loiale – de aceea, ele fac mereu o impresie bună.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus