Connect with us

8 SECRETE pentru a deveni o femeie FATALĂ. Numărul 5 dă pe SPATE orice BĂRBAT

FASHION & BEAUTY

8 SECRETE pentru a deveni o femeie FATALĂ. Numărul 5 dă pe SPATE orice BĂRBAT

8 SECRETE pentru a deveni o femeie FATALĂ. Numărul 5 dă pe SPATE orice BĂRBAT

Femeile fatale sunt acel tip de femei pe care bărbații le vor, dar nu ar trebui să le aibă niciodată. Le-ai observat cu siguranță pe acelea care sunt seducătoare și ademenitoare, dar totuși inteligente, misterioase și un pic rele? Probabil că cel mai bun exemplu în această direcție este Cat Woman. Femeia fatala are clasă, e atrăgătoare și misterioasă. Și tu poți să devii una. Iată care sunt cele câteva detalii de care trebuie să ții cont pentru a fi o adevărată femeie fatală:

1. Înfățișarea

Dacă vrei să fii o femeie fatală adevărată, ar trebui să te îmbraci ca atare – adică în haine retro sexy și închise la culoare. Alege haine bine croite care atrag atenția într-un mod subtil și cu gust. Optează pentru culori închise, precum castaniu, negru sau verde închis. Asortează-le cu o pereche de pantofi cu toc, dar asigură-te că poți să mergi cu ei. Poți încerca: rochii de mătase, rochii roșii îndrăznețe, pantaloni de piele, blugi cu talie înaltă, o haină de blană.

2. Poartă un parfum care să te reprezinte

Femeile fatale au de obicei un parfum care le reprezintă, deci trebuie să-l găsești pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Nu ar trebui să fie unul de fructe sau prea copilăresc, ci unul sexy și seducător. Încearcă lemn de santal și lavandă pentru a-i face pe toți să te țină minte oriunde mergi. Nu trebuie să exagerezi, trebuie doar să-ți dai puțin pe gât și pe încheieturi.

3. Caută să ai un păr seducător

Există câteva coafuri care te pot ajuta să obții înfățișarea de femeie fatală pe care ți-o dorești. Poți să-l ții foarte scurt, foarte scurt numai pe o parte, în culori îndrăznețe, precum blond de platină, castaniu închis, negru sau roșcat cafeniu. De asemenea, încearcă să nu-ți dezvălui întreaga față. Lasă niște bucle pe o parte, ca să să pari mai misterioasă. O tunsoare în formă de A îți poate oferi o privire misterioasă și severă.

4. Poartă cu încredere rujul roșu

Ca să fii o adevărată femeie fatală, trebuie să știi cum să porți rujul roșu. Aplică unul care se potrivește cu tonul pielii tale, gândește-te la un creion de buze care să ți le evidențieze și verifică-ți buzele o dată la fiecare câteva ore pentru a vedea dacă trebuie să aplici iar ruj. Asta e ceva specific unei femei fatale și ar trebui să respecți obiceiul, chiar dacă tu nu ești obișnuită să porți mult machiaj. Aplică-ți din nou rujul doar în baie, nu-i lăsa pe oameni să te vadă făcând asta, deoarece o parte din mister o să dispară.

5. Fii deșteaptă

Educația adevărată e ceva care te deosebește de mulțime. Dacă ești frumoasă și inteligentă vei fi mai atrăgătoare. Nu-ți fie frică să-i lași pe bărbați să vadă că au de-a face cu o femeie interesantă și inteligentă căreia nu-i e frică să spună ce gândește. Fii mândră de cât de mult muncești și de cât de mult citești. Să nu crezi că a te purta ca o fată prostuță te va duce prea departe.

6. Ai grijă la tonul vocii tale

O femeie fatală nu va vorbi niciodată prea tare pentru că nu își dorește să se facă auzită în acest fel. Încearcă să îți dozezi tonul vocii astfel încât să fii seducătoare și interesantă, iar vocea ta să îi calmeze și liniștească pe cei din jur.

7. Îngrijește-te

Cei din jur vor fi impresionați atunci când își vor da seama că ești pe deplin independentă și că nu ai nevoie de nimeni și de nimic. Este important să te bazezi doar pe tine pentru lucrurile pe care ți le dorești și să arăți mereu bine îngrijită. Un bărbat adevărat își va dori să aibă alături o femeie sigură și stăpână pe ea.

8. Adoptă personalitatea unei femei fatale

O femeie fatală nu are nevoie să vorbească prea mult despre ea sau să le explice celorlalți toate lucrurile pe care le știe sau le crede. Astfel, este important să ai grijă ce vorbești și când vorbești, nu îi certa pe cei din jurul tău și nu încerca să faci pe deșteaptă.

 

Citește și Cum să CUCEREȘTI un BĂRBAT în funcție de ZODIE

Te tot gândești la ce ai putea face pentru a cuceri bărbatul de care îți place? Fiecare zodie are vulnerabilitățile sale și lucrurile specifice cu care rezonează, așa că ar trebui să abordezi situația în funcție de aceste lucruri. Dacă vrei să vezi ce ar trebui să faci pentru a fi pe placul fiecărei zodii în parte, citește acest articol!

Berbec

Cum îl cucereşti: Bărbaţii berbeci sunt probabil unii dintre cei mai buni iubiţi din întreg zodiacul. Personalitatea lor este extrem de caldă, sunt foarte afectuoşi cu femeia de lângă ei şi au un spirit de sacrificiu extrem de dezvoltat.

Berbecii vor vrea întotdeauna să fie alături de tine şi să îţi ofere sprijinul lor, aşa că este foarte important să le cultivi masculinitatea şi să le arăţi cât de multă nevoie ai de ei. Într-o relaţie cu un berbec, este recomandat să îl laşi pe el să deţină controlul Ai grijă, uneori este posibil ca această posesivitate a lui să îl împingă spre a lua decizii pripite.

Este foarte important să încerci să îi intori lucrurile pe care le oferă, aşa că arată-i că îi eşti extrem de fidelă şi oferă-i cât de multă afecţiune poţi.

Taur

Cum îl cucereşti: Bărbatul taur este un bărbat căruia îi place să fie pasionat de femeia de lângă el. Taurului îi va plăcea să te răsfeţe şi să te facă să te simţi apreciată şi iubită, aşa că este foarte important ca tu să îi arăţi cât eşti de recunoscătoare pentru aceste lucruri.

Bărbatul taur este un bărbat adevărat, aşa că îşi va dori să aibă alături o femeie adevărată, nu una care acordă importanță lucrurilor superficiale, bârfelor, certurilor, etc.

Ai grijă de tine, pentru că taurului îi va plăcea să te scoată în lume şi să se mândrească cu tine, aşa că trebuie să arăţi mereu bine. Încearcă să îţi păstrezi independenţa din toate punctele de vedere, întrucât nu va vrea să aibă alături de el o femeie slabă sau care să depindă exclusiv de el.

Gemeni

Cum să îl cucereşti: Bărbatul Gemeni este probabil unul dintre cei mai cuceritori nativi ai zodiacului. Din păcate însă acest lucru este dublat de anumite mici defecte ale sale, precum lipsa de seriozitate sau punctualitate.

Gemenii au tendinţa să se posteze pe ei în centrul atenţiei şi să vorbească extrem de mult despre înşişi, aşa că este important să acorzi atenţie lucrurilor pe care le spun şi să nu pari dezinteresată. Trebuie să îi accepţi micile greşeli şi neglijențe şi să nu te superi pe el la orice pas greşit. Arată-i că eşti alături de el oricând şi că vrei să îl susţii pentru a putea trece peste aceste lucruri.

Rac

Cum să îl cucereşti: Racii sunt extrem de profunzi, bărbatul rac este cel cu care îţi vei putea petrece nopţi întregi vorbind despre toate lucrurile care vă pot trece prin cap. Din păcate, profunzimea racului cauzează anumite fluctuaţii de stare ale acestuia care nu sunt chiar uşor de suportat. Atunci când racul cade brusc într-o stare de tristeţe, fă-l să simtă că eşti alături de el şi că îl înţelegi.

Racul va vrea întotdeauna să înţeleagă toate lucrurile pe care le simţi şi pe care le gândeşti, aşa că nu trebuie să dai dovadă de superficialitate sau răutăţi inutile.

De asemenea, racii vor să ştie întotdeauna care sunt lucrurile în care se aruncă, aşa că îşi vor asuma încă de la început relaţia. Nu este bine să dai semne că nu vrei să îţi asumi relaţia pe care o aveţi sau că ai vrea să ascunzi lucruri faţă de el şi faţă de ceilalţi.

Leu

Cum să îl cucereşti: Asemenea regelui junglei, Leului îi va plăcea să fie în centrul atenţiei şi toţi ceilalţi să graviteze în jurul lui. El va aprecia atunci când tu vei încerca să te integrezi în stilul sau de viaţă, aşa că dacă vei sta mereu retrasă şi vei vrea ca el să facă toţi paşii spre tine, nu vei face decât să îl îndepărtezi.

Leii sunt bărbaţi cuceritori şi interesanţi, aşa că vor fi mereu înconjurați de femei. Dacă tu vei arăta că ai încredere în tine şi că eşti o femeie puternică, va considera că eşti potrivită pentru el, aşa că îşi va dori să petreacă mai mult timp alături de tine. Nu încerca să furi atenţia şi să îl eclipsezi, mulţumeşte-te să stai alături de el şi să îi oferi încredere, întrucât tendinţa majorităţii femeilor este aceea de a-i considera persoane neserioase şi infidele.

Fecioara

Cum să îl cucereşti: Bărbatul Fecioară este bărbatul pe care orice femeie îşi doreşte să îl aibă alături de ea în casă. Acesta va reuşi întotdeauna să rezolve toate problemele care pot apărea în casă şi va vrea întotdeauna ca femeia de lângă el să se simtă protejată şi îngrijită.

Nu minţi niciodată un bărbat fecioară, întrucât el va acorda foarte mare importanță tuturor lucrurilor pe care le spui. Chiar dacă uneori el ar putea părea rece sau indiferent, acestea sunt de fapt momentele în care el încearcă să treacă prin filtrul propriu toate informaţiile pe care le primeşte din partea ta.

Pentru a-i arăta bărbatului fecioară că merită să rămână lângă tine, este important să vadă că tu poţi să evoluezi şi să te auto-depăşeşti în permanență. Va aprecia o femeie fidelă, însă va admira o femeie puternică, care reprezintă o provocare pentru el.

Balanţă

Cum să îl cucereşti: Balantele sunt zodii care au un spirit de sacrificiu extrem de dezvoltat şi care vor încerca întotdeauna să îi împace pe toţi cei din jurul lor. Este posibil ca aceştia să nu îţi spună toate lucrurile pe care ei le simt sau le gândesc. Este foarte important să le arăţi balanţelor că lucrurile pe care le spun contează pentru tine şi că vrei să îţi dai seama care sunt adevăratele lor sentimente.

Din păcate, este posibil ca bărbatul balanţă să fie extrem de pasionat de lucuri superficiale şi să te judece după aparenţe, aşa că ar trebui să începi să acorzi atenţie apariţiilor tale. Aranjează-te şi arată-i că îţi doreşti să fii cât mai frumoasă pentru el.

Scorpion

Cum să îl cucereşti: Scorpionul este un bărbat rezervat, care va profita de acest lucru pentru a se învălui într-o aură de mister. El va prefera să se concentreze asupra lucrurilor pe care le spun şi le fac ceilalţi, va judeca în tăcere şi îşi va trage propriile sale concluzii care vor fi foarte greu de schimbat.

Este important să fii o femeie creativă şi inteligentă pentru a putea să păstrezi vie flacăra relaţiei. Pasiunea este unul dintre elementele cele mai importante din relaţia cu un scorpion. Este posibil ca bărbatul scorpion să ajungă de multe ori în situaţia în care să te certe şi să te judece însă ar trebui ca tu să reuşeşti să îţi păstrezi calmul şi să laşi lucrurile să se liniştească.

Atunci când bărbatul scorpion va simţi că a greşit, va face absolut orice îi stă în putinţă pentru a te împăca şi a-ţi intra din nou în grații.

Săgetător

Cum să îl cucereşti: Bărbații Săgetător adoră să fie în centrul atnetiei şi să epateze prin inteligenţa lor, umorul sau aspectul fizic. Trebuie să reuşeşti să îi ţii piepti atunci când este în societate. Deşi poate avea momente în care să fie extrem de romantic, foarte des vei fi pusă în situaţia de a te confrunta cu superficialitatea lui.

Săgetătorii au tendinţa să cheltuiască foarte mult pe piese vestimentare sau obiecte de decor de care nu au de fapt nevoie deloc, aşa că va aprecia să vadă că tu eşti o persoană chibzuită şi calculată care încearcă să îl tempereze şi pe el.

Bărbaţii săgetători tind să spună mereu orice le trece prin cap fără să se gândească la repercusiuni, însă ar trebui să îl înveţi să depăşească aceste impulsuri, nu să te superi în permanență pe el atunci când face aceste lucruri.

Capricorn

Cum să îl cucereşti: Bărbatul Capricorn este probabil cel mai tipicar din tot zodiacul. El ţine extrem de mult la tabieturile sale şi rutina este un lucru pe care îl consideră cu adevărat plăcut. Va aprecia să vadă că îi respecţi intimitatea şi că reuşeşti să te integrezi în stilul său de viaţă fără să îi ceri să facă sacrificii care să îl scoată din zona lui de confort.

Capriconul pune foarte mult preţ pe fapte, poate din această cauză va avea tendinţa să te judece pe baza lucrurilor pe care le faci.
Capricornii sunt extrem de orgolioşi şi vor să se simtă ca nişte câştigători, aşa că este important să îi arăţi că trebuie să muncească pentru a te avea şi pentru a putea petrece timp alături de tine.

Vărsător

Cum să îl cucereşti: Vărsătorii sunt cunoscuţi pentru gândirea lor profundă şi pentru modul lor extrem de serios de abordare a oricăror probleme.

Este foarte important să îi arăţi care sunt lucrurile demne de analizat la tine, astfel încât să te vadă ca pe o sursă inepuizabilă de informaţie şi fascinaţie.

Probabil cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru un vărsător este să îi oferi libertate necondiționată. Acesta este singurul mod în care bărbatul vărsător îşi va face curaj să se deschidă complet şi să se simtă în largul său alături de tine.

Peşti

Cum să îl cucereşti: Bărbatul Peşti este unul extrem de sensibil. Inteligenţa este una dintre caracteristicile principale ale acestei zodii, aşa că se va bucura să vadă că găseşte în femeia de lângă el o parteneră bună de discuţie. El iubeşte să îşi exprime părerile şi să le povestească altora din experienţele şi cunoştinţele sale, aşa că ar fi ideal să te arăţi cât mai interesată de aceste lucruri.

Bărbatul peste este extrem de romantic, însă poate fi în acelaşi timp şi comod, aşa că ar fi ideal să faci tu primele mişcări şi să îl răsfeţi cu o cină la lumina lumânărilor.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din FASHION & BEAUTY

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus