Connect with us

Topul celor mai NOROCOASE ZODII. Tu pe ce loc ești?

HOROSCOP

Topul celor mai NOROCOASE ZODII. Tu pe ce loc ești?

Așa cum am mai vorbit despre asta, astrele ne influențează foarte tare viața. Poate ai observat că unii oameni par uneori să fie mai norocoși decât tine și te-ai întrebat oare ce inflouențează acest lucru. Ei bine, zodiile influențează foarte mult această parte a vieții noastre. Dacă vrei să vezi pe ce poziție ești în topul celor mai norocoase zodii, caută-te în lista de mai jos.

Locul 12 – Rac

Racii sunt extrem de sensibili și la acest contribuie și faptul că nu prea le surâde norocul foarte des. Cu toate acestea, dacă nu ar mai fi atât de negativiști, s-ar părea că norocul trece mai des și pe la ei.

Locul 11 – Fecioară

Fecioarele sunt obișnuite să lucreze mult pentru lucrurile pe care și le doresc, iar rezultatele eforturilor lor nu ezită să apară. Chiar dacă nu par să fie extrem de norocoase, reușesc mereu să își ducă la îndeplinire planurile.

Locul 10 – Balanţă

Balanțele își distrag foarte ușor atenția de la lucrurile pe care le fac, astfel că, uneori, norocul le scapă printre degete. Dacă s-ar concentra mai mult la ceea ce au de făcut și la rezultatul pe care trebuie să îl obțină, totul ar merge mai bine.

Locul 9 – Taur

Taurii nu sunt oameni extrem de norocoși, însă au mereu persoane norocoase în jurul lor, astfel încât nu le lipsește niciodată nimic și nu sunt puși în situația de a se plânge că nu le ies lucrurile, pentru că beneficiază de ajutorul celor din jur.

Locul 8 – Peşti

Peștii sunt o zodie extrem de norocoasă, însă emotivitatea lor îi costă de multe ori acest noroc. Dacă ar reuși să privească lucrurile mai obiectiv în viață, nu ar mai avea senzația că sunt așa de ghinioniști.

Locul 7 – Berbec

Berbecii sunt foarte încăpățânați și nu se opresc niciodată până când nu ajung la rezultatul pe care și l-au dorit. Astfel, ei reușesc să aducă norocul de partea lor chiar și când acest lucru nu pare să fie deloc ușor de făcut.

Locul 6 – Vărsător

Vărsătorii tind să fie delăsători așa că, de multe ori își pierd norocul chiar pe mâna lor. Dacă ar fi mai atenți și mai serioși, le-ar merge mai bine în foarte multe situații.

Locul 5 – Capricorn

Capricornii nu sunt oameni leneși, așa că nu stau întinși în pat și speră ca într-o zi lucrurile să devină mai bune. Muncesc pentru lucrurile pe care și le doresc iar universul îi răsplătește cu un gram de noroc atunci când au nevoie de el.

Locul 4 – Scorpion

Chiar dacă nu sunt extrem de norocoși, atunci când scorpionii își doresc ceva foarte mult, cu siguranță o să primească, inclusiv pentru că sunt ei foarte cuceritori!

Locul 3 – Săgetător

Săgetătorii sunt foarte aventurieri, iar faptul că toate lucrurile par să li se întâmple ca prin minune îi ajută șă își ducă toate experiențele la următorul nivel.

Locul 2 – Gemeni

Chiar dacă gemenii sunt extrem de bipolari și de schimbători, norocul pare să se țină mereu scai de ei. Nu este nevoie să se chinuie prea mult, iar tot ceea ce își doresc să se întâmplă, se întâmplă ca prin minune.

Locul 1 – Leu

Leii adoră să fie venerați și să se afle în centrul atenției, iar acest lucru îi obișnuiește cu a primi mereu tot ceea ce își doresc. Astfel, par să primească mereu absolut orice își doresc. Prin atitudinea lor, leii reușesc să atragă norocul de partea lor și să iasă cu ușurință din orice situație complicată.

Citește și 8 SEMNALE că un bărbat este ÎNDRĂGOSTIT de tine și te DOREȘTE

Pentru a afla ce crede un bărbat despre tine, nu e nevoie să-l întrebi direct sau să încerci să ghicești. E suficient să-i observi poziția corpului. Indiferent de ce spune o persoană, gesturile pe care le face dezvăluie mult mai multe despre adevăratele sale intenții decât cuvintele pe care le folosește. Pentru a înțelege dacă cineva te place sau nu, iată câteva lucruri la care trebuie să fii atentă pentru a le cunoaște adevăratele intenții și sentimente.

 

1. Își pune mâinile în jurul taliei

 

Dacă un bărbat își ține mâinile aproape de șolduri – punându-le în buzunare sau chiar în șold, de pildă – acesta este un semn clar că încearcă să-și demonstreze puterea. Aceeași idee e exprimată atunci când stă jos cu picioarele depărtate.

2. Adoptă o poziție deschisă

 

În contextele sociale, adoptăm în mod subconștient o poziție mai deschisă spre indivizii pe care îi considerăm atractivi. Fii atentă la picioarele sale. Mulți oameni nu observă atunci când își rotesc corpul spre persoana cu care vor să vorbească, dar e ceva perfect evident atunci când se întâmplă. Nu trebuie decât să acorzi atenție acestor semne subtile.

3. Încearcă să ocupe cât mai mult spațiu posibil

 

Mulți masculi, atunci când încep să se lupte pentru femele, se umflă sau își umflă penele sau blana. Ei fac asta pentru a părea cât mai mari posibili. Când un bărbat face ceva similar în apropierea unei femei, el răspunde acestui instinct de a-și arăta poziția sa dominantă.

4. Devine mai emoționat

 

Dacă un bărbat te place, expresia de pe fața sa va fi una prietenoasă și deschisă. Privirea sa va fi blândă și va indica fascinare, iar dacă este agitat, s-ar putea chiar să roșească.

 

5. Vorbește mai mult

Fii atentă dacă cel pe care îl analizezi devine mai vorbăreț atunci când apari în raza sa vizuală. Dacă se întâmplă asta, înseamnă că vrea să te impresioneze și caută să facă acet lucru apelând la un gest care nu l-ar da foarte ușor de gol.

6. Își netezește sau își ciufulește părul atunci când este în preajma ta

În acest fel, bărbații încearcă să fie pară mai încrezători și mai relaxați în preajma ta. Atunci când vedem pe cineva atrăgător, încercăm în mod instinctiv să părem și noi mai frumoși aranjându-ne părul, de pildă. Această regulă e adevărată și în cazul femeilor.

 

 

7. Caută să te atingă în mod accidental

O persoană care se simte atrasă de tine caută să obțină un anumit gen de apropiere fizică față de tine cu fiecare ocazie. Astfel, dacă observi că te tot lovești accidental de aceeași persoană în mai multe momente, ar trebui să te întrebi dacă nu cumva simte mai mult decât o simplă prietenie pentru tine.

8. Îți copiază poziția

 

Privește cu atenție să vezi dacă nu cumva interlocutorul tău îți copiază măcar parțial poziția. Acest gest sugerează că e interesat de tine și că încearcă să găsească niște puncte în comun cu tine, iar asta se reflectă în mod subconștient în limbajul său corporal.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus