Connect with us

3 trucuri pentru buze mari și senzuale, fără operații estetice. Numărul 2 este genial

FASHION & BEAUTY

3 trucuri pentru buze mari și senzuale, fără operații estetice. Numărul 2 este genial

Uneori, buzele mai pline și rotunde sunt mai importante decât o față frumoasă sau un machiaj perfect. Ei bine, nu toate fetele sunt norocoase și se bucură de un astfel de set de buze, însă acestea atrag foarte ușor atenția și reușesc să te facă remarcată.

În ultima vreme, buzele mari și senzuale au devenit extrem de populare. Începând de la femeile normale de pe stradă și terminând cu vedetele de la Hollywood, toată lumea vrea să obțină acest efect vizual. Din fericire, există câteva moduri în care îți poți face buzele să pară mai mari fără a apela la chirurgie plastică.

Din ce în ce mai multe persoane apelează la tot felul de intervenții chirurgicale pentru a obține buze mai mari și mai frumoase. Nu doar că acestea sunt extrem de costisitoare și de complicate, însă rezultatele potrivite pot fi foarte riscante. Cu toate acestea, înainte de a încerca să apelezi la un asemenea tratament, există câteva lucruri pe care ar trebuie să le încerci.

Iată care sunt unele dintre lucrurile importante pe care le poți face pentru a avea buze mai mari.

1. Exfoliază!

Exfolierea buzelor este un pas foarte important mai ales atunci când îți dorești să ai buze fine și moi. Îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafața buzelor le va face să pară mult mai frumoase, iar elementul abraziv din substanța de exfoliere le va face să pară mai mari.

Poți alege să faci acest pas și folosindu-te de o periuță normală de dinți!

2. Conturarea buzelor

Conturarea buzelor este principalul mod prin care buzele tale pot să pară mai mari. Poți trece ușor peste conturul buzelor tale pentru a le mari suprafața, însă încearcă să nu le schimbi forma.

Dacă vrei să accentuezi buzele și mai mult, poți alege să aplici un fond de ten mai închis pe marginea lor, lucru care va accentua umbrele naturale ale buzelor tale și le va face să pară și mai voluminoase.

3. Umplerea buzelor

Pentru a da buzelor un aspect mai mare, poți alege să aplici o culoare mai deschisă în centrul lor. Acest efect va fi obținut și dacă îți accentuezi colțurile buzelor cu culori mai închise.

11 trenduri de machiaj care nu au niciun sens! Numărul 3 arată groaznic

Moda se schimbă cu viteza luminii, dar uneori tendințele sunt un pic cam prea mult pentru mintea noastră. Unele astfel de trenduri ce ne sunt propuse pentru a le introduce în viața noastră de zi cu zi sunt potrivite numai pentru petrecerile tematice sau pentru prezentările extravagante de modă. Iată câteva astfel de exemple:

1. Fard de pleoape roșu dreptunghiular

Fardul de pleoape dreptunghiular sau pătrat este foarte la modă în prezentările de modă din sezoanele recente. Va fi cu atât mai interesant dacă alegi culoarea roșie, deși arată, desigur, foarte extravagant. Ai putea opta și pentru orice altă culoare puternică.

2. Fard aplicat pe jumătate de față

Dacă decizi să folosești fard de obraz roșu, poți să mergi foarte departe – aplică-l pe pomeți și pe obraji. Logica ar fi – de ce să folosești două produse când poți folosi unul singur? Poți chiar să folosești rujul roșu pentru un produs de genul „trei în unu”.

3. Unghii cu blană

Unul dintre experimentele în tendințe ale designerilor de unghii sunt unghiile blănoase, de parcă tocmai ți-ai mângâiat pisica favorită uitând că oja nu ți s-a uscat. Unele femei pasionate de modă chiar ar putea să împrumute material pentru manichiură de la animalele lor de companie.

4. Buze de marmură

Bloggerii de frumusețe cred că fața lor este ca o pânză, așa că această tendință le-a atras foarte rapid atenția. La urma urmei, pentru a crea așa ceva trebuie să muncești foarte tare și destul de mult timp.

5. Pistrui strălucitori

A trecut vremea în care fetele erau stânjenite de pistruii lor. Acum, femeile pasionate de modă nu numai că își desenează pistrui falși, dar folosesc pentru asta și culori strălucitoare. Ele ies așa și pe stradă, chiar dacă look-ul ar putea părea potrivit doar pentru o petrecere tematică.

 

6. Ruj neglijent

Acest trend derivă probabil din cel precedent. Pare a fi convenabil, deoarece îți salvează niște timp – nu mai e nevoie să îți aranjezi cu precizie rujul după fiecare sărut.

7. Cornul unicornilor

Probabil toată lumea adoră basmele și creaturile magice, iar unicornii sunt în vârful clasamentului creaturilor magice iubite de către oameni. Acum, să desenezi cornul unicornului este o artă, deși, pentru lumea noastră modernă, un astfel de machiaj fantasy nu e prea potrivit.

8. Tapițerie în păr

Coafurile în stil boho – cu tapițerie în păr – sunt o adevărată opera de artă. Ai nevoie de puțină îndemânare pentru a le obține.

9. Conturul gâtului

Deși cei mai mulți make-up artiși vorbesc deja despre machiajul natural, femeile ajung să contureze tot ce se poate – chiar și gâtul.

10. Unghii asemenea unor bomboane

În America a apărut moda unghiilor asemănătoare cu guma de mestecat sau cu bomboanele. Nu se știe de ce, însă această tendință este încă populară. Ce-i drept, unghiile arată apetisant.

11. Buze sclipitoare

Buzele sclipitoare sunt și ele la modă – dar oare ce bărbat ar îndrăzni să le sărute?

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus