Connect with us

Ce fel de soție vei fi în funcție de zodie

HOROSCOP

Ce fel de soție vei fi în funcție de zodie

Zodia ta poate spune multe despre personalitatea pe care o ai, ce îți place și ce nu îți place, ce te supără, ce te enervează sau calitățile pe care le cauți în persoana de lângă tine. Aceasta poate determina și mediul în care vei prospera sau ce fel de partener ți se potrivește. De asemenea – și ce fel de soție vei fi! Iată mai multe informații despre cum va reacționa fiecare femeie într-o căsnicie în funcție de semnul zodiacal sub care s-a născut:

1. Vărsător

Te apropii cu greu de cineva, pentru că ți-e frică, dar odată ce îți câștigă cineva inima, ești cu totul a lui și ești foarte loială. Ești creativă și expresivă, așa că vei putea să comunici cu soțul tău pentru a rezolva problemele de fiecare dată când acestea apar.

2. Pești

Nativele acestei zodii sunt pasionale, dar au nevoie să petreacă și ceva timp pe cont propriu. Nu te deranjează dacă soțul iese cu prietenii în timp ce tu rămâi să-ți citești cartea favorită sau să faci o baie fierbinte, astfel că partenerul tău trebuie să îți înțeleagă această latură mai singuratică.

3. Berbec

Ești o persoană energică și cu dispoziție schimbătoare, așa că partenerul tău va trebui să aibă grijă ce face uneori. S-ar putea să te superi repede, însă această stare îți va și trece rapid. Ești foarte mare amatoare de momente intime și romantice alături de partenerul tău.

4. Taur

Pentru Tauri contează romantismul – vrei cine la lumina lumânărilor, flori primite pe neașteptate sau ca soțul să-ți pregătească masa și ești dispusă să faci și tu eforturi pentru a avea o familie sănătoasă și puternică Astfel, soția taur va fi și ea extrem de romantică și de afectuoasă, pentru că își dorește același lucru de la partenerul ei.

5. Gemeni

Gemenii sunt simpatici și afectuoși. Te plictisești repede, dar familia e foarte importantă pentru tine și vei fi o mamă excelentă, chiar dacă este posibil să existe des certuri minore la tine în căsnicie.

6. Rac

Familia este crucială pentru nativele Rac, care sunt capabile să ofere incredibil de multă dragoste și înțelegere partenerului și copiilor. Sunt foarte emotive și preiau tristețea soțului și sunt dispuse să facă orice sacrificiu pentru ca cei dragi să fie bine.

7. Leu

Strălucitoare și creative, nativele Leu sunt niște partenere loiale și iubitoare. Leoaicele știu și cum să fie amuzante, le pasă mult de partener și sunt incredibil de generoase atunci când trebuie să îi ofere daruri sau timp.

8. Fecioară

Fecioarele sunt loiale, practice și muncitoare. Soțul unei fecioare se poate baza pe ea – și e conștient de asta. Îți asumi cu seriozitate responsabilitățile, dar nu uita că în viață mai trebuie să te și distrezi.

9. Balanță

Balanțele sunt fanele modului diplomatic de a rezolva problemele, în detrimentul unei certe. Vrei pe cineva care e dispus să se distreze, dar care poate să te și provoace din punct de vedere intelectual. Îți poți face mereu partenerul să vadă jumătatea plină a paharului.

10. Scorpion

Nativele acestei zodii sunt înflăcărate, ceea ce le transformă în niște iubite incredibile, dispuse să încerce lucruri noi (inclusive în dormitor). Sunt foarte sincere și așteaptă același lucru din partea partenerului.

11. Săgetător

Săgetătorii trăiesc pentru libertate, iar aventurile înseamnă mult pentru ei. Nativele Săgetător sunt foarte generoase și niște soții pe care partenerii se pot baza, fiind profund loiale și dispuse mereu să plece într-o nouă aventură.

12. Capricorn

Nativele Capricorn, aceste ființe dulci și responsabile, sunt niște soții de încredere fiindcă sunt foarte serioase. Sunt foarte practice și precaute dar, odată ce le câștigă cineva inima, își vor asuma angajamentul pentru toată viața.

 

Citește și Aceste 5 ZODII iubesc cel mai intens și mai PASIONAL! Te numeri printre ele?

Dragostea poate fi în multe feluri – încântătoare sau absolut terifiantă. Fiecare persoană o abordează într-un mod diferit. Unii cred că vei avea succes în dragoste numai dacă dai totul, te arunci cu capul înainte și lași garda jos. Să fim sinceri – cei care zic asta sunt neînfricați și poate și puțin nebuni. Pentru ei poate că funcționează, dar asta nu înseamnă că uneori nu mai au și ei inimile frânte. Totuși, chiar și cei care intră într-o relație cu garda sus pot avea inima frântă.
Deci, care e cel mai bun mod de a gestiona o relație? Probabil nu există un răspuns sigur pentru asta, pentru că fiecare om este unic și fiecare relație la fel. Totuși, nu ar trebui să te îndrăgostești prea tare, prea repede, ca să nu fii rănit/ă, la fel ca zodiile de mai jos:

1. Gemeni

Ești mereu gata să te distrezi, iar pentru tine aceasta este definiția noilor relații. Dacă trebuie să muncești foarte mult pentru ele de la început și nu te poți distra, știi că nu va merge și nu ești dispusă să îți pierzi timpul. Atunci când te avânți în relații ușoare și distractive s-ar putea să nu-ți dai însă seama că te-ai îndrăgostit poate prea repede. Deja plănuiești restul vieții tale alături de ei fără să știi detaliile importante. Ia-o mai încet.

2. Rac

Te atașezi puternic de oamenii din jurul tău, foarte repede, iar asta e valabil și în dragoste. Te poți atașa de cineva chiar înainte să mergeți la prima întâlnire oficială, pentru că timpul pe care l-ai petrecut uitându-te pe paginile lor de pe rețelele de socializare sau vorbind cu prietenii despre ei îți dau falsa senzație că îi cunoști. Din această cauză ești adesea dezamăgită.

3. Săgetător

Crezi în dragostea la prima vedere și probabil ți s-a întâmplat asta deja de câteva ori. Din păcate, te-ai convins de multe ori că nu e o experiență extraordinară. De multe ori, o înfățișare plăcută nu ascunde o personalitate uimitoare sau numai prima întâlnire a fost frumoasă. Se întâmplă.

4. Capricorn

Ești expert/ă în auto control în aproape toate situațiile, dar cu siguranță nu atunci când e vorba de dragoste. Nu poți decât să cedezi dorințelor inimiitale. Cea mai rea parte e că de obicei poți spune când lucrurile se vor termina prost, chiar înainte să înceapă. Știi că tu vei fi cel / cea care rămâne cu inima frântă, dar continui să riști totul pentru dragoste. Știi că într-o zi vei primi ce meriți.

5. Pești

Peștii se îndrăgostesc mereu mult mai repede decât partenerul / partenera. Ei plănuiesc deja detaliile nunții și se gândesc să-și întemeieze o familie când celălalt se bucură de faza distractivă de la început a relației. Din cauza acestui decalaj, Peștii au de multe ori de suferit. Lor nici nu le trece prin cap că celălalt nu simte la fel.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus