Connect with us

10 trucuri geniale care îți vor schimba complet viața. O să surprinzi pe toată lumea cu al 9-lea!

Uncategorized

10 trucuri geniale care îți vor schimba complet viața. O să surprinzi pe toată lumea cu al 9-lea!

Cu siguranță și tu îți dorești să reușești să îți simplifici activitățile de zi cu zi și să poți să găsești rezolvări cât mai simple pentru problemele cu care te confrunși. Ei bine, astăzi îți prezentăm câteva trucuri care te vor face să te întrebi cum de nu le-ai știut și folosit până acum.

1. Folosește elastice de cauciuc pentru a preveni căderea pieselor vestimentare de pe umerașe.

2. Transformă strecurătoarele colorate în suporturi frumoase și interesante pentru flori.

3. Folosește cutiuțele de la bomboanele TIC-TACT pe post de suport pentru agrafele mici și subțiri de păr.

4. O soluție foarte practică pentru a avea un dulap organizat este să îți agăți pantalonii, gențile și eșarfele folosind cârlige pentru perdeaua de la duș.

5. Folosește un suport vechi de ochelari pe post de o mică trusă de cusut, pune înăuntru papiotele de ață și acele și arunc-o în geantă.

6. De multe ori avem nevoie să dăm o gaură în perete, însă această activitate produce mult praf pe podea. Ei bine, lipește un bilețel post-it îndoit la jumătate sub locul în care vrei să dai gaura și nu vei mai avea niciodată această problemă.

7. Cămășile și tricourile vechi au un material foarte bun, astfel că le poți transforma cu ușurință în fețe de pernă interesante și inovative.

8. Scapă de problema zăpezii care se lipește mereu de lopata pentru deszăpezit, aplicând puțin spray cu ulei de măsline înainte de a ieși afară.

 

9. Confecționează-ți o husă interesantă și rezistentă pentru telefon folosind o pungă de plastic și un pistol de lipici, ca în clipul de mai jos.

10. Dacă ai nevoie să scoți cartela SIM a unui telefon și nu ai la dispoziție o unealtă specială cu care să faci acest lucru, poți folosi o agrafă de hârtie poziționată în deschizătura specială.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus