Connect with us

Secretul meu pentru un corp frumos! Iată ce fac pentru a rămâne în formă

ADELINA

Secretul meu pentru un corp frumos! Iată ce fac pentru a rămâne în formă

Să recunoaștem, fiecare femeie își dorește să arate cât mai bine și să fie cât mai atrăgătoare din punct de vedere fizic. Eu sunt o adeptă a sportului și a exercițiilor fizice și consider că mișcarea te poate ajuta atât să arăți mai bine și să fii în formă, cât și să ai mai multă încredere în tine. Azi voiam să vă arăt un exercițiu foarte eficient care vă poate ajuta să vă tonifiați mușchii fesieri și coapsele.

Faceți acest exercițiu dimineața și seara, în 5 serii de câte 30 repetări, având mare grijă să mențineți greutatea pe călcâie și spatele drept!

 

Citește și Un SINGUR exercițiu te va ajuta să SLĂBEȘTI în cel mai scurt timp fără efort

Pentru a avea un fizic sănătos și de invidiat, oamenii aleg diete și antrenamente epuizante. Vestea bună e că poți slăbi și să fii în formă doar stând pe canapea. Această metodă simplă și eficientă îți lucrează mușchii abdomenului, brațelor și picioarelor – fitness pentru cei ocupați și leneși.

Pasul 1

Poziția de start: te întinzi pe burtă, pe canapea sau pe podea, în funcție de spațiul pe care îl ai, și îți întinzi tot corpul, cu mâinile înaintea ta, cu palmele așezate pe canapea/podea și picioarele paralele și drepte.

Poziția 2

Întinde bine picioarele și mâinile astfel încât ele să nu mai aibă contact cu solul. Palmele trebuie orientate spre interior, una spre cealaltă. Mușchii sunt tensionați și trebuie să îi întinzi ca și cum cineva te trage de mâini și de picioare. Ai grijă să menții ambele mâini și ambele picioare paralele și să ridici cât de sus poți picioarele, fără să le îndoi de la genunchi.

Poziția 3

Respiră adânc și întinde mâinile și picioarele cât mai sus pentru a lăsa o porțiune cât mai mică din trunchi să aibă contact cu solul. Stai în poziția asta pentru câteva secunde și apoi, întoarce-te încet, fără mișcări bruște, la poziția inițială. Repetă procedura de câteva ori până simți că îți obosesc mușchii. După aceea, te așezi pe spate și întinzi mâinile în sus și îți întinzi tot corpul. La final, nu uita să te relaxezi și după ce te ridici în picioare să scuturi pe rând fiecare membru, pentru a detensiona mușchii.

 

Dacă faci exercițiul acesta în fiecare zi, rezultatele vor deveni vizibile curând. Corpul tău va fi mai în formă și postura ta va fi una elegantă. Perseverența îți va asigura un corp de invidiat și încearcă să nu sari peste nicio zi de exersare, oricât de obosită ai fi.

Bonus: Exercițiu pentru spate

Pentru a îmbunătăți rezultatele, poți face încă un exercițiu care este asemănător cu cel din urmă. Te ajută să îți faci spatele mai flexibil și să îți întinzi corpul. Din poziția de întins pe față, poziționează mâinile în față, respiră adânc și întinde-ți capul în sus. Întinde picioarele și adu-le spre față, iar acum du ușor mâinile din față către spate până când vei putea să îți prinzi gleznele cu mâinile. Când expiri, îndoaie-te cât de mult poți, ridică pieptul și șoldurile de pe podea. Stai în poziția asta câteva secunde după care întinde-te înapoi complet pe burtă, încet. Repetă și acest exercițiu de câteva ori și după scutură membrele ca să te relaxezi.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus