Connect with us

Un artist nu moare niciodată

LIFESTYLE

Un artist nu moare niciodată

Astăzi, 23 noiembrie, este o zi tristă pentru noi. Actrița Stela Popescu, una dintre cele mai celebre și talentate actrițe ale Generației de Aur s-a stins din viața la vârsta de 81 de ani. Aceasta a avut una dintre cele mai  longevive cariere, atât în teatru, cât și în cinematografie și televiziune.

Printre cele mai celebre producții în care o regăsim pe Stela Popescu se numără Nea Mărin Miliardar, Elixirul tinereții, Ultima noapte a singurătății sau A doua cădere a Constantinopolului.

După terminarea studiilor din cadrul Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică, aceasta a fost repartizată la Brașov, acolo unde susținea peste 400 de spectacole pe an.

Probabil că cea mai mare parte dintre voi și-o aduc aminte pe doamne Stela de pe micul ecran, aceasta reușind să ne aducă un zâmbet pe față cu fiecare apariție, iar momentele sale alături de Alexandru Arșinel au stârnit întotdeauna hohote de râs. Cuplul artistic al celor doi este unul dintre cele mai vechi din istoria teatrului și televiziunii românești, aceștia jucând împreună sketch-uri încă din anul 1979.

Pe parcursul vieții sale, Stela Popescu a reușit întotdeauna să ne impresioneze prin pasiunea sa pentru teatru, vitalitatea sa și buna dispoziție! Așa cum spune un celebru proverb, un artist nu moare niciodată, iar doamna Stela Popescu va rămâne mereu în inimile și amintirile noastre prin toate momentele în care ne-a făcut să ne uităm cu drag la toate momentele sale artistice.

Iată care sunt câteva dintre cele mai memorabile apariții ale acesteia!

 

 

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus