Connect with us

12 obiecte de zi cu zi care au scopuri GENIALE pe care nu le sigur nu le știai până acum. A 9-a te poate SALVA!

Uncategorized

12 obiecte de zi cu zi care au scopuri GENIALE pe care nu le sigur nu le știai până acum. A 9-a te poate SALVA!

De obicei nu acordăm atenție multor obiecte mici pe care le folosim în activitățile noastre de zi cu zi. Acest lucru nu înseamnă că am putea ignora anumite detalii ale obiectelor care ar putea fi cu adevărat pentru noi? Există câteva caracteristici și funcții suplimentare ale acestor obiecte pe care probabil că nu le putem recunoaște din simplă neatenție. De aceea ne-am hotărât astăzi să vorbim despre câteva dintre cele mai interesante obiecte pe care le ignorăm zi de zi.

1. Acest mâner mic te ajută să scazi puterea de aspirație a aspiratorului pentru momentele în care nu ai nevoie de o forță de aspirație prea mare, precum atunci când vrei să cureți perdelele sau canapeaua.

2. Aceste etichete de la spatele pantofilor au rolul de a te ajuta să reușești să te încalți mai ușor, nu doar pentru decor.

3. Rolul buretelui așezat pe microfon este acela de a reduce flow-ul de aer și a ajuta la uniformizarea sunetului pe care îl captează microfonul.

4. Bucățelele de plastic din interiorul capacelor băuturilor acidulate sau carbogazoase au rolul de a împiedica ieșirea gazelor din sticlă atunci când aceasta este zguduită sau zdruncinată.

5. Cotonetele de vată au un dublu rol, partea decorată fiind specială pentru aplicarea cosmeticelor precum pudra, iar cea simplă pentru mai ușoara îndepărtare a machiajului.

6. Această ustensilă nu te ajută doar la a reuși să scurgi apa, ci și să măsori o porție completă și corectă de spaghete.

7. Dacă acest șurub este strâns, spațiul dintre geam și rama ferestrei este mai mic, în timp ce dacă șurubul este desfăcut, între rama ferestrei și geam este lăsat un spațiu mai mare.

8. Această mică gaură de sub lacăt are rolul de a împiedica ruginirea acestuia atunci când plouă și apa ajunge în interior, astfel că se poate scurge fără probleme.

9. Acest orificiu are un dublu rol. În primul rând ajută la egalizarea presiunii pe ambele părți ale ferestrei, iar în al doilea rând ajută la împiedicarea aburirii geamului în timpul zborului.

10. Acest mic buzunărel era conceput special pentru ceasurile de buzunar atunci când blugii au fost inventați prima oară.

11. Capsele poziționate pe cusături aveau rolul de a acționa asemenea unor întărituri pentru a preveni ruperea sau desfacerea acestora din cauza întinderii masive a materialelor.

12. Acest mic semn circular are rolul unui microfon pe care să îl folosești atunci când folosești camera foto din spate a telefonului.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus