Connect with us

8 SECRETE pentru a face cumpărături de sărbători fără să fii dezamăgit sau păcălit

Uncategorized

8 SECRETE pentru a face cumpărături de sărbători fără să fii dezamăgit sau păcălit

Mulți dintre noi preferă să cumpere de pe Internet, pentru a economisi timp și efort, dar și fiindcă astfel au de unde să aleagă din plin, fără să fie condiționați de mărimile rămase în magazine. E important însă să cunoști niște reguli pentru a evita posibilele probleme ce pot apărea atunci când faci cumpărături online – iată câteva trucuri care vor face cumpărăturile online mult mai agreabile:

1. Cumpără-ți haine de pe site-urile unde există o grilă pentru măsuri

Fiecare magazin poate avea propria grilă de dimensiuni. E important să le studiezi cu atenție – ar fi bine dacă măsurile ar fi cât mai detaliate – volumul pieptului, talia, șoldurile, lungimea picioarelor etc. Fii atentă și la modelul care poartă hainele – asta te va ajuta să îți faci o idee despre cum vor sta pe tine.

2. Alege croieli simple

Preferă să îți comanzi haine cu croieli simple, fiindcă e ușor să le modifici la croitor, dacă e nevoie. Serviciile acestuia te vor costa destul de mult dacă îi duci la modificat ceva mai complicat. Hainele simple nu îți vor face prea multe probleme.

3. Fă cumpărături la mijlocul săptămânii

Dacă vrei să economisești bani, încearcă să faci cumpărături la mijlocul săptămânii – marți, miercuri și joi. În aceste zile există o varietate mai mare de produse și există o mulțime la reduceri și oferte speciale, pentru ca brandurile să își stimuleze clienții și vânzările.

4. Cere o reducere direct

Practic, în fiecare magazin online există o cameră de chat pentru conversațiile cu clienții. Ar trebui să discuți cu ei dacă ești interesat de o anumită categorie de bunuri sau de un anumit produs. Adesea, poți obține astfel coduri promoționale speciale care nu sunt disponibile altfel.

5. Reduceri speciale pe rețelele de socializare

Abonează-te la paginile de socializare ale firmelor de unde îți cumperi hainele. Acolo ai putea obține reduceri speciale care să nu apară în altă parte. Firmele ar putea oferi acolo reduceri unice pentru fiecare categorie de haine în parte.

6. Folosește aplicațiile mobile pentru a compara prețurile

Există programe speciale care te vor ajuta să compari prețurile produselor multor magazine online. Acestea te vor ajuta să alegi cea mai bună și mai accesibilă variantă.

7. Filmează momentul deschiderii comenzii

Atunci când deschizi mult așteptatul colet cu haine, asigură-te că filmezi. Dacă în interior nu e lucrul la care te-ai fi așteptat sau ai primit un produs defect, vei avea dovezi solide dacă vrei să-ți ceri banii înapoi. Va fi suficient și un filmuleț pe telefonul mobil. Pe videoclip ar trebui să se vadă clar numele și adresa expeditorului, adresa ta și defectele produsului.

8. Specifică data nașterii la înregistrare

Multe companii fac daruri clienților lor de ziua de naștere, precum reduceri suplimentare pe care le poți folosi, de regulă, timp de o lună.

Bucură-te de cumpărăturile tale și încearcă pe cât posibil să eviți problemele!

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus