Connect with us

Folosește acest truc simplu pentru a scăpa de puncte negre și a avea o piele superbă

Uncategorized

Folosește acest truc simplu pentru a scăpa de puncte negre și a avea o piele superbă

Fiecare femeie vrea să fie cât mai frumoasă, dar uneori nu ne ocupăm de noi atât cât ar trebui, din cauza bugetului. Nu toate metodele de îngrijire necesită să îți golești portofelul, însă. Iată cum îți poți curăța fața folosind doar un prosopel, lămâie, sare și apă caldă:

Pasul 1 – umezește-ți fața. Ia prosopelul și umezește-ți fața cu el pentru a-ți deschide puțin porii. Acest lucru te va ajuta să-ți cureți fața mai bine și mai ușor.

Pasul 2 – stoarce lămâia. Ia o jumătate de lămâie și stoarce-o până iese tot sucul din ea.

Pasul 3 – pune sare pe lămâie. Presară aproximativ o lingură de sare pe coaja de lămâie și apoi ia cealaltă jumătate de lămâie și stoarce-i sucul peste prima.

Pasul 4 – aplică scrub-ul pe față. Aplică scrub-ul de lămâie și sare pe față, mai ales în zonele cu probleme, cu mișcări circulare. Evită zona ochilor.

Pasul 5 – îndepărtează scrub-ul. Folosind un prosopel cald, îndepărtează-ți tot scrub-ul de pe față.

Acum ești gata pentru orice. Acesta este scrub-ul perfect natural, de care orice fată are nevoie și care nici nu costă prea mult.

Sfaturi

Poți să folosești suc de lămâie în loc de lămâi proaspete. Poți să folosești și zahăr alb sau brun granulat în loc de sare. Nu urma această procedură în fiecare zi, deoarece poate cauza
iritare.

Poți să folosești și alte remedii naturale pentru a scăpa de punctele negre:

1. Ulei de cocos + uleiuri esențiale

Umple ¼ dintr-un borcan cu ulei de cocos și încălzește-l timp de 10-15 secunde la un cuptor cu microunde. Combină uleiul de cocos cu zece picături de ulei de lămâie, lavandă și arbore de ceai și amestecă bine. Folosește o dischetă demachiantă pentru a-ți aplica soluția pe piele dimineața și seara, după ce te speli pe față. Păstrează amestecul într-un borcan închis la temperatura camerei.

2. Scorțișoară și făină de ovăz

Amestecă o linguriță de făină de ovăz cu aceeași cantitate de pudră de scorțișoară. Adaugă puțină apă caldă și amestecă bine. Amestecul ar trebui aibă consistența unei creme groase. Aplică-l pe față cu mișcări circulare ușoare. Lasă-l să acționeze timp de un minut și apoi spală-te bine pe fașă cu apă rece. Atenție – scorțișoara s-ar putea să fie înțepătoare atunci când o aplici pe față, dar această senzație o să dispară după ce te speli.

3. Zahăr, miere, ulei de măsline și extract de vanilie

Amestecă 1/4 cească de zahăr alb cu 1/4 cană de zahăr brun într-un castron. Adăugă 1/4 cană de ulei de măsline și amestecă bine. Adaugă apoi 1 lingură de miere și 1/2 linguriță de extract de vanilie. Amestecă toate ingredientele bine și aplică pe zona cu probleme. Clătește-te cu apă caldă. Folosește acest remediu o dată pe săptămână și păstrează-l într-un borcan etanș la temperatura camerei.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus