Connect with us

8 motive pentru care bărbații se despart de femei. Numărul 5 îi calcă pe nervi

LIFESTYLE

8 motive pentru care bărbații se despart de femei. Numărul 5 îi calcă pe nervi

Ca în orice altă situație, după o despărțire și bărbații au motivele lor pentru care s-au decis să se despartă. Femeile însă cred că aceștia se limitează la câteva motive prestabilite, precum aspectul fizic sau pasiunile comune. Dacă însă acestea ar reuși să înțeleagă care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru bărbați, multe cupluri ar reuși să dureze mult mai mult timp.

1. Drama făcută de femei

Femeile sunt mult mai dramatice decât bărbații. Iar aceştia nu sunt întotdeauna capabili să facă față acestei personalități melodramatice. Și, prin urmare, se produce ruptura.

2. Fostele

Da, o femeie, când este împreună cu un bărbat, îi urăște fostele și le învinovățește pentru tot. Acest lucru determină de obicei bărbaţii să înnebunească și să vrea să se îndepărteze de ea.

3. Lasă problemele pentru mai târziu

Acesta este cel mai rău lucru pe care îl poate face vreodată un om. Acest lucru este valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Mai degrabă decât să vă umpleți timpul mai târziu, alege să rezolvi problemele acum, aici.

4. Jocul perfecțiunii

Doamnele vor ca bărbatul lor să fie perfect în toate felurile în care își doresc ele. Cuvântul “adaptare” uneori nu înseamnă nimic. De aceea, bărbaţii dau vina pe partenerele lor atunci când lucrurile nu merg bine, spunându-le că au așteptări prea mari.

5. Citirea printre rânduri

Femeie, trebuie să te oprești să interpretezi fiecare lucru pe care îl spune un tip vreodată. Nu totul este ascuns sau are o semnificație ciudată. Aveți încredere în el, altfel veți avea de-a face cu o despărțire.

6. Jocul de a da vina pe celălalt

Uneori, eforturile pe care le depun bărbaţii sunt mai mici în comparație cu ceea ce așteaptă o femeie. Astfel, în general femeile spun că bărbații nu depun niciodată îndeajuns de mult efort.

7. Devin complet dependente

O femeie uneori depinde în totalitate de bărbați atunci când se află într-o relație și asta-i înnebuneşte pe aceștia, lucru care, la rândul său, duce la o despărțire.

8. Conflictul dintre feminism și cavalerim

Bine, acest lucru este mult mai complicat decât pare. Chiar dacă femeile își doresc ca bărbații lor să fie cât mai galanți și mai drăgăstoși, uneori tind să exagereze cu independența și cu dorința lor de a face totul singure.

9. Pun mereu problema banilor

Probabil unul dintre motivele cele mai importante din spatele celor mai multe certuri și despărțiri sunt banii. Acest lucru nu are nevoie nici măcar de o explicație, însă este important să înțelegi că ambii parteneri trebuie să muncească și să investească unul în celălalt.

15. Bărbații trebuie să ghicească ce este în neregulă

Femeile sunt complicate și nu spun cu adevărat ce este în neregulă în general. Deci, bărbaţii, fără altă opțiune, rămân cu jocul ghicitorilor. Iar când eșuează teribil pentru că nu reușesc să își dea seama ce se întâmplă, rezultatul final este o despărțire.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus