Connect with us

8 fete cărora li s-a spus că sunt urâte, dar i-au făcut pe toți să regrete

FASHION & BEAUTY

8 fete cărora li s-a spus că sunt urâte, dar i-au făcut pe toți să regrete

Din păcate, lumea în care trăim este ajunsă în punctul în care standardele de frumusețe sunt stabilite la un nivel ridicol. Oamenii care diferă din punct de vedere fizic de ceilalți sunt considerați ciudați și ajung cu ușurință să fie stigmatizați. Ei bine, următoarele cazuri pe care le vor prezenta vă vor face să vă luați rămas bun de la complexe.

Ilka Brühl

Ilka Brühl s-a născut cu o spărtură a feței, cauzată de o  boală rară, însă nu s-a lăsat înfrântă de această deficiență. Ea este convinsă că absolut toate lucrurile din jurul nostru au frumusețe în ele și că important este să știi cum să le privești.

Sophia Hadjipanteli

Această tânără este extrem de populară pe internet datorită sprâncenei sale unice, devenind o stea pe rețelele de socializare și o răsfățată și preferată a creatorilor de modă și a fotografilor care susțin că este un model care a reușit să schimbe standardele de frumusețe.

Swantje Paulina

Această fată mereu bine dispusă nu încearcă să-și ascundă pistruii și se mândrește cu această trăsătură unică ce o diferențiază de ceilalți. Aceasta are peste 200.000 de urmăritori pe instagram care îi admiră înfățișarea.

Dru Presta

Această tânără și-a dorit încă din copilărie să fie un model celebru, însă până la vârsta de 21 de ani nu a reușit să crească în înălțime mai mult de 100 de centimetri. Deși în copilărie a fost supusă la numeroase intervenții chirurgicale, acestea nu au avut niciun efect.

Mikayla Holmgren

Mikayla Holmgren este prima fată care suferă de sindromul Down care a reușit să câștige un concurs de frumusețe din America, primind titlul de Miss Minnesota.

Tru_Origin

Această fată cu vitiligo, deși nu își dezvăluie numele complet, alege să îi inspire pe oamenii de pe internet din spatele anonimatului, împărtășind cu fanii ei citate și fraze motivaționale și poze inspiraționale.

Tabria Majors

Modelul plus size nu numai că este o celebritate pe Instagram și este foarte des comparată cu celebrele modele de la Victoria’s Secret, însă este și autoarea unor materiale video care te inspiră să ai încredere în tine și să fii tu însuți.

Lotte Zuidema

Această fată a reușit să devină un model de succes deși aspectul său fizic este foarte departe de a fi standard, întrucât a reușit să îi convingă pe toți de frumusețea ei, iar personalitatea și carisma sa împodobesc orice cadru sau fotografie.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus