Connect with us

Horoscopul săptămânii 11-18 decembrie: Uite pentru ce trebuie să te pregătești

HOROSCOP

Horoscopul săptămânii 11-18 decembrie: Uite pentru ce trebuie să te pregătești

Toamna este anotimpul perfect pentru schimbări, noi începuturi și bucurii mari. Cu toate acestea, înainte de a te arunca cu capul înainte în lucrurile pe care ți le pune la picioare viața, ar trebui să arunci o privire asupra a ceea ce îți rezervă astrele în această perioadă și să analizezi care sunt lucrurile spre care ar trebui să te îndrepți, sau cele în legătură cu care ar trebui să te oprești. Iată ce spune horoscopul pentru această săptămână.

1. Berbec

Această săptămână este foarte importantă din punct de vedere profesional – etape noi, multă activitate, sarcini de lucru importante. În ceea ce privește sănătatea, sunt vulnerabile sistemul digestiv și extremitățile picioarelor. Nu ar strica să mergi să îți faci niște analize.

2. Taur

În această săptămână se mai lămuresc problemele cu persoana iubită și cu copiii, dar discordia este încă prezentă și pot să mai apară controverse. Păstrează-ți mintea deschisă însă și totul se va rezolva într-un mod favorabil. În ceea ce privește aspectul vieții profesionale, s-ar putea să obții un nou loc de muncă.

3. Gemeni

În această săptămână se anunță redecorări ale locuinței sau chiar mutarea într-o casă nouă. Cei dragi te sprijină și îți oferă sfaturi – ascultă-i. S-ar putea să te îndrăgostești, iar relația care se va lega să fie de lungă durată.

4. Rac

Relațiile cu anturajul vechi se vor dizolva încet, în mod discret, dar sigur, lăsând loc pentru prietenii de o mai bună calitate. În această perioadă te atrag în mod deosebit studiile și activitățile intelectuale – unele dintre ele te vor ajuta pentru progresul profesional.

5. Leu

Nativii Leu vor avea parte în această săptămână de îmbunătățirea relațiilor colegiale, a condițiilor de muncă și a salarizării, dar ar trebui să cheltuiască numai strictul necesar și să pună ceva bani deoparte. Și în preajma lor vor apărea persoane noi, mai bune.

6. Fecioară

În această săptămână încep marile schimbări pentru nativii din zodia Fecioară, pe toate planurile – direcții noi de viață și activitate, abordarea situațiilor și relațiilor din viața ta dintr-o perspectivă nouă. Concentrează-te la cultivarea unei gândiri pozitive, fiindcă totul depinde numai de tine.

7. Balanță

În această săptămână nativii Balanță își regândesc planurile de viață și își schimbă concepțiile care stau la baza deciziilor și acțiunilor lor. La locul de muncă există animozități, așa că ar
fi bine să studieze cu atenție conflictele mocnite.

8. Scorpion

În această săptămână apar în preajma ta prieteni și susținători noi. Simți că e momentul să te desprinzi de relațiile vechi, chiar dacă acest lucru va implica și reproșuri sau discuții
aprinse.

9. Săgetător

Nativii Săgetător s-ar putea să obțină în această săptămână apreciere și susținere sinceră din partea unor șefi sau chiar o funcție de conducere. Ar trebui să evite dezvoltarea conflictelor,
care pot ajunge să se întindă pe perioade mari de timp.

10. Capricorn

Această săptămână e caracterizată de idealuri nobile, gânduri mărețe și filozofii noi de viață. Îți schimbi radical felul în care gândești și felul în care te raportezi la oameni și acțiuni.

11. Vărsător

Începe o etapă nouă din viața ta, care va cuprinde câștiguri financiare mai mari și investiții pe termen lung. Ar fi bine să eviți contractarea creditelor și a datoriilor pe termen lung.

12. Pești

În această săptămână pentru nativii Pești se anunță parteneriate noi, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Ar fi bine să se desprindă și ei de relațiile care nu mai funcționează.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din HOROSCOP

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus