Connect with us

Ne îndrăgostim doar de 3 ori în viață, iar motivul e incredibil. Știai de ce?

Uncategorized

Ne îndrăgostim doar de 3 ori în viață, iar motivul e incredibil. Știai de ce?

Este un fenomen destul de ciudat, însă majoritatea dintre noi se îndrăgostesc de trei ori în întreaga noastră viață. Studiile au demonstrat că 3 este numărul magic de ori în care ne îndrăgostim în medie pe parcursul vieții noastre. Aceste trei persoane pe care le întâlnim și le îndrăgim intră în viața noastră cu un scop.

1. Prima dragoste

Prima dragoste se întâmplă în anii de tineret. Este o iubire pe care o credeți că o veți avea alături pe tot parcursul vieții voastre. Când suntem tineri, nu ne putem gândi îndeajuns de mult pe partea rațională. Ne aruncăm spre prima iubire și credem cu sinceritate că acea persoană este dragostea noastră adevărată și unică.

Aceasta este prima dragoste care ne poate spulbera pentru tot restul vieții, asa ca tinerii trebuie sa fie atenți cum se desprind de partenerii lor.

2. A doua dragoste

Această dragoste are loc atunci când am crescut și suntem dezvoltați ca persoane. Tindem să gândim mai rațional și, din cauza faptului că am trecut prin momente dificile și dureroase pe parcursul vieții, astfel că încercăm să evităm suferința.

S-ar putea să aveți impresia că uneori dragostea poate răni. Ei bine, este adevărat, totuși, trebuie să existe câteva faze ale acesteia în care ne luptăm și învățăm, astfel încât să ne putem găsi partenerul de viață perfect.

3. A treia iubire

Această ultimă iubire pare să apară de nicăieri. Când întâlniți această persoană care urmează să devină cea sortită pentru voi, nu vă așteptați ca lucrurile să ajungă într-o fază atât de avansată.

Dar această legătură fantastică pe care o veți crea cu această a treia persoană iubită nu este doar fizică, ci și emoțională și psihologică. Vă simțiți bine împreună și așa ar și trebui. Ai trecut prin lupte, despărțiri, suferință sau momente în care oamenii au încercat să profite de tine.

Dar acum te cunoști pe tine însuți mai bine ca niciodată și, cel mai important, știi în adâncul sufletului tău că vrei să-ți petreci restul vieții cu această persoană cu adevărat specială.

Toate aceste iubiri au motivele lor, avantajele și dezavantajele lor, iar lecțiile pe care le învățați în fiecare fază a iubirilor din viețile voastre vă vor ajuta doar să creșteți.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus