Connect with us

În Ianuarie vezi de 2 ori SUPER-LUNA! Uite ce înseamnă și cum te va afecta acest lucru

Uncategorized

În Ianuarie vezi de 2 ori SUPER-LUNA! Uite ce înseamnă și cum te va afecta acest lucru

Ianuarie este o lună neplăcută pentru foarte multe persoane. Zilele sunt scurte,amare și reci. Cu toate acestea, există și câteva lucruri pentru care să te entuziasmezi luna aceasta, precum cele două super luni!

În noaptea de 1 ianuarie probabil ai observat o luna plină mare, apropiată de pământ. Aceasta poartă numele de Luna lupilor, cunoscută și sub denumirea de Luna Rece sau Luna Foamei. Aceasta indica faptul că este momentul perfect să îți cauți un nou loc de muncă, un nou partener sau să pleci către un nou început în viața ta. Ei bine, anul acesta luna se sincronizează cu anul nou.

Apariția acestei luni dă startul unei perioade foarte propice pentru ritualuri, astfel că ar fi cazul să începi să ai grijă de tine atât la interior, cât și la exterior. Încearcă să îți răspunzi la toate gândurile și întrebările pe care nu reușeai să ți le explici până acum și să te decizi care sunt persoanele pe care vrei să le elimini din viața ta.

De asemenea, luna facilitează și meditația astfel că, dacă te simți obosit, agitat sau stresat, a venit perioada perfectă în care să reușești să te relaxezi.

Această lună va aduce în viețile voastre vibrații uimitor de bune, o energie uimitoare care să vă ajute să vă reîncărcați bateriile după un sezon de vacanță agitat.

Luna albastră

Cea de-a doua lună plină într-o lună este întotdeauna cunoscută sub numele de Luna Albastră. Și aceasta este una extrem specială. În ianuarie, a doua luna este cunoscută și sub numele de luna magilor. Aceasta este conectată la psihicul femeilor, astfel că este posibil ca acestea să fie puțin mai sensibile în următoarea perioadă.

Cea de-a doua lună este asociată cu o reîntrunire spirituală, putând însemna repararea unei relații vechi, rezolvarea problemelor pe care le ai cu o persoană la care ții sau chiar împăcare. Este foarte important să profiți de ocazie și să nu lași oportunitatea să treacă, întrucât ai foarte multă energie interioară pozitivă în această perioadă, însă aceasta se poate termina foarte repede dacă nu o folosești.

Dacă ești o persoană care are tendința de a se enerva sau de a-și pierde cumpătul foarte repede, este foarte important să încerci să te controlezi cât mai bine, întrucât această lună te va face să exagerezi sau sa te superi mai tare decât ar fi cazul pentru lucruri stupide, fapt care ți-ar putea strica relația cu anumite persoane.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus