Connect with us

2 secrete pentru a-ți albii dinții chiar la tine acasă. Vei avea un zâmbet strălucitor

LIFESTYLE

2 secrete pentru a-ți albii dinții chiar la tine acasă. Vei avea un zâmbet strălucitor

Albirea dinților la domiciliu indică întotdeauna buna sănătate a unei persoane, precum și o bună igienă personală. Dinții albi sunt de asemenea vitali pentru un zâmbet minunat. Danturile galbene și bolnave vă vor afecta personalitatea și te pot face să îți pierzi încrederea în tine. Există o mulțime de elemente care duc la pierderea strălucirii dinţilor. Acum puteți învăța cum să vă albiți dinții în mod natural la domiciliu, urmând următorii paşi.

Remediu numărul 1( lămâie, sifon, sare)

Mai jos sunt principalele ingrediente

1. Pastă de dinţi
2. Sare
3. Praf de copt
4. Suc de lămâie
5. Un bol
6. Pastă de dinţi

Preparare

Acest remediu natural va funcționa doar pentru o singură folosire și cu siguranță veți obține strălucirea și albirea dinților în cel mai scurt timp.

În primul rând trebuie să luați un castron și să adăugați o lingură de pastă de dinți. Apoi adăugați un vârf de lingură cu bicarbonat. Adăugați puțină sare și 4 sau 5 picături de zeamă de lămâie, apoi amestecați cu grijă.

Trebuie să puneți amestecul pe periuța de dinți pentru a o aplica pe dinți și să vă spălați dinții timp de 3 până la 5 minute numai cu pasta preparat. Apoi clătiți și uscați-vă dinții cu atenție cu ajutorul şerveţelelor de hârtie.
Veți vedea diferența după prima utilizare. Nu folosiţi în exces acest remediu deoarece conține ingrediente acide, de exemplu bicarbonat de sodiu și suc de lămâie. Excesul vă va afecta smalțul. Amestecul natural preparat în casă trebuie folosit odată la fiecare două luni. Cu ajutorul acestei albiri de dinți la domiciliu, veți scăpa de dinții galbeni.

Remediu numărul 2 (praf de copt și ulei de nucă de cocos)

Ingrediente

1. Praf de copt
2. Ulei de cocos
3. Un bol
4. Pastă de dinți

Preparare

Acest remediu natural va funcționa din prima utilizare și cu siguranță veți obține strălucirea și albirea dinților în cel mai scurt timp deoarece bicarbonatul de sodiu este extrem de util pentru albirea dinților.

În primul rând trebuie să luați un castron și adăugați trei linguri de ulei de cocos în acel vas, apoi puneți două linguri de bicarbonat de sodiu.
Cantitatea de bicarbonat de sodiu trebuie aleasă cu grijă deoarece cantitatea suplimentară de bicarbonat de sodiu poate deteriora gingiile.
După adăugarea tuturor ingredientelor necesare în castron, trebuie să le amestecați bine.

Folosiți amestecul pentru a vă spăla pe dinți o dată pe săptămână și veți observa foarte rapid diferența.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus