Connect with us

Cum să scapi de punctele albe și negre chiar la tine acasă fără să cheltui bani

LIFESTYLE

Cum să scapi de punctele albe și negre chiar la tine acasă fără să cheltui bani

Punctele și imperfecțiunile de pe față pot fi atât negre, cât și galbene sau albe și se produc atunci când porii pielii sunt înfundaţi și blocaţi datorită celulelor moarte, murdăriei și sebumului.
Oamenii care au pielea grasă sunt cei mai predispuşi apariţiei acestor imperfecţiuni ale tenului. Acum poți să elimini o mulţime de puncte negre sau albe de acasă, urmând instrucțiunile de mai jos.

Iată de ce ai nevoie:

1. O linguriță de bicarbonat de sodiu
2. O jumătate de linguriță de sare
3. Suc de lămâie
4. Un castron
5. O periuță de dinți

Pregătirea

Acest remediu natural va avea efecte după primele opt zile și vei observa cu siguranță o schimbare.
În primul rând trebuie să adaugi o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un castron. Adaugă apoi o jumătate de linguriță de sare în castron, stoarce sucul dintr-o jumătate de lămâie și amestecă bine toate ingredientele

Aplicare

Întinde amestecul natural cu ajutorul vârfurilor degetelor şi masează tenul cu ajutorul periuței de dinți. Continuă timp de un minut, după care spală amestecul de pe piele. Vei vedea instantaneu cum punctele negre încep să dispară.

Depozitare:

Amestecul natural de casă pentru a îndepărta tonele de puncte negre poate fi depozitat într-un recipient închis cu capac. Îl poţi păstra în acest fel timp de multe săptămâni.

Benefiicile ingredientelor utilizate

Bicarbonatul de sodiu conține acid care poate ajuta pentru a neutraliza alcalinitatea pielii. Acesta conține, de asemenea, caracteristici abrazive ușoare care ajută la curățarea pielii, precum și la îndepărtarea punctelor negre.
Sucul de lămâie conține acizi naturali care curăță ușor pielea grasă, ajutând si la și eradicarea impurităților. Sucul de lămâie oferă pielii o senzație de energizare și o revigorare

Remediu numărul 2

Ingredientele necesare sunt:

1. O linguriță de bicarbonat de sodiu
2. Două lingurițe de sare
3. Miere
4. Un bol mic

Mod de preparare: Adaugi într-un castron o linguriță de bicarbonat de sodiu, apoi două lingurițe de sale și una de miere. Amestecă ingredientele până se formează o pastă.

Întinde amestecul natural cu ajutorul vârfurilor degetelor şi masează uşor, cu mişcări circulare. Lasă pasta pe faţă timp de 5 până la 7 minute. După aceea spală tenul folosindu-te de apă caldă și usucă-l cu un prosop.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus