Connect with us

10 TRUCURI pentru telefoane pe care NU LE ȘTIAI dar vei vrea să le ÎNCERCI

LIFESTYLE

10 TRUCURI pentru telefoane pe care NU LE ȘTIAI dar vei vrea să le ÎNCERCI

Ne folosim telefoanele mobile în fiecare zi, astfel că am fi tentați să credem că știm toate lucrurile esențiale despre ele. Cu toate acestea, uneori rămânem blocați în rutina utilizării zilnice a acestora și uităm să ne mai concentrăm asupra lucrurilor noi sau a detaliilor interesante. În acest articol urmează să aruncăm o privire asupra câtorva dintre cele mai interesante trucuri și utilizări pentru telefoane mobile. Pentru a testa trucurile populare pentru telefoane îți trebuie doar câteva obiecte obișnuite și puțină dexteritate. Iată câteva exemple:

1. Folosește o baterie în loc de stilou special pentru telefon

Bateria este o alternativă excelentă pentru stilou. Dacă vrei ca trucul să funcționeze, ar trebui să atingi stiloul de partea negativă a bateriei.

2. Confecționează un suport pentru telefon dintr-o agrafă de hârtie

Telefoanele se potrivesc perfect în agrafele de hârtie desfăcute. Acum poți să te uiți la videoclipuri pe telefon fără să îți faci griji că acesta o să cadă.

3. Învelește-ți degetul în folie de aluminiu

Dacă porți mănuși și nu reușești să folosești telefonul cu touchscreen, poți încerca să îți învelești degetul în folie de aluminiu și să încerci din noi.

4. Curăță porturile de praf și murdărie cu ajutorul unei seringi

Acest lucru te ajută într-adevăr să sufli niște aer în port, dar nu va exista o mare diferență între înainte și după. Trucul nu te va ajuta să ai un smartphone mult mai curat.

5. Confecționează-ți o husă pentru telefon dintr-un balon

Prima dată, umflă balonul (dar nu prea mult, doar la jumătate din capacitate), iar apoi așază telefonul în el. Balonul se va potrivi perfect telefonului tău. Dacă nu ai o husă la îndemână și se întâmplă să ai un balon, folosește acest truc.

6. Scapă de zgârieturile de pe ecran cu ajutorul pastei de dinți

Ei bine, acesta este unul dintre trucurile care în realitate nu funcționează. Nu doar că nu te va scăpa de zgârieturi, însă curățarea cu pastă de dinți le va face să fie și mai vizibile.

7. Confecționează-ți un „trepied” din bandă adezivă și elastic de cauciuc

Ia o rolă mare de bandă adezivă, pune-ți telefonul în ea și fixează-l cu elastic de cauciuc. Așază „trepiedul” în locul de unde vrei să faci poza. Trucul chiar funcționează, așa că dacă vrei să faci o poză de grup sau te-ai plictisit de selfie-urile obișnuite, poți să-l încerci.

8. Confecționează-ți o lumină de noapte dintr-o lanternă așezată lângă o sticlă de apă



Acest truc chiar funcționează. Nu vei putea să citești pe o astfel de lumină, dar te va ajuta să dormi foarte bine pentru situația în care nu îți place să dormi în întuneric.

9. Fă fotografii subacvatice cu ajutorul unui prezervativ

Ei bine și acest truc este unul inutil. Prezervativul sigur nu va lăsa apa să intre, dar senzorul ecranului nu va mai funcționa. E puțin probabil să reușești să faci vreo fotografie „subacvatică”.

10. Fă fotografii cu ajutorul butonului de la căști

Conectează căștile la telefon, pornește camera și apasă butonul de pe fir. Va funcționa perfect ca un declanșator.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus