Connect with us

De ce poartă VEDETELE pantofi mai mari pe covorul roșu? Tu știai?

LIFESTYLE

De ce poartă VEDETELE pantofi mai mari pe covorul roșu? Tu știai?

Cu siguranță, persoanele pasionate de viața celebrităților au observat faptul că, în ultimii ani vedetele poartă pe covorul roșu și la evenimente pantofi cu una sau chiar două măsuri mai mari. Astăzi suntem pe cale să vă explicăm care este explicația pentru acest lucru.

Dacă te-ai întrebat dacă se poate ca vedetele să își aleagă pantofii mai mari din neatenție, ei bine te înșeli. Fetele sunt extrem de conștiente atunci când decid să poarte pantofi sau sandale mai mari., pentru a-și salva picioarele de la bătături și dureri. La urma urmei, celebritățile trebuie să meargă pe tocuri de ore întregi, fiind nevoite să poarte pantofi atât la evenmentul principal, cât și la petrecerile speciale private de după eveniment.

Acest lucru se datorează faptului că picioarele se umflă atunci când porți pantofi cu toc, așa că atât stiliștii cât și consilierii de iagine au decis că, decât să ăși vadă vedetele mergând desculțe după câteva ore, mai bine poartă pantofi mai mari în prima parte a serii, pantofi care urmează să li se potrivească pe parcursul evenimentului.

Pantofii mai mari conferă avantajul că nu îți freacă tălpile și că nu te țin în zonele vulnerabile și dureroase.

Un alt truc folosit pentru a păstra comoditatea celebrităților și a evita accidentele neprevăzute de pe covorul roșu este adăugarea în interiorul pantofilor a unor bucăți de silicon care permit piciorului să stea fix și să nu alunece pe parcursul mersului. De asemenea, chiar dacă picioarele se umflă, faptul că porți pantofi mai mari va facilita circulația sângelui și prin urmare va ajuta și la dezumflarea acestora.

Un alt mijloc secret de a-ți ajuta picioarele atunci când ai de mers mult pe jos încălțată cu tocuri este utilizarea scotch-ului dublu adeziv aplicat în interiorul pantofilor. Acest lucru te va ajuta ca aceștia să rămână fixați pe tot parcursul serii.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus