Connect with us

11 semne că un bărbat te iubește cu adevărat, chiar dacă încă nu o spune

LIFESTYLE

11 semne că un bărbat te iubește cu adevărat, chiar dacă încă nu o spune

Fiecare băiat își dorește să aibă parte de un partener care să o respecte, iubească și să o susțină întotdeauna. De multe ori însă, mirajul unei relații ne poate face să credem că am găsit iubirea, chiar și atunci când suntem doar în prezența unei stări de afecțiune. Bărbații care te iubesc tind să facă anumite lucruri diferit față de cei care simt doar afecțiune ocazională sau atașament față de tine. Iată care sunt câteva dintre lucrurile pe care le fac bărbații care te iubesc.

1. Este extrem de fericit când te vede – Indiferent de starea lui sau dacă a avut o zi grea la muncă, o să-l vezi cum zâmbește atunci când te vede.

2. Este mândru de tine – Se laudă cu tine și cu succesele tale în viață.

3. Nu se plânge dacă ocupi cel mai mult spațiu în pat – Femeile ocupă de obicei cel mai mult spațiu în pat și el nu se supără, ceea ce înseamnă că să fii acolo cu el este cel mai important lucru pentru el.

4. Este bărbatul tău și nu va lăsa pe nimeni să te rănească – Este bărbatul tău și te va proteja de orice, deci nu va lăsa pe nimeni să te jignească sau să te rănească în orice fel.

5. Te ajută – Este aici să îți facă viața mai ușoară în fiecare zi și te ajută în mod egal cu cele mai grele sau cele mai mici îndatoriri.

6. Întotdeauna te ascultă – Fetele pot vorbi despre lucruri foarte plictisitoare în fața partenerilor lor, dar dacă el tot ascultă cu atenție, este un semn că te iubește și că apreciază
lucrurile care sunt importante pentru tine.

7. Aniversările sunt importante – Dacă își aduce aminte de datele importante precum aniversările și zilele de naștere, chiar îi pasă de tine.

8. Te sprijină pe tine și interesele tale – Este îndrăgostit nebunește dacă îți susține toate deciziile și ambițiile și găsește timp să fie cu tine când decizi să petreceți noaptea urmărind un film, după-amiaza la shopping sau o zi la Spa.

9. Nu încetează să te surprindă – Lucrurile mici ne fac fericiți și, dacă te surprinde doar ca să te facă să te simți specială, te iubește necondiționat.

10. Te respectă – Prețuiește opiniile tale despre deciziile lui, fie că e vorba de ceva uzual precum o nouă pereche de pantaloni.

11. Menține romantismul – Iubește să petreacă timp cu tine pentru că pur și simplu te adoră și te bucură cu mici gesturi romantice!

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus