Connect with us

Cea mai norocoasă lună a zodiilor în 2018. Uite când vei avea cele mai mari surprize

Uncategorized

Cea mai norocoasă lună a zodiilor în 2018. Uite când vei avea cele mai mari surprize

Norocul tău este puternic corelat cu formațiunile planetare și modul în care aceste formațiuni au un impact asupra semnelor zodiacale. Anumite luni și perioade te pot face să te simți mai ghinionist decât de obicei, în timp ce altele pot părea că îți aduc tot norocul din lume.

1. Leu

Ești cunoscut pentru stilul tău de viață rapid și incapacitatea de a lua lucrurile ușor. Te afli în mod constant în mișcare, dar uneori, lași și puțin timp pentru dezvoltarea personală și a relațiilor.
Te poți folosi de lunile norocoase următoare pentru a te concentra mai mult pe relațiile interumane și pentru a te relaxa. Pentru tine, lunile Iulie și August vor aduce cel mai mult noroc și posibilități de a crea noi legături și de a te concentra asupra dezvoltării tale personale.

2. Taur

Trăiești într-o rutină de ceva timp. Ca și în multe lucruri din viața ta, norocul tău se va dezvolta încet până în jurul lunii Aprilie, când te vei putea bucura de o lună plină de noroc și de prosperitate.
Iunie este, de asemenea, o altă lună norocoasă pentru tine, deoarece va apărea șansa unor experiențe noi.

3. Berbec

Până în prezent, 2018 s-a dovedit a fi un an destul de bun, cu progrese încurajatoare. Acest progres și ritm vor continua și te vei mai bucura de 3 luni de noroc în 2018 – Aprilie, Decembrie și Martie.
Aceste luni îți vor oferi energia necesară pentru viața de zi cu zi.

4. Capricorn

Te poți conecta emoțional cu toți oamenii și ești capabil să duci o conversație cu aproape toată lumea. Personalitatea ta prietenoasă îți permite să creezi o rețea de prieteni care să te sprijine întotdeauna. Te poți aștepta ca Martie și Decembrie să îți aducă stabilitate și noroc.

5. Fecioară

Ai simțit în ultima vreme stresul și presiunea vieții și aceasta a fost o problemă pentru tine.
Te simți ca și cum nu ai mai avut noroc în ultima vreme și că te-ai luptat cu nefericirea. Norocul tău se va întoarce începând cu luna Septembrie. Acest lucru te va scăpa de stres și te va ajuta să înțelegi viața și să te bucuri de ea.

6. Balanță

Nu ești o persoană căreia îi place să-și asume riscuri, dar sunteți tipul de persoană care atunci când se implică în ceva, îți pui tot sufletul. Nu te-ai simțit prea norocos pe plan romantic în ultima vreme, dar norocul tău se va întoarce în curând.
Lunile Iunie și Octombrie se vor dovedi a fi foarte norocoase pentru tine, cu noi relații și prietenii formate.

7. Rac

Îți este foarte greu să lași oameni noi în viața ta și îți este dificil să te deschizi și să le permiți altora să te cunoască cu adevărat.
Cu toate acestea, un nou val de noroc vine în calea ta și este tocmai încrederea și norocul de care ai nevoie pentru a-i lăsa pe alții să-ți cunoască adevăratul potențial.
Te poți aștepta ca lunile Februarie și Iulie să fie cele mai norocoase pentru tine.

8. Gemeni

În ultima vreme, nu ai reușit să obții cele mai bune rezultate. Ai fost deseori indecis, ceea ce a dus ulterior la frustrare.
Te poți aștepta să ai o vară destul de norocoasă, cu lunile Iunie și Iulie fiind cele mai prospere. Folosește-te de ele și călătorește.

9. Pești

Ești o persoană foarte sensibilă care ia lucrurile personal atunci când pare că i s-a terminat norocul. Te-ai gândit mult timp la tine ca la o persoană nefericită și ai renunțat la conceptul de noroc cu totul.
Cu toate acestea, acest an pare să fie diferit pentru tine. Vei fi cel mai norocos în Decembrie și Februarie.

10. Săgetător

Ești o persoană care tânjește întotdeauna la o aventură.
Te poți aștepta ca norocul să atingă cote maxime în Noiembrie și Decembrie. Te poți folosi de aceste luni pentru a descoperi un nou hobby sau pentru a reînvia o relație veche.

11. Vărsător

Februarie îți va acorda încrederea și norocul de a lupta pentru ceea ce îți dorești cu adevărat.
În această lună, vei simți o putere extra și o capacitate de a realiza ceea ce ți-ai propus. Ești o persoană foarte timidă care în mod normal nu se simte confortabil în a-și exprima opinia, dar acest lucru se va schimba. Iunie va fi, de asemenea, o lună minunată pentru tine, aducând noroc și curaj pentru a realiza ceea ce îți dorești.

12. Scorpion

În ultima perioadă ai fost puțin indecis și nu ai luat mereu decizia cea mai benefică pentru tine. Astfel, energia ta a avut de suferit, ceea ce te-a făcut să te simți mai ghinionist.
Însă lunile Mai și Noiembrie te vor stimula să te încarci cu energie și sentimente pozitive.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus