Connect with us

11 lucruri pe care le porți și care te fac să arăți ieftin! Scapă de ele chiar acum!

FASHION & BEAUTY

11 lucruri pe care le porți și care te fac să arăți ieftin! Scapă de ele chiar acum!

Imaginea unei persoane poate fi oricum: reținută și rebelă, stilată și dezgolită. Dar nimeni nu vrea să arate “ieftin”. Și nu este vorba despre valoarea financiară a lucrurilor sau numele de pe etichetă. Dar uneori poți alege articole vestimentare care îți pot strica aspectul exterior fără să îți dai seama.

1. Kitsch nejustificat

Accesorizarea strălucitoare și atrăgătoare necesită un fundal adecvat. Îmbrăcămintea obișnuită sau sportivă, la care adaugi o abundență de diamante sau pietre din sticlă este o provocare pentru orice estetică.

2. Articole copiate după firme celebre

Producătorii le numesc deseori replici rușinoase. O imprimare greșită sau o cusătură cu literele L și V nu are nimic de-a face cu casa de modă franceză.
O alternativă bună ar fi să alegi o piesă bine executată din punct de vedere calitativ, fără să fie de brand te va ajuta să economisești bani dar și să îți păstrezi stilul.

3. Amalgam de printuri

Dacă îți dorești să captezi atenția, o aglomerare de printuri te poate ajuta, dar nu în sensul bun. Ținuta ta își va pierde esența cu totul.
Dacă ai un articol vestimentar cu un print care îți place, poartă-l cu ceva monocrom, astfel încât să îl pui în evidență în mod corect.

4. Pantofii albi

Dacă este permis să porți adidași sau teniși albi, această culoare este extrem de nepotrivită pentru pantofi. Pe lângă faptul că este foarte greu să îi asortezi, sunt foarte geu de realizat astfel încât să nu pară de proastă calitate, astfel că îți pot strica orice ținută.
Dacă vrei un pantof mai deschis la culoare, încearcă un nude care-ți poate completa ținuta.

5. Materiale proaste

Unele materiale necesită maximalism: nu ți le poți permite pe cele scumpe, atunci refuză modelele ieftine. Exemplul elocvent – dantela.
La acest tip de material se poate observa foarte ușor dacă este calitativ sau nu. De asemenea, cu cât e mai prost se rupe mai repede sau se agață mai ușor.

6. Nuanțe puternice și neobișnuite

Aceste tipuri de nuanțe precum cele neon sunt bune pentru o petrecere tematică sau pentru o seară disco. De exemplu, o seară în stilul anilor ’90. În alt context, îți vor ruina imaginea, și toată lumea va observa asta.
O rochie exprimă eleganță, ai grijă să alegi o culoare la fel de elegantă.

7. Bijuterii scumpe

Mai exact, excesul și discrepanța lor în ținuta respectivă pot reprezenta detaliul care își strică în totalitate apariția, mai ales atunci când lângă lanțurile de aur care atârnă la gât adaugi brățări și inele din același set.
O opțiune de compromis pentru ținutele de zi cu zi este o bijuterie finuță și de înaltă calitate. Da, cerceii mici câștigă în fața unor bijuterii grele de aur, mai ales dacă te duci la magazinul alimentar.

8. Pantofi incomozi

Pantofii cu toc sunt interesanți și feminini. Dar numai dacă nu trebuie să îți sacrifici confortul pentru ei. Agitația de zi cu zi nu tolerează chicul excesiv: poate părea că nu ai nimic altceva de purtat. Iar grimasele de pe fața ta vor confirma durerea de picioare pe care o simți.
Nu îți fie teamă de simplitate.

9. Haine într-o măsură nepotrivită

Purtând haine prea mulate, este ușor să comiți o co greșeală vestimentară. Acest lucru se aplică și în cazul în care porți haine într-o măsură prea mare. Nimic nu este mai rău decât o haină care nu ți se potrivește ca măsură. Probează lucruri până găsești ce ți se potrivește.

10. Urmărești prea mult trendurile

Ce este foarte în vogă într-o perioadă, este foarte posibil să fie considerat ca extrem de urât după ce moda lui va trece. Și nu ar fi bine pentru bugetul tău să îți schimbi garderoba în fiecare anotimp.
Cel mai bine e să investești în articolele clasice și simple.

11. Lenjeria la vedere

Uneori încerci să ieși în evidență prin haine și să câștigi atenția tuturor. Dar depinde și cum faci acest lucru.
Ascunde detaliile de la chiloți și sutiene. Vei arăta cel puțin de trei ori mai drăguță și mai frumoasă dacă nu își vei lăsa lenjeria la vedere într-un mod nepotrivit.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus