Connect with us

6 ZODII impulsive. Nu gândesc niciodată înainte să acționeze

Uncategorized

6 ZODII impulsive. Nu gândesc niciodată înainte să acționeze

Puterea voinței se referă la efortul de a te controla – gândurile, reacțiile și cuvintele – iar când aceasta s-a epuizat, tinzi să acționezi impulsiv pe baza unor dorințe puternice de moment care sunt regretate pe termen lung.
Iată cele mai impulsive semne zodiacale. Dacă te regăsești printre ele, acestea sunt cele mai frecvente trăsături ale lor:

1. Berbec

Există cineva mai imprudent decât un Berbec? Răspunsul corect este nu.
Ca Berbec, nu dispui de răbdarea necesară pentru a-l asculta pe celălalt și mai ales, pentru a-i accepta opiniile. Părerea ta este tot ce contează și nu stai prea mult pe gânduri înainte să ți-o exprimi. Cum îți trece ceva prin minte, impulsivitatea începe să lucreze și eliberezi tot din tine.

2. Gemeni

Ca Gemeni, în unele cazuri ești calculat și retras, dar în uneori poți fi nepăsător și grăbit. Nu ai capacitatea de a fi diplomat deci de multe ori acționezi fără a te gândi la efect, și de fapt, nici măcar nu îți pasă de consecințe.
Lipsa de răbdare este o altă problemă care duce la impulsivitate. Nu ai răbdare să reflectezi asupra unei situații deci preferi să acționezi rapid, așa cum crezi de cuviință în acel moment. Indiferent de consecință, vei reuși să întorci situația în favoarea ta.

3. Săgetător

Ca Săgetător, ai deseori impresia că lumea se întoarce împotriva ta. Dar nu iei în considerare faptul că tu ești cel care cauzează această situație. De cele mai multe ori, când ai o discuție în contradictoriu cu cineva, o transformi într-un conflict prin simplul fapt că spui orice îți vine în minte în acel moment. Chiar dacă de multe ori îți regreți vorbele, și altceva ai fi vrut să exprimi, tot nu îți poți controla impulsivitatea.

4. Vărsător

Ca Vărsător, principalele tale caracteristici sunt gândirea neconvențională și spiritul liber. Deci, nu te interesează să urmezi normele sociale. Așa că impulsivitatea vine de la sine și nu ai niciun interes în a o controla.
De asemenea, nu vrei să pierzi prea mult timp asupra unei probleme sau a unei discuții așa că reacționezi pe moment și treci ușor mai departe.

5. Pești

Există momente când, ca Pesti, nu te gândești prea mult la o situație pentru că vrei să treci rapid peste și aceasta se soluționează cu o alegere fără sens sau nerezonabilă. Nu prea îți place să iei decizii pentru că pentru tine implică multe bătăi de cap, așa că preferi să te lași ghidat de instinct și să rezolvi situația pe loc.

În orice caz, dacă spui ceva fără să te gândești, nu înseamnă că îți vei asuma. Așa că dacă mai târziu totul pare a fi împotriva ta, vei nega tot ce ai spus.

6. Balanță

Ca Balanță, ești genul de persoană care intră într-un magazin să cumpere ceva anume, și se întoarce cu încă zece produse. În cazul în care ceva îți atrage atenția, nu ți-l vei scoate din minte până nu îl vei obține. Nu pentru că ți-ar fi neapărat necesar, ci pentru că vrei.
Așa că trăiești mereu în prezent și nu te gândești la consecințe, fie că e vorba de cheltuirea întregului buget lunar la cumpărături sau de o discuție cu cineva.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus