Connect with us

8 lucruri pe care le spun bărbații care te iubesc cu adevărat

LIFESTYLE

8 lucruri pe care le spun bărbații care te iubesc cu adevărat

Probabil ești conștientă de importanța cuvintelor în general. Și mai ales atunci când devii mai apropiată de cineva. Este adevărat, mulți spun că faptele au o importanță mai mare, însă când vine vorba de începutul relațiilor, cuvintele te pot ajuta să îți dai seama dacă partenerul este îndrăgostit de tine.

1. “Tu mă înnebunești.”

Oricine poate spune că ești excelentă. Oricine poate spune că ești fierbinte. Oricine poate spune că are nevoie de tine.
Partenerul ideal începe să acționeze divers când începeți să vă întâlniți. Dacă începe să facă planuri pentru o călătorie pe distanțe lungi, atunci intenționează să fie cu tine.

2. “Aș prefera să nu întâlnesc nicio altă persoană și nici tu să nu înâlnești pe altcineva.”

Acest lucru ar trebui să fie destul de evident. Dacă e îndrăgostit de tine, el va exprima într-un moment oportun că nu are nevoie de nimeni altcineva în afară de tine.

3. “Mi-ar plăcea să mă însoțești la …”

Se poate referi la petrecerea aniversară a unui prieten, o nuntă, o vizită, orice eveniment la care ai ocazia să îi întâlnești apropiații. Așa îți demonstrează că are intenții serioase și că vrea să faci parte din viața lui. De asemenea, se mândrește cu tine și ar vrea să îi cunoști apropiații.

4. “Trebuie să te ajut cu …”

Dacă ai nevoie de ceva și el se oferă să ajute, e cu siguranță un semn că este îndrăgostit de tine. Cu atât mai mult dacă vine din partea lui, fără ca tu să îi ceri asta. Atenția la nevoile
tale și la problemele din viața ta este de asemenea un semn bun. Nu trebuie să fie un instalator ca să te ajute să repari ceva în casă, însă trebuie să fie conștient că ți-ar prinde bine o
mână de ajutor și să nu vrea să te lase singură.

5. “Mi-ar plăcea să îmi întâlnești familia (sau prietenii)”.

Chiar dacă nu o spune direct, când va pronunța aceste cuvinte și va arăta această dorință a lui, înseamnă că bărbatul din viața ta vede un viitor cu tine. A-i cunoaște pe cei dragi lui
înseamnă a face parte din viața lui.

6. “Mută-te cu mine”.

În acest caz, este evident că el crede că ești persoana perfectă pentru el. Este un pas important pe care nimeni nu l-ar face cu oricine. Dacă partenerul tău îți spune asta, fie că decideți să
vă mutați mai repede sau mai târziu, înseamnă că el nu mai vede pe nimeni altcineva mai potrivită pentru el decât ești tu și te vrea în viața lui mult timp de acum încolo.

7. “Când vom fi căsătoriți/ vom avea copii/ ne vom muta într-o altă locație …”

Este evident că partnerului tău nici măcar nu îi trece prin minte o despărțire. Este foarte îndrăgostit de tine și te vrea alături pentru totdeauna.

8. “Te ador.”

Aceste două cuvinte nu mai au nevoie de explicație. Este evident că partenerul simte ceva pentru tine și v-ați apropiat atât de mult încât se simte liber să exprime asta.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus