Connect with us

10 reguli de bune maniere pe care orice femeie trebuie să le respecte

LIFESTYLE

10 reguli de bune maniere pe care orice femeie trebuie să le respecte

Anumite lucruri nu se demodează niciodată – unul dintre ele este respectarea regulilor etichetei.
Acestea pot să difere în funcție de situație, de locul în care ești sau de oamenii pe care îi ai în jurul tău. Iată care sunt câteva dintre recomandările oferite pe internet pe care ar trebui să le urmezi pentru a avea mereu o apariție memorabilă.

1. Dispoziția nu ar trebui să îți afecteze niciodată manierele

Chiar dacă ai o zi îngrozitoare, ar trebui să îți amintești că oamenii care interacționează cu tine s-ar putea să nu știe asta, așa că nu ar trebui să te răzbuni pe ei. Încearcă să zâmbești – fă același lucru și dacă alții se poartă urât cu tine – nu știi prin ce trec. Fii mereu pozitivă și politicoasă.

2. Nu uita să mulțumești

Toată lumea își dorește să se simtă apreciată, așa că obișnuiește-te să le arăți celor din jur mulțumirea și aprecierea ta. Nu ignora posibilitatea de a lăsa chiar bilețele scrise de mână în care să le mulțumești oamenilor pentru ajutor, timp sau generozitate. Cu siguranță ei se vor bucura.

3. Ai grijă la manichiură

Poți să fii îmbrăcată perfect – dacă oja ta e sărită, ai fi putut la fel de bine să porți un trening. Caută să ai o manichiură perfectă sau nu îți mai face unghiile deloc. Naturalețea poate fi o variantă mult mai bună decât orice altceva.

4. Fii întotdeauna grațioasă

Grația atât un anumit ritm al mișcărilor, cât și blândețe, politețe, bun gust și generozitate. Poți să fii grațioasă în fiecare aspect al vieții tale. Important este să îi tratezi pe ceilalți așa cum ai vrea să fii tu tratată la rândul.

5. Lasă telefonul deoparte

E îngrozitor să ieși în oraș cu oameni care își folosesc constant telefoanele mobile. Mesajele electronice, rețelele de socializare, comunicarea nesfârșită ne consumă mare parte din viață, dar încearcă să îți lași telefonul deoparte atunci când ieși cu prietenii sau cunoștințele tale.

6. Gestionează cu tact problemele cu ceilalți

Poți să îi transmiți cuiva că nu ar trebui să te trateze urât și fără să fii nepoliticoasă, fie că e vorba de colegi de serviciu, de școală sau de apartament. Pune-i la punct cu un zâmbet pe față și cu puțină ironie în vorbe. După cum spune Winston Churchill, „tactul e abilitatea de a-i spune cuiva să se ducă naibii astfel încât el/ea să aștepte cu nerăbdare călătoria.”

7. Nu exagera niciodată

Nici nu ar trebui să fie nevoie să menționăm acest lucru însă, nu exagera niciodată cu nimic. Astfel, indiferent că vorbim despre numărul de pahare pe care le bei atunci când ești în oraș sau despre cât de tare alegi să râzi atunci când ești în mijlocul unei conversații, adu-ți aminte să nu exagerezi!

8. Încrederea este cheia

Amintește-ți că tu, pentru tine, ești persoana cea mai importante, ai trăsături și calități unice. Ai mereu încredere în tine, indiferent că ești într-o situație care îți este familiară sau nu. Cu toate acestea, ai grijă să nu transformi niciodată această încredere în aroganță.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus