Connect with us

Cele mai inteligente 5 ZODII! Tu te numeri printre ele?

HOROSCOP

Cele mai inteligente 5 ZODII! Tu te numeri printre ele?

Semnul zodiacal sub care ne-am născut poate influența modul în care tu poți să reții informațiile, să le structurezi și să le înțelegi. Iată care sunt zodiile care reușesc să învețe și să gândească cele mai bune soluții pentru anumite probleme sau situații.

1. Vărsător

Ca nativ Vărsător, ești cel mai inteligent din zodiac. Vezi lucrurile diferit de ceilalți și ai o gândire critică foarte dezvoltată. Abraham Lincoln și Anton Chekhov s-au născut în zodia Vărsător.

2. Gemeni

Ești o persoană foarte inteligentă, iar cel mai mare avantaj al tău este vocabularul. Știi mereu ce cuvinte să alegi și formulezi argumente valide în orice situație. Ți se potrivește orice tip de meserie creativă. Che Guevara, Dante Alighieri și Blaise Pascal s-au născut în această zodie.

3. Scorpion

Toate trăsăturile tale se aseamănă cu cele ale unui geniu. Chiar și faptul că îți este foarte greu să te adaptezi, ești introvertit și destul de critic, te aduce mai aproape de această poziție. Îți setezi idealuri înalte și știi cum să le urmezi. Albert Camus și Fyodor Dostoevsky au fost în această zodie.

4. Pești

Deși ești considerat o persoană mai degrabă emoțională și sensibilă , decât una rațională și inteligentă, tu reușești să vezi mereu lucruri ascunse unui ochi neavizat. Steve Jobs și Albert Einstein au fost în această zodie.

5. Fecioară

Avantajul tău este că te naști cu o inteligență matematică foarte dezvoltată. Înțelegi cu ușurință unele noțiuni care îi fac pe ceilalți foarte confuzi. Acesta poate fi un motiv pentru care știi să te organizezi mereu atât de bine. Bernhard Riemann (matematician) și Carl David Anderson (fizician) s-au născut în zodia Fecioarei.

Nativii celorlalte zodii în ceea ce privește inteligența :

Berbec

Avantajul tău, ca nativ Berbec este că înveți și înțelegi anumite noțiuni foarte repede. Ești cel mai interesat de o evoluție pe scara socială și dispui de resursele necesare pentru a o obține. J. S. Bach, Charlie Chaplin și Leonardo da Vinci s-au născut în această zodie.

Taur

Deși nu te naști cu un nivel de inteligență impresionant, atuul tău care te face să îi depășești deseori pe ceilalți, este că muncești foarte mult pentru ceea ce-ți dorești. Însă riști să rămâi deseori în zona ta de confort. William Shakespeare, Karl Marx și Sigmund Freud au fost nativi Taur.

Rac

Memoria ta este remarcabilă. Deși nu ai o gândire matematică foarte dezvoltată, ai o memorie bună care te poate ajuta să stochezi multe informații și să evoluezi atât pe scara socială cât și în plan profesional. Antoine de Saint-Exupery și Dalai Lama se numără printre personalitățile acestei zodii.

Leu

Îți folosești toate resursele pentru a-ți atinge țelurile. Nu îți place să bați pasul pe loc și știi mereu ce trebuie să faci pentru a evolua. Ești idealist și ambițios, dar nu ești un geniu, pentru că ești mai degrabă interesat de validarea socială și de faimă. Alexander Fleming și Carl Jung se numără printre personalitățile născute în această zodie.

Balanță

Îți focusezi toată inteligența pe componenta socială și îți iese de minune. Te pricepi foarte bine la interacțiunea cu ceilalți și poți să dai cele mai bune sfaturi. Alfred Nobel, Arthur Miller și Friedrich Nietzsche s-au născut în această zodie.

Săgetător

Nu dai dovadă de o inteligență sclipitoare, însă ești extrem de creativ chiar dacă deseori nu știi cum să folosești această abilitate a ta. Baruch Spinoza s-a născut în această zodie.

Capricorn

Inteligența ta matematică este destul de impresionantă, iar această caracteristică te ajută și în viața de zi cu zi, unde ești foarte practic. Benjamin Franklin și Edgar Allan Poe se numără printre personalitățile acestei zodii.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus