Connect with us

Și bărbații observă! 9 lucruri pe care FEMEILE cred că ei nu le văd niciodată

LIFESTYLE

Și bărbații observă! 9 lucruri pe care FEMEILE cred că ei nu le văd niciodată

Haide să recunoaștem, fetele se pot îndrăgosti extrem de tare de băieți.

Și cum fetelor le place întotdeauna să se asigure că obțin lucrurile pe care și le propun, este posibil să ajungă până în punctul în care să își schimbe complet garderoba sau să se trezească cu 2 ore mai devreme pentru a se aranja, totul în speranța de a fi observate de băiatul respectiv.

Deși unii ar putea susține acest lucru, băieții nu sunt orbi, ei observă cu siguranță micile lucruri pe care le faci pentru ei. Așa că, dacă te temeai că eforturile tale trec neobservate, aruncă o privire pe această listă și vei vedea care sunt lucrurile pe care femeile le fac de dragul băieților, pe care aceștia le observă!.

1. Cum te joci cu copiii

Atunci când ești în apropierea copiilor, instinctul tău matern iese la suprafață. Bărbatul tău va observa cu siguranță cât de mult te bucură să fii în jurul copiilor și acest lucru îi va forma o imagine mentală a viitorului său cu tine.

2. Cum arăți dimineața 

Chiar dacă băieților le place atunci când te pregătești și te aranjezi pentru ei, pot ajunge sa se îndrăgostească cu ușurintă de modul în care arătați dimineața, odihnită, proaspătă și complet fără machiaj! Frumusețea naturală este un aspect mereu important.

3. Purtatul hainelor sale

Nimic nu este mai sexy decât o fată care poartă hainele prietenului ei. Băieții vor observa întotdeauna atunci când le porți jachetele lor și vor fi foarte mândri de acest lucru.

4. Uitatul la programe sportive

Dacă ai început brusc să te interesezi despre echipele de fotbal sau despre finaliștii de la tenis, nu treuie să te temi, prietenul tău va observa acest lucru și se va bucura. Faptul că tu faci lucruri în afara zonei tale de confort doar pentru a fi mai aproape de el, îl va bucura mult.

5. Micile gelozii

Semnele de gelozie sunt chiar plăcute pentru bărbați, atâta timp cât sunt păstrate la un nivel normal și nu întrec limitele.

Dacă ți-ai petrecut câteva minute uitându-te urât la fata din celălalt capăt al restaurantului care avea senzația că se uita puțin prea insistent spre prietenul tău, să nu crezi ca el nu a observat acest lucru.

6. Emoțiile la întâlnirea părinților

Este complet normal să ai emoții la întâlnirea cu părinții iubitului tău. Această reacție este normală și băieții o consideră un semn că părerea lor este cu adevărat importantă pentru tine.

7. Ești rațională și totuși, puternică

A fi îndrăzneață și capabilă să îți iei propriile decizii este un lucru pe care oamenii îl prețuiesc foarte mult. El se va bucura să vadă că prietena lui nu va renunța la gândurile și dorințele ei și nu își va aranja planurile doar în funcție de el.

8. Atunci când depui efort pentru el

Nu, asta nu înseamnă că este permis petreci două ore pentru a te face gata, însă va aprecia că vrei să arăți bine și că încerci mereu să fii aranjată, astfel încât el să fie mereu mandru cu ține la brațul lui.

9. Relația cu prietenii lui

Foarte rar ajungi în situația fericita ca interesele tale să fie aceleași cu cele ale prietenilor lui, însă fiecare tip va dori ca prietena lui să se poată înțelege foarte bine cu amicii săi. Indiferent că este vorba despre o seară de jocuri sau o ieșire la film, va observa întotdeauna modul în care tu interacționezi cu prietenii lui.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus