Connect with us

7 femei cu SĂ NU te CĂSĂTOREȘTI niciodată. Stai cât mai departe de ele

FASHION & BEAUTY

7 femei cu SĂ NU te CĂSĂTOREȘTI niciodată. Stai cât mai departe de ele

Niciun om nu este perfect, însă atunci când îţi cauţi un partener pentru o relaţie de lungă durată, ar trebui să te orientezi astfel încât defectele celuilalt să nu fie complet incompatibile cu modul tău de gândire. Femeile pot avea multe trăsături care să nu fie uşor de apreciat de către bărbaţi, astfel că este nevoie să acorzi mare atenţie caracterului femeii de lângă tine înainte să te decizi că vrei să construieşti ceva serios împreună cu aceasta. În cazul în care nu vei acorda atenţie acestor lucruri de la început, te asigurăm că acestea îşi vor face simţită prezenţa pe parcurs, când probabil va fi mult prea târziu pentru a mai putea face ceva.

Iată care sunt principalele tipuri de femei de care trebuie să te fereşti, atunci când cauţi o parteneră serioasă.

# 1 Femeia acidă

Ai întâlnit vreodată acea femeie care pare să fie mereu furioasă pe bărbaţi, indiferent de contextul în care se găseşte? Aceasta probabil a avut inima frântă de prea multe ori şi acest lucru o face demnă de a primi compasiune, însă realitatea este că această femeie va fi întotdeauna rea şi îi va desconsidera pe bărbaţi, considerându-i inutili. Un bărbat adevărat nu ar trebui să îşi dorească să rămână lângă o femeie cu un astfel de complex pentru că, atunci când lururile vor deveni grele, aceasta îi va arunca insulte dureroase şi cuvinte pline de ură din cauza furiei acumulate în trecut.

# 2 Femeia egoistă

Dacă eşti în căutarea unei femei cu care să poţi construi un cămin fericit, înseamnă că trebuie să găseşti o parteneră care să fie capabilă să lupte pentru fericirea voastră. O femeie egoistă nu va reuşi să reprezinte jumătatea unui cuplu fericit, întrucât aceasta nu va reuşi niciodată să renunţe la pretenţiile şi dorinţele sale de dragul cuplului, iar o femeie adevărată ar trebui să ştie când să se sacrifice ea pentru familia ei.

# 3 Femeia materialistă

Atunci când te gândeşti la cum va fi viitoarea ta soţie, trebuie să iei în calcul şi modul în care aceasta va reacţiona în diferitele situaţii pe care le veţi întâmpina în căsnicie. Este foarte posibil ca lucrurile să nu fie întotdeauna roz şi să treceţi prin momente de dificultate financiară. În astfel de momente, femeia materialistă nu te va ajuta prea mult, întrucât aceasta va tinde spre superficialitate. Pe lângă acest lucru, este posibil ca aşa-zisa ei dragoste să scadă brusc atunci când potenţa ta financiară nu mai este aceeaşi.

# 4 Femeia petrecăreaţă

Acest gen de femeie este invitată la toate petrecerile şi onorează mereu aceste invitaţii. Aceasta se îmbracă mereu cu cele mai provocatoare haine şi este ultima care pleacă de la petrecere. O astfel de femeie este posibil să nu se poată adapta cu uşurinţă la viaţa de familie şi este posibil să găsească renunţarea la aceste obiceiuri mai grea decât s-ar fi aşteptat.

#5 Femeia răsfăţată

O femeie care s-a obişnuit să aibă totul la picioare încă din copilărie este genul de om căruia îi va fi foarte greu să înveţe să aprecieze munca şi eforturile depuse de altcineva pentru ea sau pentru familia în care se află. Indiferent că reuşeşti sau nu să găseşti în această femeie un confort material, trebuie să ai mereu în vedere faptul că ea nu este dispusă să muncească sau să facă sacrificii pentru fericirea şi binele vostru.

# 6 Femeia dependentă de atenţie

Deşi multe dintre femei primesc atenția celor din jur în mod natural, atunci când această atenţie oferită depăşeşte limitele normale, acest lucru poate deveni o problemă. Orice bărbat îşi va dori să îi ofere femeii de lângă el atenţia şi afecţiunea dorită, însă atunci când aceasta va avea pretenţia să te ocupi doar de ea în fiecare minut liber pe care îl ai, lucrurile vor deveni problematice.

# 7 Femeia bârfitoare

Dacă pe femeia de lângă tine o interesează doar lucrurile pe care le spun sau le fac ceilalţi şi acordă mai multă atenţie modului în care cei din jur îşi trăiesc viaţa decât propriilor sale acţiuni sau familiei în care trăieşte, atunci ar trebui să te îndepărtezi de această femeie. Un bărbat care îşi doreşte să construiască o familie trebuie să aibă alături o femeie care să se poată concentra asupra lucrurilor care îi privesc pe ei doi, nu pe toţi cei din jur.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus