Connect with us

Ce SUPER-PUTERE ar avea fiecare femeie în funcție de ZODIE

HOROSCOP

Ce SUPER-PUTERE ar avea fiecare femeie în funcție de ZODIE

Așa cum am mai vorbit până acum, zodiile ne pot influența în foarte mare măsură viața și personalitatea. Astfel, în mod evident, fiecare dintre noi ar avea o super putere diferită în funcție de principalele caracteristici ale zodiei sale.

# 1 Berbec – Energie fără limite

Berbecii sunt mereu calzi şi energici. Au o personalitate puternică ce se dovedeşte foarte greu de controlat deseori. Atunci când se supără, toate lucrurile iau foc în jurul lor.

# 2 Săgetător – Cel care află adevărul

Săgetătorii se pot rupe foarte uşor de oameni şi locuri şi sunt pasionaţi de noutăţi şi de călătorii. Astfel, aceştia se află constant în căutarea adevărului şi ţin să afle cât mai multe despre lumea din jurul lor.

# 3 Fecioara – Tornada umană

Viteza şi intensitatea cu care fecioarele simt lucrurile le fac să ajungă să devină cu adevărat devastatoare uneori. Când acestea se supără, este nevoie să se elibereze de toate aceste emoţii înainte de a se putea relaxa din nou.

# 4 Vărsător – Zborul

Vărsătorul are capacitatea de a o lua mereu de la început şi de a-şi reclădi viaţa de la 0, astfel că, dacă acesta ar avea o superputere, aceasta ar fi abilitatea de a zbura.

# 5 Gemeni – Schimbarea formei

Gemenii sunt schimbători şi indecişi şi le place să treacă prin cât mai multe stări în cel mai scurt timp. Astfel, aceştia ar adora să îşi poată schimba forma în funcţie de starea de spirit pe care o au.

# 6 Balanţa – Manifestarea

Balanţele sunt extrem de eficiente şi ştiu întotdeauna ce trebuie să facă pentru că lucrurile să înceapă să se mişte în jurul lor. Astfel, ele ar fi capabile să facă lucrurile să apară.

# 7 Scorpion – Controlul minţii

Scorpionii pot manipula cu uşurinţă oamenii şi îi pot face să facă chiar lucrurile pe care ei şi le doresc. Astfe, ei îţi pot planta o idee în minte şi te pot face să crezi că a fost a ta.

# 8 Capricorn – Invizibilitate

De cele mai multe ori, capricornii sunt taciturni şi retraşi şi îşi doresc să fie singuri, astfel că le-ar plăcea la nebunie să se facă nevăzuţi atunci când lucrurile nu le mai convin.

# 9 Taurul – Concentrarea

Concentrarea este punctul forte al taurului. În momentul în care acesta îşi pune în minte că vrea să facă un anumit lucru, nimic nu îl mai poate opri. Astfel, aceştia pot îşi pot canaliza concentrarea într-o forţă superumană.

# 10 Rac – Empatie

Racii au o abilitate fantastică de a înţelege gândurile şi sentimentele celorlalţi. Astfel, ei pot să îşi dea seama care sunt lucrurile prin care trece o persoană fără a fi nevoie ca această să le spună ceva.

# 11 Leu – Forţa fizică

Leii adoră să fie în centrul atenţiei şi să impresioneze, astfel că le-ar plăcea la nebunie să poată smulge copacii din rădăcină sau să ridice o maşină.

# Peşti – Crearea lumilor alternative

Peştii sunt extrem de sensibili şi de profunzi, astfel că pot transforma orice moment sau loc într-unul extrem de interesant, în care toţi cei din jur să se regăsescă şi care să îi fascineze.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus