Connect with us

10 TRUCURI de machiaj perfecte pentru ÎNCEPĂTOARE

FASHION & BEAUTY

10 TRUCURI de machiaj perfecte pentru ÎNCEPĂTOARE

Deşi multe femei preferă să îşi trăiască viaţa de zi cu zi fără să îşi aplice pic de machiaj pe faţă, pe când altele nu reuşesc nici măcar să ajungă până la magazin fără să îşi aplice machiaj, va exista un moment în viaţa fiecăreia dintre noi în care vom fi nevoite să folosim fardurile. Pentru acele situaţii în care trebuie să te aranjezi şi vrei să arăți cât mai bine cu minim de efort şi timp consumat, este nevoie să cunoști câteva secrete de machiaj și frumusețe pe care să reușești să le aplici, chiar dacă ești începătoare.

Aceste trucuri sunt extrem de utile pentru a reuşi să arăţi fantastic!

1. Foarte multe femei îşi aplică corectorul în mod greşit şi îl aşază doar pe zona cearcănelor, imediat sub ochi. Acesta trebuie aplicat în formă de triunghi de sub ochi şi până pe obraji, pentru a uniformiza şi lumina complet zona.

2. Dacă vrei să te dai cu creion dermatograf şi nu eşti sigură că vei reuşi să îţi urmezi îndeaproape linia pleoapei, aplică dermatograf pe marginea ondulatorului de gene, apoi lipeşte-l de pleoapa superioară timp de 30 de secunde şi vei obţine o linie perfect trasată şi deja estompată.

3. Dacă nu ai timp să îţi aplici tot machiajul şi trebuie să îţi accentuezi o singură trăsătură, optează pentru conturarea sprâncenelor. Sprâncenele îţi vor da expresivitate şi te vor face să arăţi mai aranjată, chiar dacă nu ţi-ai aplicat niciun pic de machiaj.

4. Dacă unul dintre creioanele tale de tip dermatograf s-au întărit mult prea tare şi nu reuşeşti să le mai foloseşti, ţine-le deauspra flăcării de brichetă sau de chibirit. Căldura flăcării va topi mina creioanelor şi le va face numai bune de a fi folosite din nou.

5. Dacă vrei să obţii linia de tuş perfectă însă nu vrei să urmezi toţi paşii recomandați, poţi folosi un card de credit sau o bucăţică dreaptă de plastic sau carton pentru a te ajuta să tragi o linie de tuş perfectă.

6. Dacă ţi-ai trasat deja codiţa de tuş şi eşti nemulţumită doar de anumite porţiuni ale acesteia, foloseşte un beţişor de vată cu puţin demachiant pentru a corecta orice greşeli şi a păstra în continuare forma bine trasată a codiţei.

7. Dacă vrei să scapi de problema ochilor umflaţi, poţi maximiza efectul obţinut în urma aplicării cremei de ochi dacă o vei păstra într-un loc răcoros, precum în frigider.

8. Dacă vrei ca ochii tăi să pară mai luminoşi şi că privirea ta să fie mai vie, aplică un creion dermatograf de culoare albă sau apropiată de cea a pielii pe linia apei şi vei observa cum ochii tăi vor părea vizibil măriţi.

9. Dacă îţi vei linia pleoapele cu un dermatograf sau un tuş într-o culoare deschisă, fardul tău va ajunge să pară mai intens şi culoarea ochilor tăi va ieşi mai mult în evidenţă.

10. Dacă vrei ca buzele tale să pară mai pline, poţi încerca să dai această senzaţie folosind un joc al culorilor. Aplică un creion dermatograf alb sau deschis la culoare spre centrul buzelor şi estompează-l spre exterior. Dacă vrei să acorzi atenţie tuturor detaliilor, poţi aplica şi un creion într-o nuanţă mai închisă pe colţurile buzelor.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus